Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Najbolja aplikacija za snimanje i editovanje amaterskih podkasta?

Послато са Redmi Note 7 помоћу Тапатока

Neki web server, za file sharing? Sa win na android.
Koristio sam Tonido, ali sada samo pro, nema više besplatno.

Послато са SM-N9005 помоћу Тапатока

Poslednja izmena:
Treba mi preporuka za neku aplikaciju koja ce mi zamenuti led diodu koju nemam vise na novom mobu? Znaci neka notifikacija u promenu boja, blinkanju i tome slicno.

neki audio plejer sa podrškom za .ape?(fon ima kodek,mogu da ih pustim iz file managera)

druga opcija bi bila neki konvertor koji bi sve formate preveslao u 320mb/s ili VBR mp3,i bar donekle sredio ili zadržao tagove...

Radi li kome Blic aplikacija, novine, zadnja sa Gplaya. Nece ni jednu vijest da otvori )samo naslovnu stranu, pise doslo je do greske, provjerite konekciju...

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Poslednja izmena:
^ Gledaj na to kao na prednost. Bljuc je odavno djubre a i aplikacija je u skladu sa tim.

neki audio plejer sa podrškom za .ape?(fon ima kodek,mogu da ih pustim iz file managera)

Probaj AIMP, sony music (ex-walkman), powerAMP, VLC pa javi.

druga opcija bi bila neki konvertor koji bi sve formate preveslao u 320mb/s ili VBR mp3,i bar donekle sredio ili zadržao tagove...
Na kompu mozes da probas: dBpowerAMP Music Converter ili Switch Free Audio Converter and MP3 Converter

Poslednja izmena:
Radi li kome Blic aplikacija, novine, zadnja sa Gplaya. Nece ni jednu vijest da otvori )samo naslovnu stranu, pise doslo je do greske, provjerite konekciju...

Sent from my MI 8 using Tapatalk
Radi. Neki dan je zabola na kratko ali je proradila. Force stop i clear cache pa ce proraditi.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Ja bih ipak pre poslusao savet koji je dao hsv.

Nije samo Blic, i ostale novine su previse senzacionalisticke, a novinari kao da su polupismeni.

Послато са SM-T510 уз помоћ Тапатока

Блиц је постао тешка жута штампа, апликација. Не користим га преко годину дана, можда и две. А новине нисам читао годинама.

Послато са Mi A2 6/128 уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
evo i ja ne mogu, imam stock android 8.1.0 na mi a2 i isto kao na ovin slikama.... probacu i ja preko dropboxa.....

edit: resio sambez instaliranja dropboxa.... samo sam otisao u file browser onaj fabricki i nasao fajl u download i tako je instaliralo.....

Послато са Mi A2 уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Prvi put mi se pojavljuje ovakva poruka. Videoder koristim godinama i ovu Play zaštitu ali do sada mi nikada ništa nije prijavljeno. Ima razloga panici ili Google samo hoće da uništi ono što mu nije po volji?Screenshot_20190929-004844_Google Play Store.jpg

Meni već 2 mjeseca izbacuje isto za SnapTube.

Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока

Izbacuje odavno i za Magisk modul - Viper4AndroidFX. Ignorišem ga.

Jel može preporuka za aplikaciju za gledanje filmova/serija sa našim prevodom, ali da može da se skine sadržaj i posle gleda offline?

Ranije sam koristio Popcorn, ali ne znam šta sada radi. Treba za osobu srednjih godina koja ne zna engleski (ne toliko da gleda bez prevoda)...

Jel može preporuka za aplikaciju za gledanje filmova/serija sa našim prevodom, ali da može da se skine sadržaj i posle gleda offline?

Ranije sam koristio Popcorn, ali ne znam šta sada radi. Treba za osobu srednjih godina koja ne zna engleski (ne toliko da gleda bez prevoda)...
Morpheus tv ,cyberflix.....

Koristim Cyberflix već duže vreme. Ono što primećujem je da na sbb internetu ne učitava 1080p i fast server koga najčešće biram jer mi učitava film/seriju bez zastajkivanja. Na vip kućnom netu učitava sve. Nekad stvarno zna da iritira jer nema šanse da odgledam film dok sam na sbb-ovom netu.
59990bec22327264bb4a6a3c8dfbf35b.jpg
ead0ebd994bcf9ff44811762ed2033f1.jpg

Послато са Redmi Note 5 помоћу Тапатока

I ja sam isto primetio. Blokiraju te online servere i neke IPTV provajdere. Možda je u pitanju i to što smo iza NAT-a?

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

Nemam pojma, to je od skoro počelo da se dešava. Prvo je učitavalo sve, pa posle sat vremena sledeću epizodu serije gledam 3h dok se ne smorim od čekanja. Sad ne učitava uopšte. Prvo sam koristila terrarium tv, pa pomislih do nje je nešto. Tek kad mi stigao i vipov net, videh u čemu je fora.

Послато са Redmi Note 5 помоћу Тапатока

Dajte neki dobar kalendar. Važno mi je da kod remindera i eventova ima što više opcija. Nije važno da li je free ili se plaća, bitno mi je samo da bude dobar.

Dajte neki dobar kalendar. Važno mi je da kod remindera i eventova ima što više opcija. Nije važno da li je free ili se plaća, bitno mi je samo da bude dobar.
Са гугл календаром нема грешке

Nema ali covek trazi sto vise opcija, a Google je basic po tom pitanju.

Sent from my Pixel 3 XL using Tapatalk

Vrh Dno