Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Hvala, skinuo i instalirao!
Za betu vrlo korektno...

d57788a475457f465cb9094667e70866.jpg

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Poslednja izmena:
Znači nije sačuvalo moje podatke. Super hahaha

Ništa, nek skida kome treba neću je dirati sa Dropbox-a..

Jel ti se sad pojavila u play store da si je ins?

Radi super s'obzirom da je beta.

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Poslednja izmena:
hvala za kp app :)
skinuta sa store-a i odlicno radi :)

Znači nije sačuvalo moje podatke. Super hahaha

Ništa, nek skida kome treba neću je dirati sa Dropbox-a..

Jel ti se sad pojavila u play store da si je ins?
Radi super s'obzirom da je beta.

Ne brini samo si apk eksportovao :)
Nema je u instaliranim.

Svašta nešto od notifikacija:

02c505ebb026f06f24ed701b4153148e.jpg

976e6fee8d7280b849d21a74991c2c72.jpg

d6e4c565f46429df347faf27b6cc628c.jpg

Poslednja izmena:
Upravo je izasao i update za KP aplikaciju.

I ja sam bio sokiran kad sam video sta pisu u poruci, wooow KP aplilacija, mislio sam da nece nikada.

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Sa kojim uređajem je kompatibilna kada ne mogu ni sa tableta ni sa telefona da je skinem??Ako neko može da okači ovu novu verziju.

Poslato sa T1 7.0

da li google photos prepoznaje duplikate, tačnije da li se nekome dešava da neke fotke aploduje po više puta?

namestio sam nekoliko foldera na kompu i nas-u da prebacuje kopije na google photos....ali taman kad pomislim da je blizu kraja jer kaže da ima još 2.500 slika, kad restartujem računar on se opet vrati na neku visoku cifru, tipa još 20.000 slika...ili je reč samo o tome da kad restartujem komp google photos malo bolje prebroji ostatak fotki za upload?

Mislim da samo broji ponovo, meni ne duplira fajlove.
Ustvari, siguran sam da samo broji ponovo, setio sam se jednog svog backup a, isto tako je bilo.

Poslednja izmena:
Ja se malo tripujem za ostavljanje passworda u tim aplikacijama. Ajd ove nebitne i da ostavim, al tipa od netbankinga ili tako nešto, ne znam, malo me strah. Imam neki excel fajl u kojem drzim passworde za svaki slučaj, al većinu pamtim, pošto imam neki patern kako ih pravim.

Када већ помињете Google Photos, како да искључим auto upload из одређеног фолдера на телефону?

Klikneš dole na albums, nađeš taj folder, uđeš u njega i gore na vrhu isključiš backup za taj folder.

Ljudi ne znam kako, ali chrome mi kida bateriju.. Da li neko ima problem sa tim da mu je chrome ubedljivo prvi potrošač?

A znači mi mnogo sync sa desktop verzijom preko gmail-a..
Stavio sam neki via browser.. Znači najlaginiji mogući.. Ništa mi ne treba od opcija..

Poslednja izmena:
Ima li neka /dobra/ app za kontrolu/evidentiranje ukupnog trajanja outgoing poziva. Znaci ono imam neki paket od toliko minuta razgovora, poruka, neta i da vodi evidenciju.

Znaci prije svega za pozive /jos ako ima obracunska jedinica za podesiti jos bolje ali nije obavezno/ za net ima integrisano svakako.

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

Зар не можеш да користиш апликацију коју је за то направио твој оператер?

Зар не можеш да користиш апликацију коју је за то направио твој оператер?
Ne mogu jer je i nema, HT Eronet mreza, prepaid je, a i nismo toliko napredni, k'o kad rade samo uhl**** u takvim preduzecima.

Mnogo korisno bi bilo tako nesto, preko raznih Taskera nemam nesto ideju kako i sta, za sada.

A ko drami ?
Limite besplatne verzije su prisutni kao što i piše na njihovom sajtu.

Shuffle Playback
No advertising
Unlimited skip
Listen offline
Listen to any song
High quality audio

I jedan za mene najvazniji, koji ovde nije pomenut, sa free ne mozes da strimujes pesme na AV risiver.

Ne mogu jer je i nema, HT Eronet mreza, prepaid je, a i nismo toliko napredni, k'o kad rade samo uhl**** u takvim preduzecima.

Mnogo korisno bi bilo tako nesto, preko raznih Taskera nemam nesto ideju kako i sta, za sada.

Callistics

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno