richier
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 08.10.2012
- Poena
- 170
Odakle je audiograbber vukao pesme? Nesto mi se cini kao da je sa vk.Jel ovo sto je AudioGrabber postao neupotrebljiv privremena ili trajna stvar?
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Odakle je audiograbber vukao pesme? Nesto mi se cini kao da je sa vk.Jel ovo sto je AudioGrabber postao neupotrebljiv privremena ili trajna stvar?
Ja koristim OGYoutube i odlična je. Jedina mana je sto ne radi Cast dugme pa ne mogu da radim stream klipa na TV.
@Luka74
Hvala ti.
Imam još jedan problem, za aplikaciju HBO Go Serbia mi piše da nije podržan ni telefon (Samsung Note 2) niti televizor (Sony 55X8509C). Na Telenoru sam i mogu besplatno da probam taj dodatak i sad gledam kako da to izvedem.
Na USA PlayStore sam, pa je to verovatno problem. Ako je aplikacija podržana na Samsung S2, LG G2 I Lenovo P780, čisto sumnjam da ne može na Note 2.
Jel postoji neki način da se to odradi?
Možda da skinem nekako aplikaciju (na apkmirror je ne nalazim) pa da ručni instaliram?
Da li bi obična HBO Go aplikacija za TV radila jer vidim da je TV podržava (telefon ni nju ne podržava)?
Moja ili Naša patrola?MOJA PATROLA... skidajte ljudi
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Jel može link?Ja sam skinuo na Google-u apk i instalirao, pošto mi takodje nije dozvoljavao na PS da skinem.
Sent from my MX5 using Tapatalk
Nema potrebe da kupuješ, free verzija je sasvim ok.Moon+ Reader Pro na popustu 50% OFF.
Ima li neko prelog za bolju app za čitanje? Ili da kupjem Moon+ Reader Pro?
A kako se dolazi do Viber grupe?Ma za to postoje privatne viber grupe, bolje nego aplikacije.
Sent from my KIW-L21 using Tapatalk
A to na lokalnom nivou ima, ne znam za bg ali za manje gradove ima.A kako se dolazi do Viber grupe?
a sta kad idemo mimo gradova tih manjih, tj putujemo po celoj Srbiji??? mA to na lokalnom nivou ima, ne znam za bg ali za manje gradove ima.
Neko te ubaci. Možeš i sam da napraviš grupu ubaciš ljude , valjda je 200 max. Kad neko vidi patrolu javi ali kao sto rekoh to vredi za manje gradove, nema mnogo punktova.
Sent from my KIW-L21 using Tapatalk
Šta vi imate protiv prekoračenja brzine? :d
Jel Adguard app uklanja reklame i suggestions u app tipa face, instagram i slično?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari