kamango604
Slavan
- Učlanjen(a)
- 07.02.2006
- Poena
- 360
Ako se koristi poweramp mora da se ugasi direct volume control.
Poweramp i bilo je upaljeno ovo, sada radi mada mi se čini da mi je bolja opcija da ne koristim viper4android uz Poweramp(već da uključim ovo direct volume control) nego samo uz Deezer, Spotify...Ako se koristi poweramp mora da se ugasi direct volume control.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.a0soft.gphone.uninstallerTreba mi aplikacija koja će da mi pokaže što više podataka o korišćenju telefona npr koliko sam minuta u toku dana proveo pričajući, koliko sam puta otključao telefon, koliko sam minuta proveo u kojoj aplikaciji i tako dalje.
Predlog?
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Koristim ja. Imas free verziju, stavi probaj pa ako ti se svidi pazari pro...sam sebi ces najbolje reci da li ti odgovara ili ne. Meni licno previse crveno sve to.Twilight Pro 15 rupija, dali je neko koristi ovu aplikaciju? Jel dobro radi posao, uzeo bih je posto nam je Google krajcovao night mode na Nougatu...
Pa to je 20 dinara, zar ne možeš da je kupiš na blef i isprobaš? [emoji23]Twilight Pro 15 rupija, dali je neko koristi ovu aplikaciju? Jel dobro radi posao, uzeo bih je posto nam je Google krajcovao night mode na Nougatu...
Da li bese moze titanijumom da se bekapuje intesa mobi aplikacija? Da i dalje radi ako promenim rom.
Imam ja odličan za PC, samo da ne zaboravim kad dođem do kompjutera. Dva su bila odlična, duplicate doctor i duplicate finder/remover...
Imam na hiljade slika, tuce oblaka i gomilu duplikata. Znaci, treba mi neka aplikacija sa kojom mogu da brisem duplikate slika na fonu, a takodje i na PC,u !
..
Imam na hiljade slika, tuce oblaka i gomilu duplikata. Znaci, treba mi neka aplikacija sa kojom mogu da brisem duplikate slika na fonu, a takodje i na PC,u !
Imao sam ja. Rešio sam ga tako što sam isključio Pravljenje rezervnih kopija mojih podatakaPoslednjih par nedelja google services su uvek prvi na listi potrošača baterije. Jutros pogledam ono 66% oni. Jel ima još neko taj problem?
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
U ovom jetAudio Plus player-u da li postoji opcija da se skine album art direktno iz player-a?Na preporuku od pre par strana skinuo sam jetAudio plus i mogu da kazem da zvuci mnogo bolje nego BlackPlayer koji inace koristim. Preporuka
Sent from my Nexus 5X
U ovom jetAudio Plus player-u da li postoji opcija da se skine album art direktno iz player-a?
Sent from my Meizu MX5 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari