Ja sam na starom nalogu uspeo. Kako je i objašnjeno, u podešavanjima Podesio adresu na neku u Indiji, odradio clear data i cache i pokrenuo PS. Pokazivalo mi je u dolarima ali kada hoću da kupim promeni i kada sam kupio jednu app opet odradio clear data i cache, sad mi sve prikazuje u rupiima.Nazad u temi imaš link.
Ja sam batalio. Mislim da sada mora nov nalog da se pravi. Pokazuje u dolarima iste cene kao i na US kada klikneš da kupiš, ma šta probao. Probao na dva telefona sa dve inteenet kartice (intesa i kom bank).
Ova radi 100%, ja je koristio bas za to da nastavi automatski da snima kada ispuni maksimalnu velicinu fajlaPostoji li neki mod ili aplikacija koja dozvoljava telefonima da snimaju video zapis veći od 1GB u kontinuitetu?
Ako ne postoji, zna li neko barem aplikaciju koja automatski nastavlja snimanje kada "napuni" prvi gigabajt?
Imate odvojenu grupu app pod nazivom "Lower Priced Apps" gde imaju neke besplatne a neke snižene app.
Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk
Ima nekoliko različitih apps za tu namenu. Probaj AppSales.Moze mala pomoc, nikako da nadjem ovu grupu lower priced apps?
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Moze mala pomoc, nikako da nadjem ovu grupu lower priced apps?
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Ништа и други путOva verzija radi sada sa viberom. Hvala za app.
Hvala, probacu ovooo.Bilo je pitanja i priče ovde da uzmemo VPN lifetime dok je na popustu sad za Black Friday. Našao sam 50GB besplatnog VPN-a mesečno i mislim da je to dovoljno. U pitanju je WindScribe, znači registrujete se za besplatan VPN (inače oni nude 2GB mesečno besplatnog VPN-a), i tamo označite opciju "Have a Voucher?" i iskoristite kod "50GBFREE". Nije za Android, ali nisam znao gde drugde da stavim a mislim da je korisno, ali može da se podesi da radi na Androidu.
Drugari, evo mog novog icon pack-a koji ce biti dostupan u sredu.
Praos - icon pack
Ko kupi novi icon pack, dobija druga moja 2 po izboru za dzabe
Veliki pozdrav,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari