Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

ili podesiti par alarma na svaka 3h i da se ponavljaju svakodnevno..

poslato sa pejdžera

Ne znam da li sam istripovao ili propustio nesto bitno, vidim da su sada apdejtovi za face po 20-30mb. Koliko se secam bili su 3-4 x veci. Ne gledam sta se apdejtuje pa mi sada zapalo za oko.

Do gugla je, manji su apdejtovi za sve aplikacije. Tj, prilikom apdejta preuzima se samo deo u kome je promenjen kod, taj neki fazon.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Nije samo FB. Promenili su politiku, google, sada treba značajno manje MB za nadogradnju app.

Zna li neko kako na Chrome postavti "obelezivace" na pocetnu stranu? Ovako treba 5 puta da "tipkam" dok dodjem do njih.

To i mene nervira od kad su ubacili, na staroj verziji je bilo super.

Sent from my Meizu MX5 using Tapatalk

Ima li nekoga ko zna dobro da radi sa Taskerom?
"Profile: Disconnected Wifi
State: Not Wifi Connected
State: Variable Value [ Name:%WIFI Op:Matches Value:eek:n ]
* Turn off "Restore Settings"
* Turn off "Enforce Task Order"
Enter: Wifi Off After Delay (38)
Abort Existing Task
A1: Wait [ Seconds:59 ]
A2: WiFi [ Set:Off ]
Exit: Anon (46)
A1: Stop [ Task:Wifi Off After Delay ]"
Ovo mi je malo nejasno, šta gde da kucam, ako neko zna bolje, hvala!

Tapatalk 6.4.10(Build 865)

Jel bi mogao neko da okaci quickpic potpisanu nijedn link da radi nisam nasao

E, dobro me podsetište za QuickPic, šta su govorili da ne radi u Nougatu? Ja ni jedne zamerke ne nađoh za mesec dana.

A da li neko može da okači onaj bloatfree es file explorer?

Posle dužeg vremena udjem u fb lite i aplikacija ne pokazuje ništa bukvalno. Ima neko problem, zadnja verzija.

0f800446836f6b379da4483d3dab1a4b.jpg

Sent from my KIW-L21 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Kod mene isto tako kad otvorim Fb preko Chrome-a. Pre će biti da je do samog Fb.

Nexus 5x via Tapatalk

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Kad su ovi iz vibera ubacili reklame? Čini mi se da su rekli da će biti zauvek bez reklama, a da će da zarađuju preko stikera i ostalih gluposti?

Aqua mail na Xaiomi RMN3 ne radi mu sinhronizacija maila iako sam namestio da odradjuje na 15 min, sta moze biti?

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Meni je često pucao, ta potpisana verzija bez bloata. Ali sam onda u međuvremenu našao najnoviju sa izbačenim svim glupostima. Potražiti QuickPic mod Community na g+ tamo imate da skinete. Sve radi sjajno.

A evo i linka: https://1drv.ms/u/s!Authne1NovY-iV1euyZnmrRCZ6U9

A zasto iskljucuje CM cloud? To mogu i sam da iskljucim. Jedino mi smeta sto mi nudi teme i neke gluposti, ali cloud zapravo zelim.

Zato što je to nsko kinesko smeće i ko zna kako sve mogu da zloupotrebljavaju tvoje fajlove i podatke.
A što se tiče tema one su tu bile i ranije.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno