Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Jel moze neko uputstvo za Indijski PS, ne nadjoh sta i kako treba da se odradi, pa ako ima neka dobra dusa da napravi uputstvo?

Nazad u temi imaš link.
Ja sam batalio. Mislim da sada mora nov nalog da se pravi. Pokazuje u dolarima iste cene kao i na US kada klikneš da kupiš, ma šta probao. Probao na dva telefona sa dve inteenet kartice (intesa i kom bank).

Poslednja izmena:
Meni radi, al kako da vidim šta je na akciji?

Sent from my x600 using Tapatalk

Nazad u temi imaš link.
Ja sam batalio. Mislim da sada mora nov nalog da se pravi. Pokazuje u dolarima iste cene kao i na US kada klikneš da kupiš, ma šta probao. Probao na dva telefona sa dve inteenet kartice (intesa i kom bank).
Ja sam na starom nalogu uspeo. Kako je i objašnjeno, u podešavanjima Podesio adresu na neku u Indiji, odradio clear data i cache i pokrenuo PS. Pokazivalo mi je u dolarima ali kada hoću da kupim promeni i kada sam kupio jednu app opet odradio clear data i cache, sad mi sve prikazuje u rupiima.

Imate odvojenu grupu app pod nazivom "Lower Priced Apps" gde imaju neke besplatne a neke snižene app.

Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk

Postoji li neki mod ili aplikacija koja dozvoljava telefonima da snimaju video zapis veći od 1GB u kontinuitetu?

Ako ne postoji, zna li neko barem aplikaciju koja automatski nastavlja snimanje kada "napuni" prvi gigabajt?

Nisam probavao, ali fv cinema ima u podešavanjima do 5gb.

Sent from my x600 using Tapatalk

Moze mala pomoc, nikako da nadjem ovu grupu lower priced apps?

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
827dc6dbc8cf18720f89eb1c05bc2556.jpg

Skinite App sales i tu pratite sta je na snizenju i onda gledajte koliko je kod Indijaca ;)

ffb19f3f5617609718d84995d4e9c4f1.jpg

Bilo je pitanja i priče ovde da uzmemo VPN lifetime dok je na popustu sad za Black Friday. Našao sam 50GB besplatnog VPN-a mesečno i mislim da je to dovoljno. U pitanju je WindScribe, znači registrujete se za besplatan VPN (inače oni nude 2GB mesečno besplatnog VPN-a), i tamo označite opciju "Have a Voucher?" i iskoristite kod "50GBFREE". Nije za Android, ali nisam znao gde drugde da stavim a mislim da je korisno, ali može da se podesi da radi na Androidu.

Poslednja izmena:
Bilo je pitanja i priče ovde da uzmemo VPN lifetime dok je na popustu sad za Black Friday. Našao sam 50GB besplatnog VPN-a mesečno i mislim da je to dovoljno. U pitanju je WindScribe, znači registrujete se za besplatan VPN (inače oni nude 2GB mesečno besplatnog VPN-a), i tamo označite opciju "Have a Voucher?" i iskoristite kod "50GBFREE". Nije za Android, ali nisam znao gde drugde da stavim a mislim da je korisno, ali može da se podesi da radi na Androidu.
Hvala, probacu ovooo.

Ma bezi, em mi se nije konektovalo na ovaj VPN, em mi ubilo moju konekciju, morao sam sve repove da cistim da bi proradilo.

ss.gif

10GB nije lose , e sada sta da uradim da ga setujem u sistemnskom vpn kientu?

radi lepo na chromu putem extenzije :D

ssa.gif

Ima i drugi dealova za malo para :

http://www.easyvpncomparison.com/

Poslednja izmena:
Ne znam sta mi se dogodilo sa S2 pa je samo od jednom sve obrisao sa sd kartice. Koja se aplikacija pokazala najboljom za povratak obrisanih slika, videa, audia,... ?
Ako neko ima ideju zasto i kako se to moglo dogoditi zamolio bi ga da napise.

-----------
edit:

Primetio sam neke postojece foldere kako je preimenuovao: µCIM je DCIM, µGO je IGO, i imam ove: µFS_BA~1, µAPSWI~1, µOJBAC~1

Poslednja izmena:
@Vertumus Aj postavi ovde link kad bude dostupno, taman sam gledao koje da uzmem. Resio si mi dilemu :)

Drugari, evo mog novog icon pack-a koji ce biti dostupan u sredu.

Praos - icon pack

Ko kupi novi icon pack, dobija druga moja 2 po izboru za dzabe :)

Veliki pozdrav,

Mogao bi i za mene neke da napraviš, tačno bi sele lepo na iOS. Odlične btw [emoji108]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Za tebe više nema ikonica, izdajico :) :D
Neka lepo služi telefon i da častiš kafu ovih dana :)

Sent from my Redmi Note 3

Nazad
Vrh Dno