Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Sa kojom aplikacijom da zamenim viber,za voice call? Nešto zeza u poslednje vreme..

Duo definitivno

Google Duo

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Gugl kalendar :)

Ja sam napravio u Gugl kalendaru nov kalendar, nazvao ga Rođendani i tu ručno unosio datume rođendana i stavio da se ponavljaju godišnje na taj dan (repeat: Annually on...).

Jesi uspeo da namestis da dobijes zvucni signal?

• Like
Reagovanja: M J
Nikako da instaliram snapchat, niti nov nalog niti login sa starim.... stalno izbacuje ovo....
Kako da rešim?
32482f2d67b9918402b74798e10fce6d.jpg

Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока

Noup :( To jeste problem. Mada imam na jednom od homescreen-ova kalendar widget pa ne promašim ništa ali bi notifikacija bila bolje rešenje.

Cini mi se da je u jednom preiodu radilo,ali vec dosta dugo ne radi,zato je malo nezgodno.

Poslednja izmena:
Mogu ali iz ugradjenog file explorera.
Mnogo to cimanja za tako prostu stvar. Šta je falilo da je ubacio takvu opciju na long-press.
Dešava se često da apps ostave iza sebe folder sa keširanim sadržajem, a kad se app obriše, ostane folder, tako da Exclude nije rešenje, a onda dok uđeš na Explorer, pa lociraš folder, zaboraviš šta si hteo da uradiš na prvom mestu.

Kod mene radi ok.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Treba sa SD kartice da prebacim slike u tel bez SD slota, mislim da je bill neka aplokacija ali sene secam kako se zove

Послато са MI 6 уз помоћ Тапатока

Postoji li nacin da se uredno backup-uje aplikacija Token za banke. Hoce li raditi ako se restore-uje backup-ovani Android ID ?! Za sta je vezana app kao identifikacija uredjaja/sw-a?

Meni nije uspelo sa Titaniumom, ali hvala bogu banka Intesa je uvela da možeš da aktiviraš aplikaciju od kuće preko online naloga..

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Meni nije uspelo sa Titaniumom, ali hvala bogu banka Intesa je uvela da možeš da aktiviraš aplikaciju od kuće preko online naloga..

Jesi li vratio i Android ID sa kojim je app instalirana. Ako nis, ne postoji sansa ni da radi. Pokusacu vec u ponedeljak kada izadje zvanicni LOS 15.1 za moj tel.

Nisam pokusao jos, ne razumiju oni ove nase potrebe custom-izacije i ostalo. Sreca pa sam dobar sa bankarom, pa ne bih morao ici u banku, ako do toga bude doslo. Bilo bi ljudima cudno zasto ti treba toliko ponovnih registracija, ali *mjau**mjau**mjau* nisu napravilo ok, najavio bih sutra odma' da se to moze desavati...

Kontam nazvati tehnicku podrsku, firme koja je radila app, da vidim postoji li nacin. Nemam sta traziti sa bankarima i slicnim.

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

Poslednja izmena:
E jesam, i to sam radio. Jednostavno sam sve pokušao i neće.

Sa vraćanjem Android ID bez problema sa KomBank.

Pričam za Intesa mobi aplikaciju..

Jesi li vratio i Android ID sa kojim je app instalirana. Ako nis, ne postoji sansa ni da radi. Pokusacu vec u ponedeljak kada izadje zvanicni LOS 15.1 za moj tel.

Nisam pokusao jos, ne razumiju oni ove nase potrebe custom-izacije i ostalo. Sreca pa sam dobar sa bankarom, pa ne bih morao ici u banku, ako do toga bude doslo. Bilo bi ljudima cudno zasto ti treba toliko ponovnih registracija, ali *mjau**mjau**mjau* nisu napravilo ok, najavio bih sutra odma' da se to moze desavati...

Kontam nazvati tehnicku podrsku, firme koja je radila app, da vidim postoji li nacin. Nemam sta traziti sa bankarima i slicnim.

Kao sto rece vec covek, vec par meseci token mozes da preuzmes sam od kuce, ne mora u poslovnicu.

Ne vidim svrhu backupa kada je sve online.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Jesam rekao, ali možda čovek nije u intesi i možda njegova banka nema mogućnost kao što do skoro nije ni Intesa imala..

Nisam iz Serbia, ne podrzava moja NLB (Group) banka tu opciju online i sl. Nadam se da ce moci preko backupa i Android ID-a, kao sto je i covjeku iznad gore. [emoji847] Ovo je katastrofalan 'bug' da guraju ovako da se mora(ju) peglati sa ponovnom registracijom....

Koji host filter koristite za blokiranje reklama? Ja trenutno koristim aplikaciju dns66 i adzhosts filter, radi dosta dobro, da li ima nesto bolje ili ne?

Nazad
Vrh Dno