Gugl kalendar
Ja sam napravio u Gugl kalendaru nov kalendar, nazvao ga Rođendani i tu ručno unosio datume rođendana i stavio da se ponavljaju godišnje na taj dan (repeat: Annually on...).
NoupJesi uspeo da namestis da dobijes zvucni signal?
NoupTo jeste problem. Mada imam na jednom od homescreen-ova kalendar widget pa ne promašim ništa ali bi notifikacija bila bolje rešenje.
Mogu li sada da se brišu folderi iz te galerije? Svojevremeno nisu mogli.Camera Roll - Gallery
Perpsektivna i jednostavna galerija je konacno dobila svoj update. Ko preferira jednostavnost, offline, open source.
Mnogo to cimanja za tako prostu stvar. Šta je falilo da je ubacio takvu opciju na long-press.Mogu ali iz ugradjenog file explorera.
Mene zeza, neće da odu poruke.Jel' vam radi Telegram? Zezaju me poruke.
Jesi li vratio i Android ID sa kojim je app instalirana. Ako nis, ne postoji sansa ni da radi. Pokusacu vec u ponedeljak kada izadje zvanicni LOS 15.1 za moj tel.Meni nije uspelo sa Titaniumom, ali hvala bogu banka Intesa je uvela da možeš da aktiviraš aplikaciju od kuće preko online naloga..
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
Kao sto rece vec covek, vec par meseci token mozes da preuzmes sam od kuce, ne mora u poslovnicu.Jesi li vratio i Android ID sa kojim je app instalirana. Ako nis, ne postoji sansa ni da radi. Pokusacu vec u ponedeljak kada izadje zvanicni LOS 15.1 za moj tel.
Nisam pokusao jos, ne razumiju oni ove nase potrebe custom-izacije i ostalo. Sreca pa sam dobar sa bankarom, pa ne bih morao ici u banku, ako do toga bude doslo. Bilo bi ljudima cudno zasto ti treba toliko ponovnih registracija, ali *mjau**mjau**mjau* nisu napravilo ok, najavio bih sutra odma' da se to moze desavati...
Kontam nazvati tehnicku podrsku, firme koja je radila app, da vidim postoji li nacin. Nemam sta traziti sa bankarima i slicnim.
Sent from my Nexus 6 using Tapatalk
Odlicna, hvala. Preporuka i od mene.Camera Roll - Gallery
Perpsektivna i jednostavna galerija je konacno dobila svoj update. Ko preferira jednostavnost, offline, open source.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari