Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Za telefon, za telefon. On gura fajlove gde mu kažeš, u intervalima kad zadaš i kad su ispunjeni bilo koji dodatni uslovi (da je na punjaču, u dometu tog i tog wifija i sl.)

ne vidim je na Play Store, da nije plaćena app? (U CG još nemamo plaćene app, džaba nam euro :p )

Nisam nista radio. Npr. U komunikaciji sa jednim kontaktom gde mi je poslato 20 ak slika u preth nekoliko meseci, neke mogu a neke ne da otvorim, piše datoteka nije pronadjena. Al nijednu od njih ne vidim u slikama...

To se meni konstantno dešava, da kažem jedan od krupnijih bagova u Vajberu, i to tako godinama već. Novije fotke vidi, starije redovno ne može da pronađe...

a da li su te slike vidljive u galeriji?

Poslano sa mog Redmi 5A koristeći Tapatalk

Kod mene nisu vidljive ni u galeriji? Cak i one koje mogu da otvorim u okviru vibera...

Sve viber slike koje se izbrišu iz galerije ne mogu se vidjeti u viberu kada se klikne na njih, tj. vidi se samo thumbnail. To je tako odavno da ja znam?

Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока

+1 uvek je tako i bilo.
Zato Telegram keva, brisi koliko oces, slika je uvek na serveru :)

Problem je u tome što ja nisam obrisao viber slike iz galerije. A u samoj aplikaciji su tu, s tim sto vecina nece da se otvori-datoteka nije pronadjena...

Problem je u tome što ja nisam obrisao viber slike iz galerije. A u samoj aplikaciji su tu, s tim sto vecina nece da se otvori-datoteka nije pronadjena...

U aplikaciji imaš thumbnailove, koji inače vode do pune slike.

Je li ti uključena opcija za automatski download svih fajlova?

f5220939729dc538e11237a5da6799bd.jpg

Nisi obrisao ti ali tvoj drugar cleaner master i ostali drugari su obrisali.

Koji telefon imas?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Samo od sebe se nije izbrisalo.

Otkud ti znas?? Nikad nisi cuo za famozne gremline :d

Tel je Xiaomi Mi A2, 64/4. Koristim ga dva meseca i nisam imao problema. Ovo se desilo pre dva dana...

Nekako si obrisao te slike, ne moze drugacije. Slike ti skladisti lokalno, nema ih u oblaku, tako da ako ih brises onda ih vise nemas na aparatu. Osim ako nisi stavio da ti se taj folder sa viber slikama sinkuje sa gphotos.

Tel je Xiaomi Mi A2, 64/4. Koristim ga dva meseca i nisam imao problema. Ovo se desilo pre dva dana...
Xiaomi ima kojekakve cleanere i boostere instalirane i moguće je da ili si u nekom trenutku nesvesno potvrdio da uradi performance/battery boost, što je pobrisalo keširan sadržaj.

Xiaomi ima kojekakve cleanere i boostere instalirane i moguće je da ili si u nekom trenutku nesvesno potvrdio da uradi performance/battery boost, što je pobrisalo keširan sadržaj.
A2 je android one uredjaj nema klinere, ali ima Google-ov onaj file manager koji briše isto kao klineri.

Moze predlog za neku aplikaciju za pregled forografija koja ima i back up.
Do skoro sam koristio Quickpic i bio sam zadovoljan ali je nesto pocela da me zeza, ne mogu da pristupim starim slikama. Cesto menjam telefon....

Sent from my moto g(7) plus using Tapatalk

Google photos?

Google photos koristim ali pored nje volim da imam jos neku koja mi je laksa za svaki dan.
Quick pic sam koristio do sada ali ne znam iz kog razloga ne mogu da vidim stare fotke(mozda i oko ovoga moze neko da pomogne)
1cdfb15678470b9981965c272e118c52.jpg

Sent from my moto g(7) plus using Tapatalk

Ljudi jel zna neko kako da sa SwiftKey tastature prednjem na gboard a da ne moram da idem u settings itd? Kada sam na gboard tastaturi onda samo dugo drzim space i on mi ponudi da promenim, ima li neki način da to uradim iz SwiftKey?

Ljudi jel zna neko kako da sa SwiftKey tastature prednjem na gboard a da ne moram da idem u settings itd? Kada sam na gboard tastaturi onda samo dugo drzim space i on mi ponudi da promenim, ima li neki način da to uradim iz SwiftKey?
Када ти је активна тастатура, имаш кад спустиш нотификације да одабереш коју ћеш...

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Nov sam ovde i kao prvo zelim sve da vas pozdravim!
Potrebna mi je pomoc.Naime od skoro sam vlasnik Xiaomi A2 i potreban mi je imenik u kom ce se pored imena videti gde se broj nalazi (sim 1 , sim 2 , tel. i gde je aktivan - Viber,Whats app...)U imeniku koji je instaliran na tel (9.0 pie) te opcije nema ili ja ne umem da je pronadjem.
U imeniku koji sam ranije koristio (android 6.1 marshmallow ) sam imao tu opciju.

U donjem desnom uglu ima ikonica tastature, tu može da se promeni. Screenshot_20190222-193511~3.jpeg

Sent from my Mi A2 using Tapatalk

Jel još nekome na terrarium TV neće da skine prevod sa opensubtitles? Ima li neka slična apk a da radi prevod?

Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока

Vrh Dno