Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ne znam da li je namerno ili ne ali je Google koncipirao ovaj email prakticno da izgleda kao phishing email, "imate 1 problem..." *kliknite ovde*. Bas sam proguglao, legitimno je obavestenje, s tim da je izazvalo prilicnu konfuziju medju korisnicima upravo zbog koncepcije.

Da, nekad su davali +2GB za drive za proveravanje toga. Ja sam uzeo pre 4-5 god.

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Stavio bih neki 3rd party dialler sa podrškom za dual sim
naravno free i bez reklama:smash:
Čitam da je ovaj drupe dialler ok, ali da su ga pokvarili updateima, koja bi poslednja verzija bila ok?

Radio Sam reinstal, I gmail odjednom me nudi opciju za exchange!
f5a9489169e940be5aadc87f0b7b3170.jpg

Sent from my LEX820 using Tapatalk

Imam pro Enpass otključan u jednoj promociji, i sad kad sam instalirao u nov tel ne mogu da ga otključam u pro, izbacuje mi ovu poruku sa slike.
Da li to može nekako da se reši, pretpostavljam jer sam na prethodnom tel menjao romove pa on to vidi kao druge uređaje.
07319b4b0913e855548d22998557655e.jpg

Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Da se nadovezem na svoju poruku,
Kontaktirao sam Enpass support i izgleda da je promotivna pro licenca ograničena na 5 uređaja, tako da kad aktivirate na 5 različitih uređaja tu je kraj. Izgleda da se menjanje romova isto računa kao različiti uređaji jedini da radite stalno restore preko titaniuma.

Kakva sjajna podrska, idem odmah da kupim tu aplikaciju.

Nemoj da te čuju pojedini da ove teme :D
@espada
Probaj LastPass - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lastpass.lpandroid

Besplatna verzija nudi i sinhronizaciju između uređaja...

You can use LastPass on any device, anywhere, for free. No matter where you need your passwords – on your desktop, laptop, tablet, or phone – you can rely on LastPass to sync them for you, for free. Anything you save to LastPass on one device is instantly available to you on any other device you use.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Poslednja izmena:
  • Like
Reagovanja: M J
@Šumadinac
Pogledacu i taj samo da ima neko automatsko prebacivanje sa enpasa

E to ne bih znao, davno sam koristio enpass...
Verovatno ima opcija za export, a i ako nema preko kompa se lako sredi baza.

@espada Pogledaj SafeInCloud, mislim da ti je on najjeftiniji od programa koji ne čuvaju šifre na svom cloudu (1Password i Enpass takođe). LastPass čuva sve online, što je na duge staze veći rizik.

@espada Pogledaj SafeInCloud, mislim da ti je on najjeftiniji od programa koji ne čuvaju šifre na svom cloudu (1Password i Enpass takođe). LastPass čuva sve online, što je na duge staze veći rizik.
Vazi hvala pogledacu I njega, ako ništa koristiću enpass na kompu pa cu sačekati ako bude neke promocije, bila sad u decembru, mada safeincloud košta koliko I enpass na promiciji.

Zar kada su u pitanju password menadzeri nije najpametnije koristiti open source aplikaciju, da predstavljaju bezbednije alternative, ili je u pitanju mit?

Zar kada su u pitanju password menadzeri nije najpametnije koristiti open source aplikaciju, da predstavljaju bezbednije alternative, ili je u pitanju mit?

Ne mora da znači. Kod softvera zatvorenog koda se ljudi koji rade softver u potpunosti posvete istom, jer od toga žive, dok je kod otvorenog koda na manjim projektima sve uglavnom hobi, pa se često može staviti u drugi plan zbog nekih životnih okolnosti.

No, ne koristimo svi password managere na isti način, pa definitivno treba isprobati šta ima i šta će da odgovara.

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_password_managers

Da se nadovezem na svoju poruku,
Kontaktirao sam Enpass support i izgleda da je promotivna pro licenca ograničena na 5 uređaja, tako da kad aktivirate na 5 različitih uređaja tu je kraj. Izgleda da se menjanje romova isto računa kao različiti uređaji jedini da radite stalno restore preko titaniuma.

Ja sam isto hvalio Enpass, posto mi je bio dobar, medjutim posle ovoga... Treba odmah da im das ocenu i da napises zbog cega, jer je ovo stvarno sramota. Niko ih nije terao da daju besplatno, a nisu uopste ni rekli da vazi samo za 5 uredjaja. Od mene ce isto dobiti ocenu 1.

Ima besplatna aplikacija koja radi na slican princip, zove se Bitwarden, dosta je dobra, besplatna je i open source, probaj nju. Ili probaj da skines enpass sa apkmirrora, verzije od pre godinu-dve dana, pa pokusaj da li ces moci da aktiviras pro. Ili vec pomenuti lastpass...

Ja sam isto hvalio Enpass, posto mi je bio dobar, medjutim posle ovoga... Treba odmah da im das ocenu i da napises zbog cega, jer je ovo stvarno sramota. Niko ih nije terao da daju besplatno, a nisu uopste ni rekli da vazi samo za 5 uredjaja. Od mene ce isto dobiti ocenu 1.

Ima besplatna aplikacija koja radi na slican princip, zove se Bitwarden, dosta je dobra, besplatna je i open source, probaj nju. Ili probaj da skines enpass sa apkmirrora, verzije od pre godinu-dve dana, pa pokusaj da li ces moci da aktiviras pro. Ili vec pomenuti lastpass...
Sad kad razmislim nije mi poznato to ograničenje kad sam ga aktivirao u toj promociji, možda mi je promaklo.
Evo u ovoj vesti u komentarima bilo je price bas oko ovog ograničenja,
http://www.androidpolice.com/2017/1...anagers-pro-lifetime-license-now-4-99-50-off/

Poštovani korisniče,

KupujemProdajem Android aplikacija je spremna! 

Vi ste jedan od naših najaktivnijih korisnika i zato vam nudimo da skinete našu aplikaciju i pre nego što je objavimo svima  .

KP Android app preuzmite sa ovog linka 

Puno pozdrava,
Vaš kp tim

A evo i linka, za one koji nisu medju najaktivnijim[emoji41]

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kupujemprodajem.android

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Instalirao sam module za Magisk, ali ne vidim kako da pristupim opcijama, kako da se aktiviraju.
0bb13f954342efd610c6267ecf99ab00.jpg

Edit
Viper se pojavio. Jel ok instaliran?
Sent from my LEX820 using Tapatalk
d23ea21dcdb43b52274513fe9baae366.jpg

Poslednja izmena:
Пусти ммузику па види да ли ће ова два ''No'' да се промене у ''yes''

Poštovani korisniče,

Vi ste jedan od naših najaktivnijih korisnika i zato vam nudimo da skinete našu aplikaciju i pre nego što je objavimo svima  .

Puno pozdrava,
Vaš kp tim

Aj bekapuj apk pa ga okači negde da skinemo, meni piše da mi device nije compatible :)

Poštovani korisniče,

Puno pozdrava,
Vaš kp tim

Ne.. Ja ne verujem.
Nemoguće.

Da li je njihova stvarno? :whip: Da se neko nije setio da pokupi user i pass.

Ma jok, radi lepo koliko vidim, i izgleda skroz ok

Nedavno sam po prvi put uradio factory reset na G4 koji je zadnjih mjeseci mnogo usporio, grijao se previše, prebrzo trošio bateriju. Telefon je doslovno oživio nakon factory reseta, brz, hladan, baterija traje preko dva puta duže. Ali imam dve neobične situacije. Zadnjih par dana kao da imam zamrzavanje u trajanju od sekunde kada skrolujem recimo na Facebooku ali čini mi se i drugim aplikacijama. Znači skroluje i samo zakoči, stoji tako, i tek onda nastavi. Ili kucam na tastaturi i on to ponekad ne prikazuje dok kucam nego stoji a onda nakon sekundu-dve prikaže sva slova koja sam otkucao. Dakle ima ta neka trzanja, zastoje, pauze. Ima li neko ideju šta bi moglo biti?

I druga stvar je Viber, iz nekog razloga kada kliknem na notifikaciju za njega ne otvara mi Viber i chat prozor sa tom osobom nego samo skloni notifikaciju. Da li je do nekih podešavanja ili šta je? Ovo je prije radilo kako treba. I notifikacije mi kasne, nisu realtime, da li je možda do nekih podešavanja za štedljivost baterije? Nisam nikakve posebne aplikacije instalirao za to ali sam nekad čitao kako otkloniti kašnjenje Gmail aplikacija i bilo je baš preko isljučivanja te neke optimizacije ali se sad ne sjećam gdje se to u sistemskim opcijama nalazi.

Ma jok, radi lepo koliko vidim, i izgleda skroz ok

Okači apk ako ti nije teško :)

Aj bekapuj apk pa ga okači negde da skinemo, meni piše da mi device nije compatible :)

Meni da nije dostupna van Srbije, apk pure i slični sajtovi neće da skinu apk jer je "unreleased".

https://apkpure.com/kupujemprodajem/com.kupujemprodajem.android

Poslednja izmena:
Ista priča, probao sam da sam svučem apk ali ne da :)

Vrh Dno