beyondtime
Slavan
- Učlanjen(a)
- 14.08.2014
- Poena
- 245
Na Mts mrezi sam. Username i password isto prazni, a stoji i na gprswap. Da prebacim na gprsinternet?
Sent from my Nexus 5X
Sent from my Nexus 5X
Meni sa vibera ne povlači ni jednu sliku.
HvalaDa, prebaci na gprsinternet.
Kao na mom skrinšotu.
Username mts, šifra 064, gprsinternet.
Name unesi po slobodnoj volji.
Изгледа не ради.. Врв ће бити неки fix ускоро.. Јутрос је био овај апдејт..Meni sa vibera ne povlači ni jednu sliku.
Ima nekoliko rešenja, recimo Seven's AdClear.Posto vidim da za adaway treba root ,ima li neko drugo resenje za nerutovane telefone sto se tice reklama?
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
ja ga kupio ali mi naplatio 0.95 dolara, iako sam podesio onaj fazon na Indiju, tamo je 10 rupija, sto je oko 15 dinara. Jel ima neko resenje kako da mi naplacuje u rupijima?
**
Proradilo![]()
Kod mene na drugom accountu je kompletno sve u rupijima. Pisao sam vam uputstvo ovde kako, ali sad ne bih mogao da ga nađem. Uspeo sam čak i da taj account povežem u Family Sharing. Tako da mogu da kombinujem valute i cene u zavisnosti od lokalne akcije (u US i Indiji).Ja nisam uspeo da ga nateram da mi prikazuje cenu u rupijama do poslednjeg koraka, ali ipak je najbitnije to sto su cene diskontne![]()
ESFileExplorerPro_v1.0.4_ModNoADI sta je na kraju alternativa es file exploreru ? Najbitnije mi je da moze da vidi ostale kompjutere u mrezi, da mogu lepo da prebacujem fajlove.
Ne propusta adaway nego su se pojavili novi host-ovi...Adaway počeo da propušta, na sofascore od juče reklame. Ažurirao sam i ništa. Do juče niti jednom.
I sta je na kraju alternativa es file exploreru ? Najbitnije mi je da moze da vidi ostale kompjutere u mrezi, da mogu lepo da prebacujem fajlove.
Za indijski PS ne treba VPN, već da ti adresa bude nameštena na neku indijsku, a za uopšte, opera VPN ide preko Kineza, pa bih je zbog toga zaobišao ne znam za super VPN.Koji ste scammeri XD salim se [emoji14]
Nego koji VPN client, Super VPN ili Opera VPN???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari