Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ma ne zezam te, meni je simpatična tolika posvećenost bateriji telefona.
Samo me čudi da ti nije lakše da ga staviš na punjač na kraju dana nego toliko da vodiš računa o svemu da bi izgurao dva dana bez punjenja. Ipak je to samo telefon.

Ne brinem se baš toliko koliko misliš jer navikao sam. Znam koje programe i kako da koristim, šta ga ugasim...
To sam samo na početku dok nisam naučio, sada ga punim kada se isprazni a ne razmišljam više jer kažem isključio sam šta mi ne treba i to je to

Poslato sa Huawei Mate 9 uz pomoć Tapatoka

Imas i Google Tasks
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.tasks

Mada meni je najbolja GTasks, jer najlakše na nju zadam neke podsjetnike, ima fin widget, plus u Nova Launcheru sam namjestio ono kada swipe po ikoni uradim da odmah dodam novi podsjetnik, najbrže i najlakše mi je tako. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.tasks

Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk
Najbolja task aplikacija? GTasks je poprilično dobra, ali nema notifikacije i widgete. Any.do mi se ne sviđa. Šta vi koristite?
Ja sam ranije koristio Todoist, ali mi se nije plaćao premijum, a AnyDo mi isto nije legao. Evo sada sam na TickTick, pravi ga ista firma kao i GTasks.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ticktick.task

Sviđa mi se što dinamički prepoznaje vreme, pa mogu da upišem "Nazvati tomorrow toga i toga" i on me podseća na to sutra. A isto ima flick-up gest na ikonici, pa mi je dodavanje izuzetno lako.

Ja koristim Microsoft To Do zbog proste sinhronizacije sa Win 10,mada su sve te aplikacije manje vise iste, samo neke traze lovu za nesto sto druge daju free.

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Jel moze u gmailu da se podesi da dobijem obaveštenje kada je neko dobio/pročitao moj e-mail?
Znači kao na WhatsApp ... jedna kukica kad primi poruku, dve kada je otvori.

Gesendet von meinem POCOPHONE F1 mit Tapatalk

Poslednja izmena:
Može, ali samo na desktopu, uz pomoć plugina koji prave druge firme, recimo MailTracker od Hunter.io ili Mailtracka.
Koristim prvi i radi dobro. Ali čim nešto pošalješ sa mobilnog, ne detektuje. Barem ne ovaj moj koji je besplatan.
Drugi se plaća, a spominju i Android.

Ok. Hvala.
Čudi me da to nisu sredili.

Gesendet von meinem POCOPHONE F1 mit Tapatalk

Primećujem u poslednje vreme da mi se pojedine aplikacije ažuriraju (sudeći po PS-ovom "updated 1hr ago"), iako telefon nisam pipnuo, a auto update mi je isključen.

Ima li ko sličnih problema?

Možda ti jeste isključen globalni auto update, ali za svaku aplikaciju pogledaj ipak:

88233a2ea0e2fed4f7827d359ea0c313.jpg

Pteporuka za fobbru apk za navigaciju

Poslano sa mog MHA-L29 koristeći Tapatalk

Here.

Послато са MI 5 уз помоћ Тапатока

i tastatura SwiftKey sa uključenim srpskim autocorrect.

Primećujem u poslednje vreme da mi se pojedine aplikacije ažuriraju (sudeći po PS-ovom "updated 1hr ago"), iako telefon nisam pipnuo, a auto update mi je isključen.

Ima li ko sličnih problema?

Takodje, identicna situacija. Samo sto ja primetim dok koristim fon, pojavi se ona strelica za download, pa rucno iskljucim. Sto je najgore, ne mozes da vidis ni sta se updateuje, jer kad tapnes na ovo sto se skida, ode samo na homepage store-a.

Moze preporuka za neku aplikaciju za iptv, a da ima slican interfejs kao perfect player? Treba mi za tv box

Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk

Možda ti jeste isključen globalni auto update, ali za svaku aplikaciju pogledaj ipak:

88233a2ea0e2fed4f7827d359ea0c313.jpg
I to sam odmah proverio, zato mi je čudno. Ono što mi je palo na pamet je da možda sada postoje 2 nivoa promena, minor update ili neki bugfix i nešto bitnije, te da se oni prvi šalju automatski korisniku.

Imate li neku preporuku za aplikaciju koja može da prati koliko se koristi telefon u toku dana, na koje aplikacije i sl?

Poslednja izmena od urednika:
Izgleda da Digital Wellbeing samo na Android 9 radi, nisam znao posto je instalirana sa Google Play kao i svaka druga.

Sent from my Mi A2 using Tapatalk

Neka aplikacija da pravi od slika video, sa izabranom audio pozadinom, sa mogućnošću da video traje kao dužina muzike, i izborom na koliko sekundi da menja slike.

Probao par komada, u njima samo opcija na koliko sekundi da menja, i u zavisnosti koliko slika ima, toliko video traje,a ja želim da rotira slike na npr 2 sekunde pa koliko traje pesma.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Nemo' trazis dalje, Quik, die beste. Da l' bas ima ta tvoja zelja, nisam siguran.

Poslednja izmena:
Treba mi neka tacna aplikacija za vremensku prognozu?

Nazad
Vrh Dno