Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Meni se najbolje pokazalo kad TW otvaram u browseru.

Jel to ova fenix for twitter?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Tražim neku aplikaciju, tj. widget koji bi mogao da prikazuje samo neku konkretnu sliku sa neta - znači, ja mu zadam URL te slike, a on je svuče sa Neta i prikaže je na mom ekranu? Bilo bi super da može da tu sliku prikaže preko celog "desktopa"...

A koja je razlika ako tu sliku skineš i postaviš sam?
URL može da pukne,slika ostaje
Umi Super

Poslednja izmena:
Ja mislim da jeste, deluje najlogicnije.

Sent from my MI MIX 2 @MIUI 10
It learns from many sources and creates its own (much more reliable) knowledge in the process. It learns from internet and from its users contacts and profiles, basically - wisdom of the crowd. It never uses data "as is" – instead it forms its own opinion on how to tag each number.

Sent from my TA-1024 using Tapatalk

Pa kada bi rekli kako dolaze do podataka, mogao bi da ih tuzis...ovako ispadas ti kriv sto dajes tvoje podatke, tacnije sto ih "sejes" svuda po netu. Cista glupost je ovo njihovo ili cije vec objasnjenje.
Ako ja nisam instalirao app i nisam dozvolio aplikaciji moj broj, onda nema pravo da uzima i od nekog drugog ko ima moj broj... to je krsenje privatnosti.

Sent from my MI MIX 2 @MIUI 10

Poslednja izmena:
Probaću i ja oficijalnu, pošto mi ne treba ništa posebno. Hvala na predlozima.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Pozdrav, da li neko zna kako da rešim problem koji mi izbacuje aplikacija, nakon pokušaja da se logujem na Benchmark nalog ?
Screenshot_20180525-185118.png

Neka preporuka za Launcher za slabije telefone ? Da je malen, jednostavan, brz...
Koristio sam Mini i Novu pa bi malo promenim.

A ne moze tako, vec sam pitao, ja nekog memorisem imenom i prezimenom, neko drugi nadimkom a isti broj tel.
Kako uvek cita isti id?
Ne pije vodu to sa imenicima i 100% nije tako, vec kao sto @Kidence rece putem gmaila, najrealnije.

Sent from my Galaxy S9+ using Tapatalk
Gde to ima dva ISTA, aktivna broja???
Naravno da nema.
Kako se proverava aktivnost?
Slanjem SMS sa akt. kodom.

Sent from my Redmi 4X using Tapatalk

@Uriel

Probaj i Lawnchair.

Everybody
Da li je nekom poznato odakle ova aplikacija vuče podatke o kontaktima? Izbacuje neke podatke kao da ih čita iz imenika tuđih telefona!?

Nije losa aplikacija, bila bi jos korisnija da moze da se pretrazuje po tim kontaktima koje je aplikacija "povukla", npr. trazis "Petar Petrovic" i on izbaci broj ako ga ima neko od kontakata.

Fenix.

Lepsa je app, nije da nosis neku krsinu, pa ne mozes da otvoris app :D

Pa ne, ali svaka aplikacija koju sam probao imala je neku falinku, u browseru sve radi kao i na desktopu - npr. ako udjes u neki tvit, pa se vratis nazad, vrati te na isto mesto, sto retko koja aplikacija uspe bez greske da odradi.

Neka preporuka za Launcher za slabije telefone ? Da je malen, jednostavan, brz...
Koristio sam Mini i Novu pa bi malo promenim.

Secam se da je Asus, tj. ZenUI launcher bio ubedljivo najlaksi za slabije telefone.

Ima zeam launcher on je ono prastar (poslednji put apdejtovan 2015), ali je 300 kilobajta, brz i super jednostavan. Bio popularan u gingerbread eri

Pa ne, ali svaka aplikacija koju sam probao imala je neku falinku, u browseru sve radi kao i na desktopu - npr. ako udjes u neki tvit, pa se vratis nazad, vrati te na isto mesto, sto retko koja aplikacija uspe bez greske da odradi.

Secam se da je Asus, tj. ZenUI launcher bio ubedljivo najlaksi za slabije telefone.
Hmmm to za vraćanje nikad nisam imao problem. Barem se ne sećam. Ovaj Fenix 2 mi baš fino radi.

Meni su isključena da mi ne cvrkuce svaki čas.

Pa to je do tebe, ti imaš vremena svašta da pratiš :d Bito mi je videti neko obaveštenje odmah, a ne posle par sati. Radi li ili ne?

Kolko sam video,ne ide cela slika,za ono što ti tražiš....
Ide cela slika, ali ima i opciju da se kropuje, ako je neki deo slike nepotreban.

Ja sam ovo tražio da bih na jednom desktopu imao meteogram prognozu sa yr.no sajta.

Vrh Dno