Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Pa odradi opet root.... :)
Probao 2,3 pre par meseci na isti način i nije htelo. Nije mi samo jasno šta sam ja to uradio u džepu i šta je telefon odradio kad više nije rootovan. :D
Pašće svakako flash je nisam nikako zadovoljan baterijom.

Ja bih glasao za zakon da sve koji sednu pijani za volan hapse i po automatizmu vode u Padinjak minimum mesec dana! Pa ti (ja) sedi ponovo pijana budalo za volan!
Slično i u vezi "navijača" izglasati.

Izvinjavam se za off.

Poslednja izmena:
Ja bih glasao za zakon da sve koji sednu pijani za volan hapse i po automatizmu vode u Padinjak minimum mesec dana! Pa ti (ja) sedi ponovo pijana budalo za volan!
Slično i u vezi "navijača" izglasati.

Izvinjavam se za off.
i ja, ali je ovo aplikacija koja te stiti od radara postavljenih na ******skim mestima

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Jedini problem koji ja imam za Wazeom po Srbiji je mali broj korisnika.

^^ To je i najveći problem tih aplikacija.

Ima možda neka domaća aplikacija o cenama goriva, potrošnji i slično . Može i preporuka za neku stranu.

Ja koristim dve paralelno za praćenje potrošnje, Spritzmonitor (imaš i njihov sajt) i aCar.
Neko je preporučivao i neku treću, mislim Fuelio.
Ali mislim da ni jedna nema cene goriva. Cene sam do sada video samo na Sygic navigaciji, ali i to slabo.
I takve aplikacije bi se oslanjale na korisnike koji bi prijavljivali cene, što nije najbolji pristup, ako se nema velika baza korisnika.

Ja sam koristio Fuelio, ima da se ubaci i cena goriva.

dobro je imati tu opciju, naročito kod nas u CG - prije 2 sedmice benzin poskupljao 5 centi, sjutra će još 4, a od 1. januara dodatna akcija +9 centi :D
na pun rezervoar 9 eura skuplje, tačno ću i ja početi da pratim aplikacijom :)

Koju aplikaciju koristite za tagovanje muzike i skidanje album covera?
Probao sam par njih i nisam nešto oduševljen..

MX Player developer vise nece raditi custom codec, mada pokusava da nadje naslednika za projekat.

Nije ista fora kao greenify, i moze da se koristi istovremeno sa greenify.
Amplify ogranicava wakelockove, greenify stavlja aplikacije u hibernaciju.

Ne znam da li ima tema za igre, ne pratim, ali sam video da su izašli Tanks za Android :)

Koristim SCD, radi share...

Sent from S7

Mislim da je problem 'Draw other other apps' opcija. Tap na Share treba da izbaci pop-up link, je li tako? I zbog toga ne funkcioniše ,jer kod mene u 'Draw other other apps' listi nema SoundCloud aplikacije. Probao sam na RR MM i na RR N.

Sent from my RedmiNote3Pro[kenzo]

^^^ kod mene nista nije " budženo", ovako izgleda share, jedna od stranica opcija....

b49aa7ff8f1699fbe7696c7c6fdbc988.jpg

Sent from S7

Da li neko koristi SoundCloud app na fonu?
Meni Share ne funkcioniše. Nemam način da podelim link.
na tri tačkice dole desno pa onda share mi daje sledeće opcije

347dd406785200e485329a924849a7d5.jpg

mada generalno ni malo mi se ne sviđa aplikacija, bilo bi tu dosta posla da se popravlja.. meni fali opcija da downloadujem sadržaj ili bar nekako unapred da ga učitam pa da mogu bez neta da slušam jer nemam uvek net pa se onda prekida stalno..

Poslato sa Note 3

Za DL skini Hive loader ;-)

Sent from S7

Dobar je i Peggo

Nazad
Vrh Dno