Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Koliko često je nova prime na akciji? Da čekam ili pazarivam? :)

Ne bas cesto.

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk

Treba sa SD kartice da prebacim slike u tel bez SD slota, mislim da je bill neka aplokacija ali sene secam kako se zove

Послато са MI 6 уз помоћ Тапатока
Ima li neko da zna, pre vise od godinu dan je neko pisao ali nema sanse da nadjem taj post

Tebi treba OTG kabal i citac kartica koji zakacis preko OTG kabla i preko file managera prebacis slike na telefon.

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

Ćao svima. Postoji li neka aplikacija koja sadrži teme za telefone? Dosadile mi ove 3 koje ima LG. Koju mi preporučuje? Ništa bitno ali eto... Hvala Vam unapred.

Sent from my LG V20 using Tapatalk

^^ Ili jednostavno ubaciš komp u jednačinu

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Treba sa SD kartice da prebacim slike u tel bez SD slota, mislim da je bill neka aplokacija ali sene secam kako se zove

A ako telefon nema USB OTG podršku, onda možeš na telefonima da instaliraš Xender, mislim da su njega hvalili svojevremeno.

Koristio sam neki drugi, ali bilo koji wi-fi transfer program će ti pomoći.

Hvala, pokusacu sa njim

Imam problem sa PayPal aplikacijom. Preko fona ne moze withdraw funds dok na racunaru je sve okej. Ne znam do cega je to. Kad idem preko fona bude mi kao da nisam povezao karticu

Послато са D6503 уз помоћ Тапатока

Obriši keš aplikacije, pa je ponovo konfiguriši i vidi radi li.

"You dont have any bank account linked" kad idem Withdraw preko fona

A imaš VISA karticu povezanu, pa hoćeš na nju?

Probaj dodati tu VISA karticu opet. Ne košta te ništa. Možda se ista mora ponovo autorizovati na mobu kod tebe, mada ne bi trebalo, meni nije traženo nikada.

Onda najbolje da im se obratiš, možda je baš nešto zapelo do njih :)

Onda najbolje da im se obratiš, možda je baš nešto zapelo do njih :)
Pa da najverovatnije. Najveci problem je kod tog pisanja sto mi posle tipa minut rada stranice za customer support izbaci kao error neki. Da nemas ti neki link drugi da probam. Neki drugi ulaz na taj sajt

Nemam ništa posebno. Probaj da napišeš tekst unapred, pa ga samo ubaci kad otvoriš stranicu i odmah šalji.

Nema potrebe da im pise posto PayPal aplikacija za telefon iz nekog, ko zna kog razloga, nije (jos uvek) zvanicno ni namenjena za koriscenje u Srbiji jer je ni nema da se regularno skine na srpskom Google Play-u. Ja je vec odavno imam instaliranu, mislilm da sam je skinuo jos davno sa Amazona il' s nekog direktnog linka, ne secam se vise, ali mi nikad nije radila opcija za withdraw iz aplikacije. Isto prijavljuje to kao da nemam povezanu karticu, iako imam. Zato withdraw obavljam preko kompa, a aplikacija mi sluzi maltene samo da proverim stanje i nicemu vise i ne sluzi, bar za nas iz Srbije. Ako hocu preko mobilnog da povucem pare na karticu, odem iz browsera na mobilni sajt i tamo radi withdraw.

Nema potrebe da im pise posto PayPal aplikacija za telefon iz nekog, ko zna kog razloga, nije (jos uvek) zvanicno ni namenjena za koriscenje u Srbiji jer je ni nema da se regularno skine na srpskom Google Play-u. Ja je vec odavno imam instaliranu, mislilm da sam je skinuo jos davno sa Amazona il' s nekog direktnog linka, ne secam se vise, ali mi nikad nije radila opcija za withdraw iz aplikacije. Isto prijavljuje to kao da nemam povezanu karticu, iako imam. Zato withdraw obavljam preko kompa, a aplikacija mi sluzi maltene samo da proverim stanje i nicemu vise i ne sluzi, bar za nas iz Srbije. Ako hocu preko mobilnog da povucem pare na karticu, odem iz browsera na mobilni sajt i tamo radi withdraw.
Aham. Hvala kako god

Postoji li nacin da se uredno backup-uje aplikacija Token za banke. Hoce li raditi ako se restore-uje backup-ovani Android ID ?! Za sta je vezana app kao identifikacija uredjaja/sw-a?

Napravio Nandroid backup za svaki slucaj, probao sada i radi. Izbrisao app, vratio i OK sve. Ne vidim razloga da ne bude radila i posle npr. factory reseta kada se vrati isti Android ID, so svakako praktikujem i zbog svih ostalih aplikacija.

Zvao juce tehnicku podrsku (firma koja je pravila ovo) da ih pitam u vezi ovoga. Javila se neka zenska, nije ona mene povezala o cemu pricam, kad sam poceo da spominjem Titanium Backup, Android ID i sl. Ona zapela kao nece moci (ako se izbrisu podaci od appa ili zamjena telefona/factory reset itd) i to je to. Nikakve koristi od njih, jos me i pogresno informisali...

Poslednja izmena:
Najbolji weather app ali da ima 7 dana forecast kao widget? Ili barem 5...?

Meteogram, neverovatna mogućnost customizacije.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cloud3squared.meteogram.pro

Ne sećam se šta su ograničenja free verzije, ali pro radi i izgleda za sve pare :)

Možeš definisati koliko sati unapred želiš prognozu od trenutnog sata. Ja inače koristim 24h, ali evo probao i 5 dana, radi.

16c9f6610401a9215eb18d1d02c598aa.jpg

wow, vi ljudi bas ozbiljno shvatate prognozu :D
ja pogledam na yr.no grafik samo da vidim min i max da znam kakva mi odeca i obuca trebaju za odlazak do i vracanje sa posla.
Pesacim do posla, ali me i dalje ne zanimaju vetrovi, vlaznost...

Pa nekome treba da vidi kako će biti posle zbog raznih planova, nije život samo sa posla i na posao [emoji16]

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno