Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Kako se zove to podešavanje ? To jest gde se nalazi ?

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Instalirala Vanced i Micro G, ali ne mogu da se ulogujem, kaze nema neta, a na netu sam. Da li se desavalo nekome

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Stremio beta, ubaciti samo "community" dodatke!

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Kakve comunity dodatke??

Ovo mi izbacuje trenutno.

Gde naci i gde kopirati te dodatke..
6704bfca26eeb0c0b5e0f798e8da7c55.jpg

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

Kad otvoriš stremio, gore lijevo imaš one tri crtice, klikneš, pa dole zadnja stavka su dodaci (add-ons). Kad to otvoriš, onda gore desno odabereš Community umjesto Official i ubaciš ono šta ti treba, ne moraš sve!
9c7f462c545889945cf5413abd7bae55.jpg
6d3d2788b72847cafe3d55015f52157c.jpg

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Dobih informaciju da je i dalje moguće koristiti aplikaciju Everybody uz određena podešavanja, da li neko zna nešto i tome? Mislim da je i ovde neko nešto pisao o tome da mu aplikacija radi ali ne mogu pronaći taj post. Može i na pp informacija.

Instalirala Vanced i Micro G, ali ne mogu da se ulogujem, kaze nema neta, a na netu sam. Da li se desavalo nekome

Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Pogledaj jesi li odgovarajuću verziju microg instalirala i možda je bitan redoslijed instaliranja aplikacija. Prvo YT pa onda microg.

Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока

Obavezna je odgovarajuća verzija microg aplikacije, ima na YT Vanced sajtu koja treba.

@despot77
Hvala bruda.. works like a charm [emoji16]

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

Na konto slike, to se stalno dešava jer gospoda inženjeri nisu uračunali da će se neko (uvek) hvatati mokrim rukama za taj papir, a dodatno stavili da treba prilična sila da se taj ubrus izvuče. Svaki put je isti osećaj - kao da pokušavaš da šprintaš po ledu [emoji14]
Moguce, moguce.

Ja uhvatio tehniku, vucem dijagonalno, ne pravo, works like a charm [emoji23] [emoji23]

Inače kada se stavi "kršten" papir radi odlično ali se zbog velike potrošnje kupuje djubre koje se raspada u kontaktu sa mokrim rukama i onda je kriv aparat [emoji6]

Sent from my MI MIX 3

Koja je dobra aplikacija za ucenje novog jezika (nemacki, italijanski, usavrsavanje engleskog) ali da ima prevod na srpski ili hrvatski, moze i engleski? Testiram Mondly koja mi se dopada ali izgleda da svaka ima premium paket gde necu posle nekog vremena moci da nastavim sa daljim ucenjem. Ako ima nesto tipa dnevno par lekcija ali ako hocu put pristup da platim. Tako nesto bi mi vise odgovaralo.

Duolingo odlican ima na netu da se skine I krekovana full verzija

Sent from my Mi A2 using Tapatalk

Kad smo vec kod aplikacija za usavrsavanje jezika koja je najbolja za usavrsavanje engleskog ?

Jel postoji neka zamena za OGYuoTube, da moze download direktno iz aplikacije?

Послато са SM-G960F помоћу Тапатока

Ymusic

Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk

Ymusic mi ne odgovara, nije povezan sa yt nalogom.

YouTube vanced ima direktan download iz same app.

Sent from my OnePlus 7 Pro using Tapatalk

Ima trenutno uz yt premium, pri cemu vanded nece da prihvati nalog (nalog vec postoji na uredjaju).

Nisam video da ima tu opciju

Nisam znao gde da pitam i da ne otvram novu temu, hteo bih da pitam, od browser-a koristim Habit browser, u poslednje vreme stalno mi iskaču reklame
Screenshot_2019-07-31-18-37-21.jpg Screenshot_2019-08-01-01-29-16.png Screenshot_2019-08-01-08-33-19.png
u telefonu imam Viber, WhatsApp, Instagram, Document Viewer.

Da li nešto od ovih app vuče ove reklame i dešava mi se da se youtube klip radi neko vreme pa se pauzira, pustim ga i opet se pauzira i sve tako u nedogled.
Izludeše me ove reklame.

Nisam znao gde da pitam i da ne otvram novu temu, hteo bih da pitam, od browser-a koristim Habit browser, u poslednje vreme stalno mi iskaču reklame
Pogledajte prilog 272860 Pogledajte prilog 272861 Pogledajte prilog 272862
u telefonu imam Viber, WhatsApp, Instagram, Document Viewer.

Da li nešto od ovih app vuče ove reklame i dešava mi se da se youtube klip radi neko vreme pa se pauzira, pustim ga i opet se pauzira i sve tako u nedogled.
Izludeše me ove reklame.
Root i adaway nema reklama.

Nazad
Vrh Dno