Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Imaš smart lock, već ugrađen u fon. Mislim da ti je neko to i napisao u edge temi.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

ima li neka app za s7e, koja može da isključi lock telefona kada sam na kućnoj wifi? tj.. da mi fungerprint lock radi kada krenem van kuće a u kući da je otključan fon. neka aplikacija koja to odredjuje na osnovu lokacije....

Poslato sa trt-mrt
Ne znam kako je na Samsung telefonima, ali na vanila verziji androida imaš opciju smart lock, pa u njoj trusted places.

Користим piktures.
Шта знам, немам неке специјалне захтеве и мени савршено ради. :)

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Ja koristim i QuicPic (onu stariju verziju pre prodaje i pre nego što je dobila onaj backup/upload proces, jer i dalje nema adekvatne zamene za jednostavan edit slika) i Piktures, jer ima opciju sefa, pa ću da batalim KeepSafe.

Ja koristim i QuicPic (onu stariju verziju pre prodaje i pre nego što je dobila onaj backup/upload proces, jer i dalje nema adekvatne zamene za jednostavan edit slika) i Piktures, jer ima opciju sefa, pa ću da batalim KeepSafe.
Koja je poslednja bezbedna verzija quickpic(bez backup/upload)?

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Ta stara verzija QuicPic na v7 puca. Traži alternativu. Meni bi google pgoto bila super da može da se postavi po otvarnju odmah foldere, a ne ako mi treba neka slika koju nisam slikao kamrom mislion klikova da dožem do nje.

Ili je tastatura ili si pijan :D

Ako neko želi da proba Prismu sa neosakaćenim kvalitetom efekata i bez resizeovanja slika.
Za pc je aplikacija, za android je pitanje kada će biti nešto poput ovoga.

NeuralStyler (offline Prisma aplikacija za windows)
y4m8cxX.jpg

Poslednja izmena:
Ta stara verzija QuicPic na v7 puca. Traži alternativu. Meni bi google pgoto bila super da može da se postavi po otvarnju odmah foldere, a ne ako mi treba neka slika koju nisam slikao kamrom mislion klikova da dožem do nje.
Nisam jos na 7(iako sam na 5x),ne stigoh da se pozabavim sa update-ovanjem.

Treba mi nešto kao unified remote, ali da radi i preko neta, ne samo wifi.
Ima li tako nešto?
I da ne moram da otvaram portove, iza nat-a sam.

Instagram ne radi na mobilnom netu, samo na wifi. Kad izbrisem data, proradi i na mobilnom, ali vec posle prvog kacenja na bilo koji wifi aplikacija ne radi. Kad kazem ne radi, mislim da ne osvezava sadrzaj. Jel imao neko ovaj problem, i jel postoji trajnije resenje?

Zalili su se mnogi na MTS temi na taj problem.

Instagram ne radi na mobilnom netu, samo na wifi. Kad izbrisem data, proradi i na mobilnom, ali vec posle prvog kacenja na bilo koji wifi aplikacija ne radi. Kad kazem ne radi, mislim da ne osvezava sadrzaj. Jel imao neko ovaj problem, i jel postoji trajnije resenje?

Ako si na MTS-u, brisanje proksija možda?

Zalili su se mnogi na MTS temi na taj problem.

Ja sam na MTS-u i sve je okej kod mene. Ali obrisan mi je proxy, možda je to

Poslednja izmena:
Sta preporucujete za backup svega sa telefona? Treba da odradim hard reset na Idol 4, pa gledam sta mi se isplati za aplikacije da uradim?

Titanium Backup...

Наравно

Ne treba ti nista.
Koristio sam Titanium jedno vreme i ne vidim u cemu je poenta.
Vecina aplikacija ima svoj backup,sync.

Ne treba ti nista.
Koristio sam Titanium jedno vreme i ne vidim u cemu je poenta.
Vecina aplikacija ima svoj backup,sync.
Poenta je ako ništa drugo da ne moraš da podešavaš 200 aplikacija kada ih ponovo instaliraš na sveže formatiran telefon.
Google backup ne radi kako treba jer vraća skoro pa sve aplikacije koje sam ikada instalirao.

Kod mene obrnuto.
Nakon Titanium restore-a, sa google drive-a, notifikacije (Viber,Whataspp,Skype,Tt..), su prestale da pristizu.

Da, desi se i kod mene kod nekih, ali onda samo te reinstaliram kad primetim. Probao jednom defat Google backup, ali digao ruke.

Vrh Dno