beyondtime
Slavan
- Učlanjen(a)
- 14.08.2014
- Poena
- 245
^Nece ni meni.
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
CyberFlixJel još nekome na terrarium TV neće da skine prevod sa opensubtitles? Ima li neka slična apk a da radi prevod?
Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока
Xiaomi ima kojekakve cleanere i boostere instalirane i moguće je da ili si u nekom trenutku nesvesno potvrdio da uradi performance/battery boost, što je pobrisalo keširan sadržaj.
Odradi force close i obrisi kes pa će da proradi.Jel još nekome na terrarium TV neće da skine prevod sa opensubtitles? Ima li neka slična apk a da radi prevod?
Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока
Preporuka. Otkad ga koristim zaboravio sam šta su reklame.Ako imas android 9 dodaj dns.adguard.com u Private DNS, radi bez root-a, a takodje nije potrebna ni aplikacija
Sent from my TA-1024 using Tapatalk
Hvala i od mene za info. Svaka aplikacija mi radi bez reklama, čak i pomenuti B92.Ako imas android 9 dodaj dns.adguard.com u Private DNS, radi bez root-a, a takodje nije potrebna ni aplikacija
Sent from my TA-1024 using Tapatalk
Ja b92 app koristim svakodnevno i uopšte nema reklama. Ni jedna jedina.
Nema, nisam probao ali ima uputstvo na xda pa može da se namesti. Kucaj private dns miui 10 u google.Ово нема на Миуи-у?
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari