Fenix.Jel može neka preporuka za twitter app?
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Lepsa je app, nije da nosis neku krsinu, pa ne mozes da otvoris appMeni se najbolje pokazalo kad TW otvaram u browseru.
It learns from many sources and creates its own (much more reliable) knowledge in the process. It learns from internet and from its users contacts and profiles, basically - wisdom of the crowd. It never uses data "as is" – instead it forms its own opinion on how to tag each number.Ja mislim da jeste, deluje najlogicnije.
Sent from my MI MIX 2 @MIUI 10
Probao brdo aplikacija za twitter i def je oficijelna najbolja.Jel može neka preporuka za twitter app?
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
URL slike je uvek isti, ali ne i sama slika.A koja je razlika ako tu sliku skineš i postaviš sam?
Probaj evie.Neka preporuka za Launcher za slabije telefone ? Da je malen, jednostavan, brz...
Koristio sam Mini i Novu pa bi malo promenim.
Gde to ima dva ISTA, aktivna broja???A ne moze tako, vec sam pitao, ja nekog memorisem imenom i prezimenom, neko drugi nadimkom a isti broj tel.
Kako uvek cita isti id?
Ne pije vodu to sa imenicima i 100% nije tako, vec kao sto @Kidence rece putem gmaila, najrealnije.
Sent from my Galaxy S9+ using Tapatalk
Našao, za sad izgleda super: URL Image WidgetTražim neku aplikaciju, tj. widget koji bi mogao da prikazuje samo neku konkretnu sliku sa neta - znači, ja mu zadam URL te slike, a on je svuče sa Neta i prikaže je na mom ekranu? Bilo bi super da može da tu sliku prikaže preko celog "desktopa"...
WTF, o cemu ti pises ja te nista ne razumem.Gde to ima dva ISTA, aktivna broja???
Naravno da nema.
Kako se proverava aktivnost?
Slanjem SMS sa akt. kodom.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
Neka preporuka za Launcher za slabije telefone ? Da je malen, jednostavan, brz...
Everybody
Da li je nekom poznato odakle ova aplikacija vuče podatke o kontaktima? Izbacuje neke podatke kao da ih čita iz imenika tuđih telefona!?
Fenix.
Lepsa je app, nije da nosis neku krsinu, pa ne mozes da otvoris app![]()
Neka preporuka za Launcher za slabije telefone ? Da je malen, jednostavan, brz...
Hmmm to za vraćanje nikad nisam imao problem. Barem se ne sećam. Ovaj Fenix 2 mi baš fino radi.Pa ne, ali svaka aplikacija koju sam probao imala je neku falinku, u browseru sve radi kao i na desktopu - npr. ako udjes u neki tvit, pa se vratis nazad, vrati te na isto mesto, sto retko koja aplikacija uspe bez greske da odradi.
Secam se da je Asus, tj. ZenUI launcher bio ubedljivo najlaksi za slabije telefone.
Našao, za sad izgleda super: URL Image Widget
https://play.google.com/store/apps/...t&hl=en_US&rdid=com.weite_welt.urlimagewidget
Ide cela slika, ali ima i opciju da se kropuje, ako je neki deo slike nepotreban.Kolko sam video,ne ide cela slika,za ono što ti tražiš....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari