Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Pogledaj bre kockaste prave za iOS :D

Ajde cujemo se ovih dana, pa da uhvatimo i Mikija :)

I koji launcher koristis na iOS-u? [emoji23]

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Stock za sada :D

Da li neko zna koju adresu treba dodati na crnu listu na Adaway da se na bi pojavljivale reklame u Politikinoj aplikaciji?
Probao sam da je nađem sa tcp dump, ali ne nalazi mi ništa.

Hvala.

Poslednja izmena:
Smart launcher pro 3 na popustu 0.99$.

Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk

Kupio sam Unified Remote i dobio sam neki promo kod za gratis full verziju u trajanju od 7 dana, ako neko hoće da proba neka se javi na pm

Ne znam sta mi se dogodilo sa S2 pa je samo od jednom sve obrisao sa sd kartice. Koja se aplikacija pokazala najboljom za povratak obrisanih slika, videa, audia,... ?
Ako neko ima ideju zasto i kako se to moglo dogoditi zamolio bi ga da napise.

-----------
edit:

Primetio sam neke postojece foldere kako je preimenuovao: µCIM je DCIM, µGO je IGO, i imam ove: µFS_BA~1, µAPSWI~1, µOJBAC~1

bump!

Pokusavam sa Undeleter. Jos neka korisna app.?

Takodje me jako i interesuje kako je ovako nesto moglo da se dogodi. Skroz mi je nepouzdano sada da drzim bilo sta na kartici.

bump!

Takodje me jako i interesuje kako je ovako nesto moglo da se dogodi. Skroz mi je nepouzdano sada da drzim bilo sta na kartici.
Dumpster photo & video restore
Ili
Digdeep image recovery

Sent from my G620S-L01 using Tapatalk

bump!

pa, ako je to galaxy s2, nikakvo cudo da stvari pocinju da otkazuju na telefonu starom koliko? 5 godina?

Ja sam jednom koristio i nije mi pomoglo nista.
Nazalost

Sent from my Ericsson 628 using Tapatalk

@vertumus Izađe li Praos danas?

Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk

Preporuka za Gallery-ju. Nesto osim dobro poznatih quick gallery i piktures? Da li ima nesto provereno?
Edit
Da odgovorim sam sebi mozda nekom bude trebalo. Nasao sam savršenu app za slike barem na prvi utisak. Uglavnom ima sve sto mi treba.Odlicna opcija za hidden slike da se pristupa sa otiskom prsta, jedino sto je jos uvek u beti, app je Focus gallery :)

Poslednja izmena:
Pa i QuickPic ima odlicne opcije za skrivanje slika i celih foldera.

Pa rekoh skrivanje, ne enkripcija. Vecini je to sasvim dovoljno, da znatizeljnici ne drljaju tamo gde im nije mesto.

@Vertumus Dobar pack, svidja mi se kad ikonice malo izlaze iz zadatih geometrijskih okvira.

Kakve ono nove permisije traži Viber (ne sećam se da je tražio na telefonu, ovo je na tabletu?
uploadfromtaptalk1480547403007.jpg

Da li je neko imao ovakvu poruku pri pokušaju logovanja na d3 sbb apk ? Da li stvarno moram da se smaram i da ih zovem..

uploadfromtaptalk1480553558450.jpg

@Vertumus
Odlične ikone, kao i uvek :)
I hvala za poklon ;)
3399267f0f3b1dda61f2cb3a19a45bb1.jpg

Sent from my Redmi Note 3

Nazad
Vrh Dno