Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Sto se tice plejera, skini ako nadjes full verziju jetAudio plus. Po meni nema boljeg muzickig plejera sto se tice podesavanja i kvaliteta zvuka. 20 ekvilajzera, gomila zvucnih efekata, poboljsanja zvuka, preseta, preseta za tipove slusalica,... Uz dobro podesavanje i malo bolje sluske zvuk je extra.

Aha, mislio sam da je već puštena muzika, ipak si samo utaknuo sluške a nisi pustio muziku :)

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Ako se koristi poweramp mora da se ugasi direct volume control.
Poweramp i bilo je upaljeno ovo, sada radi mada mi se čini da mi je bolja opcija da ne koristim viper4android uz Poweramp(već da uključim ovo direct volume control) nego samo uz Deezer, Spotify...
Videću da nađem neke profile...

Sent from my Meizu MX5 using Tapatalk

Pa normalno da ti se čini kad si random uključio šta si stigao, tj sve si uključio.
Nađi profil audiophile na xda i loaduj ga samo

Našao, ubacio pa cu da probam. Reci mi samo, videh da ima i da se skinu posebno irs-ovi, gde se to posle ubacuje(kernel folder valjda) tj. kako se menja?

Edit: Našao sam...

Poslednja izmena:
@downtown ^^
Nasao i super je... Probao sam buljuk nekakvih eq-a enchancera playera i slicnog sinoc,sa jetom sam izvuko maximum:))

Sent from my LG-D858HK using Tapatalk

Treba mi aplikacija koja će da mi pokaže što više podataka o korišćenju telefona npr koliko sam minuta u toku dana proveo pričajući, koliko sam puta otključao telefon, koliko sam minuta proveo u kojoj aplikaciji i tako dalje.
Predlog?

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Twilight Pro 15 rupija, dali je neko koristi ovu aplikaciju? Jel dobro radi posao, uzeo bih je posto nam je Google krajcovao night mode na Nougatu...

Twilight Pro 15 rupija, dali je neko koristi ovu aplikaciju? Jel dobro radi posao, uzeo bih je posto nam je Google krajcovao night mode na Nougatu...
Koristim ja. Imas free verziju, stavi probaj pa ako ti se svidi pazari pro...sam sebi ces najbolje reci da li ti odgovara ili ne. Meni licno previse crveno sve to.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

hvala, da vidim da je po defaultu crvenkasto, ali moze da se menja temperatura, ne deluje lose, uzecu je, nije neka para.. :D

Pa to je 20 dinara, zar ne možeš da je kupiš na blef i isprobaš? [emoji23]
Ja sam koristio cf lumen u root modu i radi dobro to što radi. Ima i freeload pro verzije.

Ma uzeo sam je odmah :D

Malo sam je istestirao i ok mi je, s obzirom da nemam root, ovo je verovatno najbolja opcija. :)

Da li bese moze titanijumom da se bekapuje intesa mobi aplikacija? Da i dalje radi ako promenim rom.

..
Imam na hiljade slika, tuce oblaka i gomilu duplikata. Znaci, treba mi neka aplikacija sa kojom mogu da brisem duplikate slika na fonu, a takodje i na PC,u !

Da li bese moze titanijumom da se bekapuje intesa mobi aplikacija? Da i dalje radi ako promenim rom.

e ladno kad sam dosao u temu da bas ovo pitam.
Danima vec pokusavam da odem u intesu, ali su jednostavno toliko nepristupacni da ne mogu to da odradim.

Ne možeš ni ovo, na žalost. Poslovnica jedino rešenje

..
Imam na hiljade slika, tuce oblaka i gomilu duplikata. Znaci, treba mi neka aplikacija sa kojom mogu da brisem duplikate slika na fonu, a takodje i na PC,u !
Imam ja odličan za PC, samo da ne zaboravim kad dođem do kompjutera. Dva su bila odlična, duplicate doctor i duplicate finder/remover.
Tako nešto su se zvali.

Znam da može da se pretraži i po veličini, nazivu, sadržaju, sve ih rasporedi i lako izbaciš tačno one koje hoćeš sa lokacije koje hoćeš.

SD maid to radi na telefonu, brisanje duplikata

Na preporuku od pre par strana skinuo sam jetAudio plus i mogu da kazem da zvuci mnogo bolje nego BlackPlayer koji inace koristim. Preporuka

Sent from my Nexus 5X

Poslednjih par nedelja google services su uvek prvi na listi potrošača baterije. Jutros pogledam ono 66% oni. Jel ima još neko taj problem?

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Imao sam ja. Rešio sam ga tako što sam isključio Pravljenje rezervnih kopija mojih podataka
f2f060f74c6089e79a65baae69fcc4c2.jpg

Sada to izgleda ovako, a pre toga su mi Google usluge urnisale bateriju (konstantno od 20-50%)
54ead9f0f7ada100ae1996539b412e42.jpg

NXT-L09

To sam isključio, ima već 3 meseca. Ovo je nešto drugo. Nikako da proverim sa BBS. Mada sam skontao da mi je na poslu očajan 3g signal, 90% vremena ga ni nema. Možda i to utiče na potrošnju baterije. Al opet to ne bi trebalo da ima veze sa google service-ima.

Na preporuku od pre par strana skinuo sam jetAudio plus i mogu da kazem da zvuci mnogo bolje nego BlackPlayer koji inace koristim. Preporuka

Sent from my Nexus 5X
U ovom jetAudio Plus player-u da li postoji opcija da se skine album art direktno iz player-a?

U ovom jetAudio Plus player-u da li postoji opcija da se skine album art direktno iz player-a?

Kad pustis pesmu, pristisni duze po sredini na mestu gde bi trebala da je slika i pojavice se meni gde imas izmedju ostalog da downloadujes album art. Ako ne nadje nista odgovarajuce, mozes rucno dole kod lupe da upises sta da trazi, pa nadjes sliku koja ti odgovara. Mada, kada tako trazis iz plejera, postavljena slika i nije nekog kvaliteta u odnosu na sliku koja se pojavi ako album art vec postoji u mp3 tagu pesme (u opcijama/Misc stiklirano: Load album art from tag), tad je slika kvalitetnija.

9eca23d1c751f11eb03b0c9fcab0e150.jpg

97e1787b9220fcaa006c93f5fcf885a9.jpg

Imam ovako nešto ali tu neće nigde da mi traži album art...

64f3067cb71bb5e20f65114ac826176f.jpg

Koja je tvoja verzija?

Vrh Dno