Ja sam to resio sa Message Notifier ProPostavio sam ovo i u temi Huawei Mate 10 Lite, ali niko ne odgovara, pa da probam ovde mozda neko zna.
Potrebno mi da promenim zvuk jedne posebne aplikacije. Konkretno bih promenio zvuk Instagram notifikacija, da se razlikuje od ostalih jer me mnogo smara.
Pretpostavljam da ima ta opcija u samom sistemu, a ako nema, jel ima mozda neka aplikacija koja to moze da obavi ?
Nema na cemu,ziv bioSjajno, hvala druze, problem resen.
Treba mi neka aplikacija koja ce mi voditi koje zadatke sam sebi dao u toku nedelje da odradim pa da imam u uvid i sta mi je ostalo. Znaci ne treba mi habit routine jer sam skinuo bar oko 10-tak i video da nije to to i da ima slicnosti sto trazim ali da nije to u pitanju. Takodje nije ni TODO lista jer to se cekira da je gotovo i nema da se ponovi isto isto to.
Nasao sam jednu Habits (Loop) koja podseca na moj opis, al ne volim sto opet pravi taj lanac navike. I ako sam odredio nesto odredjeno sto hocu da uradim da cu uradim npr. 3 u toku nedelje al ne odredjenim danima sto i ima tu opciju ali pravi lanac i ne cekira da je to obavljeno i zavrseno.
Google Keep i zadaš mu reminder.
Pogledaj Google calendar, mislim da ima tu opciju koju tražiš.
Gugl kalendarКоја је добра апликација за рођендане а да има синхронизацију са гугл календаром?
Гугл календар нема опцију додавања рођендана особа које нису међу контактима.
Послато са Xiaomi MI 5 уз помоћ Тапатока
Може помоћ како то да направим?Gugl kalendar
Ja sam napravio u Gugl kalendaru nov kalendar, nazvao ga Rođendani i tu ručno unosio datume rođendana i stavio da se ponavljaju godišnje na taj dan (repeat: Annually on...).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari