Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

^Nece ni meni.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Jel još nekome na terrarium TV neće da skine prevod sa opensubtitles? Ima li neka slična apk a da radi prevod?

Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока
CyberFlix

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Jel zna neko zašto VLC Player neće da mi pusti prevod na CyberFlix kada ga postim preko VLC?
Kada pustim preko CyberPlay onda prevod krene.

Gesendet von meinem POCOPHONE F1 mit Tapatalk

Proradio [emoji106]

Kako ma Xiaomi A2 da sklonim Google Search bar iz dock-a?

U podešavanjima telefona nisam ništa našao, a držanje prsta na ikonici ne postiže ništa. Juče se apdejtovao i sada je izgled telefona mnogo gori.

Jedino launcher da promeniš

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

Koja beše aplikacija najbolja protiv reklama? Imao sam Adguard. Čini mi se da ste pominjali Blokadu... Ili nešto treće?

Послато са Mi A1 уз помоћ Тапатока

Ja sam ovih dana probao nekoliko, i ako nemas root, sve je to veoma lose, da ne kazem ocajno. Jedino pravo resenje je root plus adaway. Ovo ostalo...Probao sam i adguard i blokadu i jos nekoliko, i ili ne blokiraju reklame uopste, ili usporavaju ucitavanje stranice sa neta, bilo to u browseru, bilo u nekoj aplikaciji.

Koje beše dodatne hostove da pojurim za adaway, mnogo reklama se provlači u poslednje vreme?

Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk

Ako imas android 9 dodaj dns.adguard.com u Private DNS, radi bez root-a, a takodje nije potrebna ni aplikacija

Sent from my TA-1024 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Zahvaljujem^^^

Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk

Da li neko zna postoji li način da se blokiraju reklame koje iskaču kada se pregledaju priče na Instagramu?

Ja b92 app koristim svakodnevno i uopšte nema reklama. Ni jedna jedina.

Ово нема на Миуи-у?

Ово нема на Миуи-у?

Nema, nisam probao ali ima uputstvo na xda pa može da se namesti. Kucaj private dns miui 10 u google.

Sent from my Poco F1 using Tapatalk

Одрадио сам, каква је ситуација сада са Адавеј-ом? Јел ми он треба или не, дал је могућ неки конфликт након апдејта у Адавеј-у?

Обрисао сам га и ја сад па ћу да видим каква је ситуација...

Reklama nema. A nema ni onog dosadnog ključa i ikonice (sa nekom od aplikacija)...

Послато са Mi A1 уз помоћ Тапатока

Ja sam mozda ćorav, ali per app ne vidim podešavanje kod adaway. Jel znaš gde se nalazi?

Vrh Dno