Nisam znao da se to broji u te svrheHvala za info... Ja vise stavim tih "^" da bi lakse skrenulo paznju na post iznad, bolje to nego quote zadnjeg posta
![]()
Objasnio je kolega u poruci iznad, to je danas neophodno da bi te TT obavestio da si dobio odgovor. ***, vremena se menjaju.Najvise me smara kad vidim da neko citira post iznad.
Sent from my Nexus 5X
Objasnio je kolega u poruci iznad, to je danas neophodno da bi te TT obavestio da si dobio odgovor. ***, vremena se menjaju.
Sta se desava sa OGYoutube? Nema sile da mi skine ijednu pesmu..prvo se povezuje 10tak minuta i download kao krene i stoji na 0%...i aplikacija takodje radi dosta lose ako se slusa u backgroundu...desi se da pukne svakih 10tak sekundi...
zna li neko neku free aplikaciju ili da barem moze da se kupi bez mesecnih pretplata za povezivanje kompa i telefona?
hocu da pristupim fajlovima na meku preko androida. na iOS-u sam koristio FileBrowser pa bi mi trebalo tako nesto. isprobao sam neku yunity i ok je ali ne moze da se kupi nego se pretplacuje...
Zašto?E tu si se *****'o u startu, taj es je postao smeće teško.
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Ne pratim koliko si upoznat sa ES File Explorer-om, ali..moje mišljenje je da je najbolji File Explorer, ever.uspeo sam nekako jedva da povezem preko es file explorera i pristupam bez problema meku, ovi ostali programi i dalje prijavljuju iste greske.
Slažem se.E tu si se *****'o u startu, taj es je postao smeće teško.![]()
Katastrofa šta su uradili od file managera, ne mogu da se snađem više u app.E tu si se *****'o u startu, taj es je postao smeće teško.
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari