Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Hvala, al ne nudi mi je kad iz YT-a idem na share, treba mi tako nesto..

Kako ne nudi?
e1c9be7ed1a9583be41148b05e12aa19.jpg

Nije nudio ovaj Vanced, ali ne idem odatle, idem na one tri tackice iz search results obicno, pa onda Share.. Brze mi je nego da odem bas na klip pa onda taj share..

Pa i tako ima share ..

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Ne kapirate :) Ja to koristim ovako, trazim preko zvanicne YT aplikacije neku pesmu, kad pokaze search results idem na tri tackice - Share - NewPipe i onda mi ponudi opcije (background, popup window itd..), a ovaj You tube Vanced se uopste nije pojavljivao tu kad idem na Share..

Zašto bi koristio zvaničnu aplikaciju pored vanced? Sve se iz njega radi.

Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока

Sta znam, zvanicna je zvanicna, i ne treba mi ta opcija cesto al kad zatreba i kad sam vec u zvanicnoj, korisno je da mi nudi te opcije kad idem na share..

A sto ne ides direktno na pretragu iz vanced? Mislim ono, original feel & look od YT...

I nema reklama, imas swype kontrole u landscape modu, dark temu itd...

Sent from my OnePlus 7 Pro using Tapatalk

Ima li neka aplikacija za gledanje recimo ubice mog oca?? Morpheus nece da pusta to al neke druge stvari hoce.

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

Vanced izgleda kao kad bi zvanična YT aplikacija imala premium verziju. Meni jedino fali back dugme, da se vratim na prethodni klip iz onog koji je krenuo kroz autoplay.

Pa zvanicna YT i ima Premium koji radi kao Vanced samo se placa Premium 12$ mesecno. Pa zar nemas back strelicu kad kliknes unutar videa?

Ne kapirate :) Ja to koristim ovako, trazim preko zvanicne YT aplikacije neku pesmu, kad pokaze search results idem na tri tackice - Share - NewPipe i onda mi ponudi opcije (background, popup window itd..), a ovaj You tube Vanced se uopste nije pojavljivao tu kad idem na Share..
Znaci, ti bacas vreme svaki put tako sto trazis u zvanicnoj aplikaciji, da bi otvorio preko neke druge aplikacije tako sto odes share? :D
75af2accdb90e27dda3407700a562432.jpg
Vanced je modovana verzija zvanicne YT aplikacije, sta ces vise od toga..

Poslednja izmena:
Na konto slike, to se stalno dešava jer gospoda inženjeri nisu uračunali da će se neko (uvek) hvatati mokrim rukama za taj papir, a dodatno stavili da treba prilična sila da se taj ubrus izvuče. Svaki put je isti osećaj - kao da pokušavaš da šprintaš po ledu [emoji14]

Znaci, ti bacas vreme svaki put tako sto trazis u zvanicnoj aplikaciji, da bi otvorio preko neke druge aplikacije tako sto odes share? :D

Ne nego toliko retko koristim tu opciju da mi nije doslo da zamenim zvanicnu YT aplikaciju koja odlicno radi sa nekom divljom.. samo mi je trebalo nesto poput NewPipe-a da kad mi zatreba to, da imam mogucnost..

Ok sorry sto nisam cuo za YT Vanced, opstepoznatu aplikaciju..

Poslednja izmena:
Ne moraš da se izvinjavaš, dovoljno je da ne pljuckaš pre malo dužeg korišćenja ;)

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Nisam nista rekao za aplikaciju, nego sam isprozivan sto boze-me-sacuvaj koristim zvanicnu YT aplikaciju.. i sto hocu ponekad da pustim pesmu u pozadini.. :)

U redu stvar, na Benchmark forumu si svakodnevno, ako nikad a eto sad si čuo za nju.
Tvoja je stvar šta ćeš koristiti, za mene i za svakog ko je probao Vanced obična Youtube aplikacija sa svojom gomilom ograničenja je smešna. I kao takva je dobra i od koristi samo Guglu.

Od koristi je i ljudima cije klipove gledas, mislim na reklame.. Vec imam grizu savest sto neke manje kreatore gledam preko kompa sa Ad blocker-om.. ponekad zakaciti reklamu na telefonu stvarno nije toliko strasno.

To je to razmisljanje :)

Može li da se u vanced namesti da na home dugme ne smanjuje YouTube dole desno nego na neki drugi deo ekrana ? Dole desno je ubedljivo najgora pozicija za picture in picture

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Možeš ručno pomjerati prozor u bilo koji dio ekrana.

Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока

Kako namestiti u gboard-u da predvidja emotikone na osnovu kucanja. Tipa kad kucam "bicikla" da izbaci emotikon bicikle?
Swiftkey to radi odlicno npr.

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno