Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Rekao bih da jeste posto sad neki batica na ruskom prica i spominje vkontakt koju god pesmu pritisnes

Da li ima nekog ko zna postupak registracije Spotify (VPN, ponovno pristupanje na X dana i ostalo), koje modovane aplikacije postoje i šta nude (prednosti i mane)...
Ako može da napiše ukratko postupak, pitao sam u temi za Spotify, ali niko ne odgovara :(

Nađi modovanu apk na netu. Instaliraj je i pre nego što se registruješ uključi TunnelBear (ako ga već imaš) i to je to. Koliko znam ta modovana apk ima sve opcije kao i premijum osim što ne možeš da odradiš download pesama. Inače , kada je registruješ više ti ne treba TunnelBear osim kada se s vremena na vreme Spotify sam izloguje, a dešava se sa tim modovanim verzijama.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Poslednja izmena:
Koja je najbolja zamena za youtube zvaničnu aplikaciju ?

Vidim ovu hvale OGYouTube na xda.

Poslednja izmena:
Ja koristim OGYoutube i odlična je. Jedina mana je sto ne radi Cast dugme pa ne mogu da radim stream klipa na TV.

@Luka74
Hvala ti.

Imam još jedan problem, za aplikaciju HBO Go Serbia mi piše da nije podržan ni telefon (Samsung Note 2) niti televizor (Sony 55X8509C). Na Telenoru sam i mogu besplatno da probam taj dodatak i sad gledam kako da to izvedem.
Na USA PlayStore sam, pa je to verovatno problem. Ako je aplikacija podržana na Samsung S2, LG G2 I Lenovo P780, čisto sumnjam da ne može na Note 2.

Jel postoji neki način da se to odradi?
Možda da skinem nekako aplikaciju (na apkmirror je ne nalazim) pa da ručni instaliram?

Da li bi obična HBO Go aplikacija za TV radila jer vidim da je TV podržava (telefon ni nju ne podržava)?

Nije mi bitan cast, evo sada sam isprobao, odlična aplikacija .

Ja koristim OGYoutube i odlična je. Jedina mana je sto ne radi Cast dugme pa ne mogu da radim stream klipa na TV.

@Luka74
Hvala ti.

Imam još jedan problem, za aplikaciju HBO Go Serbia mi piše da nije podržan ni telefon (Samsung Note 2) niti televizor (Sony 55X8509C). Na Telenoru sam i mogu besplatno da probam taj dodatak i sad gledam kako da to izvedem.
Na USA PlayStore sam, pa je to verovatno problem. Ako je aplikacija podržana na Samsung S2, LG G2 I Lenovo P780, čisto sumnjam da ne može na Note 2.

Jel postoji neki način da se to odradi?
Možda da skinem nekako aplikaciju (na apkmirror je ne nalazim) pa da ručni instaliram?

Da li bi obična HBO Go aplikacija za TV radila jer vidim da je TV podržava (telefon ni nju ne podržava)?

Ja sam skinuo na Google-u apk i instalirao, pošto mi takodje nije dozvoljavao na PS da skinem.

Sent from my MX5 using Tapatalk

MOJA PATROLA... skidajte ljudi

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

sorry, imas pravo, nasa patrola

Samo kad nije policijska patrola :-D

Za pijane vozače [emoji1]

Sent from my m2 note using Tapatalk

Ma za to postoje privatne viber grupe, bolje nego aplikacije.

Sent from my KIW-L21 using Tapatalk

A kako se dolazi do Viber grupe?
A to na lokalnom nivou ima, ne znam za bg ali za manje gradove ima.
Neko te ubaci. Možeš i sam da napraviš grupu ubaciš ljude , valjda je 200 max. Kad neko vidi patrolu javi ali kao sto rekoh to vredi za manje gradove, nema mnogo punktova.

Poslednja izmena:
A to na lokalnom nivou ima, ne znam za bg ali za manje gradove ima.
Neko te ubaci. Možeš i sam da napraviš grupu ubaciš ljude , valjda je 200 max. Kad neko vidi patrolu javi ali kao sto rekoh to vredi za manje gradove, nema mnogo punktova.

a sta kad idemo mimo gradova tih manjih, tj putujemo po celoj Srbiji??? m

U ovoj grupi ljudi pišu o patroli u Zaječaru, I putnom pravcu Za-Bor I Za-Niš. Dakle pokriva malo veću oblast. Teško da ces naci više ljudi na nekoj aplikaciji, retko ko to ima instalirano i nisu koncentrisani.

Poslednja izmena:
ja je koristim i par puta me spasila kazni

Ja ne verujem sta citam..

Sent from TT

Pa nije to samo spas za pijane vozače, to ne odobravam, ali da se smaram 80 na sat gde na istom putu moj auto ide lagano bez rizika bezbednosti 110-120, za te stvari više znači da se zna gde ima patrola nego za bilo šta drugo.... Vozimo automobile, ne skejtborde.

Sent from S7

To i jeste aplikacija protiv drumskih razbojnika sa radarima, a ne protiv kontrole alkoholisanosti. Skoro sam platio kaznu za ovaj drugi prekrsaj, zasluzio sam je i nisam se nervirao - ali ovo prvo bi me prilicno iznerviralo.

zna li neko neku free aplikaciju ili da barem moze da se kupi bez mesecnih pretplata za povezivanje kompa i telefona?
hocu da pristupim fajlovima na meku preko androida. na iOS-u sam koristio FileBrowser pa bi mi trebalo tako nesto. isprobao sam neku yunity i ok je ali ne moze da se kupi nego se pretplacuje...

Šta vi imate protiv prekoračenja brzine? :d
Jel Adguard app uklanja reklame i suggestions u app tipa face, instagram i slično?

Neće da radi više Adaway. Rootovao sam telefon, i onda neku kombinaciju stisnuo u džepu i nešto je radio optimizing apps u više nije rootovan. Ne znam kako...

Vrh Dno