Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Najbolja task aplikacija? GTasks je poprilično dobra, ali nema notifikacije i widgete. Any.do mi se ne sviđa. Šta vi koristite?

Keep godinama, nezamenljiv.

Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk

Plus jako pregledno sve i brzo personalizovanje, add/edit slika, sherovanje odredjenih beleški. Ma koristim taj keep punom parom, nikad me nije izneverio, jednostavan, lak, brz.Lak pristup sa drugih mašina, štampanje beleški itd.

Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk

Jel vam radi lepo od jutros AliExpress app?
Meni nece da učita My orders I neke stranice...

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Meni samo kao učitava i tako u nedogled. Brisao sam i data i restartovao fon ali neće ...

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

I meni radi normalno, sad proverio

Sent from my PHF 48 using Tapatalk

Jel jos nekome na viberu pokazuje da je online 5, 6 min pre a tipa nije ulazeno u njega satima? Kad god pogledam sa drugog telefona, vrlo cesto mi tako stoji u zadnje vreme...

Sent from my Nokia 8 using Tapatalk

Jel jos nekome na viberu pokazuje da je online 5, 6 min pre a tipa nije ulazeno u njega satima? Kad god pogledam sa drugog telefona, vrlo cesto mi tako stoji u zadnje vreme...

Ista situacija, otvorio sam ticket povodom toga

Sent from my Samsung smartphone

Dobro ipak nije samo do mene, znaci neki bug je u pitanju

Nije bug, tako su napravili. Čim cackas telefon, odmah si online, bio u viberu ili ne. Čuo sam da je došlo do gomile svadja zbog toga u vezama [emoji16]

Da ali nije to u pitanju, telefon stoji na punjacu satima, pogledam sa drugog last seen 6 min ago....

Meni prijavljuje no Internet kao podignem aplikaciju? I to je sve, ništa dalje od toga...
Upravo probao, takođe prijavljuje da nema interneta. Do njih je nešto, radila je.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Izvinjavam se ako je neko kacio vec. Koja je najbolja app za alarmiranje kada je baterija puna?

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Nema potrebe za takvom aplikacijom. Telefon se ne prži velikom strujom, pa da je sad bitno hoće li ga korisnik skinuti sa punjača odmah čim je pun.
Kad pređe 90ak % počinje da se puni sporije, jer i punjač i telefon komuniciraju koliko struje kog intenziteta treba da se isporuči.

Izvinjavam se ako je neko kacio vec. Koja je najbolja app za alarmiranje kada je baterija puna?

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Ja koristim za to Battery Bot Pro.
Pored toga što alarmira kada je puna baterija napravio sam da mi alarmira i kada se pregreje, pa imam posebno na 38°, 40°...itd.
Ovaj program isto ako se zada u opcijama može da alarmira i kada se prazni baterija na svakih recimo 10%, ili kada se puni, alarmira ako baterija nije dobra, može se videti koliko je bila na punjaču a koliko van punjača u proteklih 4 nedelje...

Poslato sa Huawei Mate 9 uz pomoć Tapatoka

A dok ti sve to izalarmira zauzme ti mnogo memorije, a zauzeće memorije ti dodatno troši bateriju koliko se sećam, i tako u krug...[emoji4]
Ti druže baš imaš muke i obaveze oko tog telefona i njegove baterije. A da, i memorije...

Ovaj program zauzima oko 5MB ram memorije, gledam ja to dobro si zapamtio. Ostali programi zauzimaju više, a i da ne ovaj program mi odgovara po svemu..
Napravio sam posebne glasove na našem jeziku pa ako se na primer baterija ugreje 40° to će mi program reči na srpskom jeziku i to baš da ima 40°.
No nema veze, kad me već zezaš pogledaj trenutno stanje moje baterije :)

c3af580e95dd6e6194bacf8a7939f0eb.jpg

72160dd4abc2a6b699db6c1346013eee.jpg

Poslednja izmena:
Izadji iz kuće i uključi sync.

Zašto bi to radio?
Prvo, hladno je napolju i nemam potrebu da palim sync jer koristim programe koji ne koriste sync nego push

Nazad
Vrh Dno