Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Od poslednjeg ažuriranja, Google aplikacija mi ne radi.
Chrome, YT, Maps i druge rade, ali sama Google aplikacija ne.
Pošto izgleda ima uticaja i po sistemu, podešavanja mi ne rade u telefonu, tačnije aplikacija ispada posle par sekundi.
???
Dafuq??

Poslato sa COR-L29 uz pomoć Tapatoka

Molim te, čemu služi ta google aplikacija?

Sent from my Pixel 2 using Tapatalk

Ničemu, ali se integriše u sistem i onda imam situaciju u kojoj sam.
Ima i onaj news feed kao ekran skroz levo.

Ja to prvo iskljucim cim uzmem novi telefon.

Vec dva dana u play store stoje mi dva updatea, pustim da se skida, pise download pending i tako u nedogled, ne skida update niti obustavlja. Ima li neko pojma sta je? Brisao sam kes u PS, nista.

Sent from my LG-H440n using Tapatalk

Proradilo, uradio sam remove google naloga, ponovo ga ubacio i restartovao telefon.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Disable Google app ako nisi rootovan ili ako si rootovan obrišeš je skroz. Ja takođe koristim drugi launcher, pa ni nemam Google na levom ekranu.

Ničemu, ali se integriše u sistem i onda imam situaciju u kojoj sam.
Ima i onaj news feed kao ekran skroz levo.

Mislim da je neophodna za prepoznavanje govora. E sad, sto vecina ljudi koje poznajem ne zna ni za slide kucanje u tastaturi a kamoli za glasovni unos, to je vec druga stvar.

Ja mislim da Google assistant me radi u Srbiji.

Ne pricam o tome nego o usmenom unosu u google pretragu i gboard tastaturu. Svakako, cini mi se da je Google app neophodan za to ali nisam siguran (a mrzi me da proveravam).

Poslednja izmena:
To bi potvrdilo da se integriše u sistem i u razne aplikacije koje se redovno koriste.

Onda Nokia 3310 i nema nikakvih integracija... nosite telefone sa Google OS i necete Google integraciju!?

Poslednja izmena:
Nije to u pitanju, pročitaj ta sam napisao gore kao uzrok problema.
Očekivao sam neku pomoć, znaš....
;)

Meni je Google app pravila strašan problem sa baterijom pa je pao disable. A i ne vidim neku korist od nje, isto mi je da li za pretragu koristim Google app ili iz browsera.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Za domaće radio stanice bolji je Radio Box.

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

Ogromna mana, po meni, je što taj TuneIn nema opcije za Next/Previous stanicu. Čak ni kada se stanice dodaju u Favorites. Mora da se izađe iz te stanice, uđe u meni sa ostalim stanicama (favorites ili sta god) i onda ide na sledeću stanicu).

Da li znate neku radio aplikaciju koja ima ovu opciju?

Problem sa Nova Launcher-om:
Klik na widget (bilo koji), ne pokreće tu aplikaciju. Ne uradi ništa.
MIUI ROM, ako je od značaja.
Ima neko ideju?

Sent from my Redmi K20 Pro using Tapatalk

Ako te ne mrzi, probaj ponovo da je instaliraš ili neku drugu verziju Nove. Pre toga restartuj telefon.

Послато са SM-G973F уз помоћ Тапатока

Da, to je rešilo problem, hvala puno!!

Koja je trenutno najbolja aplikacija za background Youtube slusanje, ali i da ima mogucnost popup prozora itd.. Odradio sam factory reset na proslom telefonu i zaboravio sam koju sam koristio.

You tube vanced.

Koja je trenutno najbolja aplikacija za background Youtube slusanje, ali i da ima mogucnost popup prozora itd.. Odradio sam factory reset na proslom telefonu i zaboravio sam koju sam koristio.
Tvoj google nalog nije zaboravio [emoji4]

You tube vanced.

Hvala, al ne nudi mi je kad iz YT-a idem na share, treba mi tako nesto..

Tvoj google nalog nije zaboravio [emoji4]

Da izgleda da sam koristio "Stream", i kad idem iz YT aplikacije na "share" pa izaberem "Stream", na proslom telefonu mi je nudio opcije "background", "popup window".. To mi je bas korisno, al sad mi samo pusta odma kao popup window..

Nazad
Vrh Dno