Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Script samo proleti na brzinu, ne znam ni sta je odradjeno, a na telefonu je jos diskonektovano, ne pozeleni

Da, odradi brzo i kod mene pozeleni. Probaj da pokreneš substratum pa ponovo.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Zanimljivo, kliktao s enter vise puta i ponavljala se skripta i u jednom trenutku je pozelenela Andromeda i konektovao se... Instalirao temu i sve odradio, prilikom restartaa ga otkacio sa kabla i nista se nije desilo(nije se promenila tema) . I sad opet nece da se konektuje [emoji19]

Ne znam u čemu je caka. Probaj drugi kabl , usb izlaz. Ako si na aprilskom ili majskom SP moraš ponovo u substratum štikliraš kao i prethodni put kada si instalirao temu pa samo enable I opet reboot.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Koju aplikaciju preporucujete za povratak obrisanih slika i video snimaka za ne root-ovane mobilne? Posto mi sd kartica nesto zablesirala i pobrisao se veci broj slika i videa. Na google playu sta god pogleda sve jako lose ocenjeno, nesto sam i skinuo pa mi pokazuje vec postojece slike, haos kako su lose aplikacije za tu oblast.

^Najbolje da nađeš neki program na PC da odradiš to.

Da li postoji neka aplikacija za SMS koja mi neće konvertovati SMS u MMS?

Ja koristim YAATA punu verziju i radi bez greške a najviše mi odgovara što prepoznaje broj iz imenika kada dobijem poruku o propuštenom pozivu.

https://play.google.com/store/apps/details?id=rpkandrodev.yaata

5a0e4cb6ac2417ac3777512f5d21e1aa.jpg

Poslednja izmena:
Takodje to isto radi i prepoznaje chomp ja koristim full verziju nista bolje za te stvari nisam video/koristio.
Mozes cak i da odkucar poruku a da ti posalje istu u zadato vreme, prepoznaje propustene pozive iz imenika kao sto napomenuh gore.
Nema ni jednu manu app.
Probajte.

Da li prepoznaje broj direktno i u notifikaciji ili samo kada otvoris poruku?
Ja sam ga probao pre par meseci ali Yaata mi je bio bolji, ima sve te opcije, mali je i radi brzo.

Poslednja izmena:
Yaata sam i ja koristio puške Textre, dok nisam prestao potpuno da šaljem poruke, pa sada koristim default Samsung SMS app kad treba parking da platim :)

Modul za Magis da YT radi u pozadini?
Ili neka alternativna app koja danas radi sa YT?

Hvala @masamunea.

Imaš temu za YT aplikacije, pa pogledaj tamo. Ja ovaj ne bih menjao, a nisam radio instalaciju preko Magisk-a, iako ga imam.

Pretragom sam naleto na ovu temu, koja upućuje na ovu. Našao sam peške temu :)
https://forum.benchmark.rs/showthre...-Youtube-u-pozadini-ili-kad-se-iskljuxi-ekran

KP app još nije dodata na Indijski store? Neka metoda za legalno skidanje? Zam da je imao sajt preko koga mogu da se skinu ovakve app?

Poslednja izmena:
Meni licno chomp je najbolja mada je cini mi se sve stvar navike.
Po meni bolje od paid chomp-a nema.
Ima sve i sve moze da se podesi.
A nekom je ta yaata bolja verovatno stvar navike.
Moj glas za placeni chomp, zato sto ima neke funkcije koje free nema.

Kako se zove ovakva fotografija i kojom kamera app može da se slika?
4a186ae6bccc1f2f936bf022c1c098f0.jpg

Duga ekspozicija je tehnika, a može svaka aplikacija koja može da kontroliše dužinu ekspozicije. Ne podržava svaki hardver to. Camera FV-5 mi pada na pamet.

Jesi siguran da je slikano mobilnim?
Treba ti stativ i da se ostavi telefon 5-10 sekundi.

Lakše ih je praviti DSLR-om :)

Poslednja izmena:
Sigurno nije mobilni, fotka je iz novina. Računam da postoji app za to, kad ima za time lapse, hyper lapse...

Evo ga, ne treba app (bar za moj fon):

Poslednja izmena:
Sigurno nije mobilni, fotka je iz novina. Računam da postoji app za to, kad ima za time lapse, hyper lapse...

Evo ga, ne treba app (bar za moj fon):

Time lapse je lakši za napraviti. Ovo što su oni uradili u videu je jedno, nema statičnog objekta, kao na onoj prvoj fotki.

A to što je bila u novinama nije garancija većeg kvaliteta ili rezolucije, jer svi telefoni imaju dovoljno rezolucije da na nekoj 800x600 fotki online ne vidiš razliku između mobilnog i DSLR-a.

Ovo je sada sa S7E.

7136e354d01516a23cf34c2ee43f0730.jpg

Да ли има неки screen recorder, односно програм који снима рецимо видео чет, или оно што се приказује на дисплеју? Да је бесплатан и да може да ради у позадини.

Послато са Xiaomi MI 5 уз помоћ Тапатока

Napravi ovaj GDPR kolaps u telefonu, 45 aplikacija se ažuriralo :D

Kupujemprodajem aplikacija nestaje iz background-a čim je skloniš sa strane...

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

Da li zna neko neki pouzdan firewall, hocu da ogranicim pristup internetu za neke aplikacije?

Sent from my Vivax Point X551 using Tapatalk

Jel zna neko ima li nacina da se u chrome ILI MOZILI DOBIJE network log,HTTP REQUEST?Na deskopu to je najmanji problem ima ,web developer

Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока

Jel moze neka app da cuva App data al da fon nije rootovan?

Послато са D6503 уз помоћ Тапатока

Vrh Dno