Testirao novi Messages Google roll out, Messages for Web, sinhronizacija odlična, ali ne čujem notifikacije ni na fonu ni na laptopu, tabletu, PCu. U Settings sve uključeno, naravno.
Juče sam prvi put testirao Messages for Web i iz nekog razloga se resetovala notifikacije. Treba samo otići u App notifications za Messages I nanovo sve setovati.Takodje.
Steta sto ne radi kao vajber,nego mora da bude fon na netu stalno.
I za decu je takodje zabavno, to sam zaboravio da napisemI meni treba samo nisam znao kako da pitam.
Probacemo pa da vidimo, hvala... Ako zna jos ko neku, pa neka javi..Mislim da je Snapchat najbolji za to.
Neka proba ovuKoja je dobra kamera aplikacija za lepsi pol, znate ono tipa one njuskice, usi, sljokice zvezdice i slicni stikeri? Ps, nije za mene lol
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Imas titlove na kom hoces jeziku pri odabiru filma.Dobra je nije losa,samo mi treba za brata(12g) sa prevodom na nas jezik,ne snalazi se bas dobro sa engleskom [emoji16]
Послато са D6503 уз помоћ Тапатока
Nisam onda primetio. HvalaImas titlove na kom hoces jeziku pri odabiru filma.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Postoji li aplikacija koja preko USB kabla pretvara Android telefon u web kameru? Odnosno, postoji li neka aplikacija na androidu koja radi podjednako dobro kao i standardna web kamera?
ok, droidcamx mi donekle zavrsava posao na 720p, ali nema opcije za 1080p!? najnovija verzija... jel ima neka druga apk koja nudi 1080p, i naviše rez... hvalaDroidcam, IP webcam..
Coin marketKoji app koristite za praćenje cena kripto valuta?
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari