Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

I mislio sam da je tako, ali rekoh možda ima sad nečeg. Skinuo onaj modovani chrome da ne prikazuje reklame i izvukao prečice za žutu štampu. Hvala!

Kako nema bez roota, ima, Seven AdClear je program.

Jel postoji neki app/widget za brzu rucnu promenu sa 3g na 4g i obrnuto, da ne ulazim svaki put u opcije ?

Postoji, skinuo sam ga sa xda, ali imao ga pre nadogradnje. Mislim da zahteva root. I mislim da je bilo pomena o njemu ovde.

Jel zna neko dobru App za kompresiju video snimaka sa kamerom?

Sent from my LG-H850 using Tapatalk

Jel postoji neki app/widget za brzu rucnu promenu sa 3g na 4g i obrnuto, da ne ulazim svaki put u opcije ?
Postojalo pre, od novijih verzija androida ne postoji. Pod novijim mislim na MM, N, mislim i L.

E sad, možeš da napraviš to ako koristiš XPosed uz GravityBox i tasker, uz malo umeća :D
Napraviš da tasker šalje intent gravitybox-u, koji će da menja 2/3/4G, kako već namestiš.
A onda možeš i da napraviš widget preko taskera kojim ćeš da pokreneš taj task. :)

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Koristim Nova launcher i ne razumem zasto kad menjam temu na S7e mi i ikonice ne promeni kakve su u temi nego uvek ostanu iste? Znaci hocu da kad promenim temu da mi sve promeni a ne sa mi ikonice usvek iste budu.

☆S7 edge☆

Ne razumem, kako menjaš temu na nova launcheru?
Za ikonice ti treba neki icon pack da skineš.

Ma menjam temu na telefonu ali je problem sto nova ne menja ikonice. Recimo u TW se sve promeni u Nova samo ne ikonice

☆S7 edge☆

Ne mozes tako da menjas ikonice na novi, moras da skines icon pack pa da ga namestis iz nove.

Na CMTE neće da promeni ikonice u nova launcheru dok se ne tapne na System kao na screenshotu:

5fd933e72ab00b1cf14f987fba8891b0.jpg

Izlazi mi stalno ovo i nema šanse da se reši...
6ed983d143ea86f543137065639e1d44.jpg

aa1f2a91e501f4c9dc2fb879165fc2d6.jpg

Sent from my MX5 using Tapatalk

Znači ti si bot [emoji4] Da li si štiklirao slike sa prodavnicom i potvrdio, isto tako i ovo dole štikliraš i potvrdiš?

Poslednja izmena:
Uspelo malopre posle ne znam koliko puta... Ma nije htelo, 100x sam popunjava, kliktao na te slike i ništa neće...

Kad klikneš na sve slike sa tim predmetom, on ti promeni ceo set slika, pa moraš isto da uradiš još jednom. Meni je pre neki dan tražio 3 seta slika da odradim. Štrikliranje da nisi robot se podrazumeva.

Ma skapirao sam ali nije nešto htelo, hvala Bogu proradilo.

Samo kad je bog intervenisao, inace ne bi bilo pomoci.

1b6d3a03837c55d7eb353a31c21079ff.jpg

Al' se taj lik obogatio od ove aplikacije :)
Ali vredi, kupite sad kad je na popustu.

Vrh Dno