serbiadiablo
Slavan
- Učlanjen(a)
- 04.02.2008
- Poena
- 425
Imaš smart lock, već ugrađen u fon. Mislim da ti je neko to i napisao u edge temi.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Probaj Mysplash, Cuto, Inswall, Wxllpaper...Ova guglova aplikacija wallpapers krš, tj dobra je app, ali sadržaj sačuvaj Bože, dodaju jednu novu sliku mesečno fazon.
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Ne znam kako je na Samsung telefonima, ali na vanila verziji androida imaš opciju smart lock, pa u njoj trusted places.ima li neka app za s7e, koja može da isključi lock telefona kada sam na kućnoj wifi? tj.. da mi fungerprint lock radi kada krenem van kuće a u kući da je otključan fon. neka aplikacija koja to odredjuje na osnovu lokacije....
Poslato sa trt-mrt
Koja je poslednja bezbedna verzija quickpic(bez backup/upload)?Ja koristim i QuicPic (onu stariju verziju pre prodaje i pre nego što je dobila onaj backup/upload proces, jer i dalje nema adekvatne zamene za jednostavan edit slika) i Piktures, jer ima opciju sefa, pa ću da batalim KeepSafe.
odradio. hvalaImaš smart lock, već ugrađen u fon. Mislim da ti je neko to i napisao u edge temi.
Ili je tastatura ili si pijan![]()
Nisam jos na 7(iako sam na 5x),ne stigoh da se pozabavim sa update-ovanjem.Ta stara verzija QuicPic na v7 puca. Traži alternativu. Meni bi google pgoto bila super da može da se postavi po otvarnju odmah foldere, a ne ako mi treba neka slika koju nisam slikao kamrom mislion klikova da dožem do nje.
Instagram ne radi na mobilnom netu, samo na wifi. Kad izbrisem data, proradi i na mobilnom, ali vec posle prvog kacenja na bilo koji wifi aplikacija ne radi. Kad kazem ne radi, mislim da ne osvezava sadrzaj. Jel imao neko ovaj problem, i jel postoji trajnije resenje?
Zalili su se mnogi na MTS temi na taj problem.
Poenta je ako ništa drugo da ne moraš da podešavaš 200 aplikacija kada ih ponovo instaliraš na sveže formatiran telefon.Ne treba ti nista.
Koristio sam Titanium jedno vreme i ne vidim u cemu je poenta.
Vecina aplikacija ima svoj backup,sync.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari