Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Na Mts mrezi sam. Username i password isto prazni, a stoji i na gprswap. Da prebacim na gprsinternet?

Sent from my Nexus 5X

Meni sa vibera ne povlači ni jednu sliku.
Изгледа не ради.. Врв ће бити неки fix ускоро.. Јутрос је био овај апдејт..

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Hvala, da znam da nije do mene.

Ps. Solid na akciji:
c349e09240b1c4010df66600da00a633.jpg

Poslednja izmena:
Pa ocito nije dobro uradjeno, bez apdejta nece ni proraditi - kad se izabere Viber pise "this contact doesn't use WHATSAPP".

ja ga kupio ali mi naplatio 0.95 dolara, iako sam podesio onaj fazon na Indiju, tamo je 10 rupija, sto je oko 15 dinara. Jel ima neko resenje kako da mi naplacuje u rupijima?

**
Proradilo :)

Poslednja izmena:
Posto vidim da za adaway treba root ,ima li neko drugo resenje za nerutovane telefone sto se tice reklama?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Adaway počeo da propušta, na sofascore od juče reklame. Ažurirao sam i ništa. Do juče niti jednom.

ja ga kupio ali mi naplatio 0.95 dolara, iako sam podesio onaj fazon na Indiju, tamo je 10 rupija, sto je oko 15 dinara. Jel ima neko resenje kako da mi naplacuje u rupijima?

**
Proradilo :)

Kako? Meni pokazuje njihovu cenu, kada hoću da kupim cena je u $ i viša?

Prilozi

• Screenshot_20161124-111227.jpg
    Screenshot_20161124-111227.jpg
    323.6 KB · Pregleda: 190
  • Screenshot_20161124-111234.jpg
    Screenshot_20161124-111234.jpg
    212.1 KB · Pregleda: 187
Ja nisam uspeo da ga nateram da mi prikazuje cenu u rupijama do poslednjeg koraka, ali ipak je najbitnije to sto su cene diskontne :D

Ko kupuje muziku, da zna da pesma od 0,99$ na indijskom PS kosta 15 rupija, a one od 1,19$ su 18 rupija - barem je meni ono malo sto sam kupovao toliko izlazilo.

Ja nisam uspeo da ga nateram da mi prikazuje cenu u rupijama do poslednjeg koraka, ali ipak je najbitnije to sto su cene diskontne :D
Kod mene na drugom accountu je kompletno sve u rupijima. Pisao sam vam uputstvo ovde kako, ali sad ne bih mogao da ga nađem. Uspeo sam čak i da taj account povežem u Family Sharing. Tako da mogu da kombinujem valute i cene u zavisnosti od lokalne akcije (u US i Indiji). :)

I sta je na kraju alternativa es file exploreru ? Najbitnije mi je da moze da vidi ostale kompjutere u mrezi, da mogu lepo da prebacujem fajlove.

Ja koristim SolidExplorer za to.

I sta je na kraju alternativa es file exploreru ? Najbitnije mi je da moze da vidi ostale kompjutere u mrezi, da mogu lepo da prebacujem fajlove.
ESFileExplorerPro_v1.0.4_ModNoAD
Ima sve što treba, nema bloatware, sve možeš da izbaciš...
Nju ubacio od kad je krenula cela frka za ovom aplikacijom i uživam. Nikako problem nema.

Ako treba, mogu da okačim link.

Koji ste scammeri XD salim se :p

Nego koji VPN client, Super VPN ili Opera VPN???

Мени посао завршава Asus file manager..

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

pitanje postavljeno 3x u zadnjih mjesec dana :-/

Koji ste scammeri XD salim se [emoji14]

Nego koji VPN client, Super VPN ili Opera VPN???
Za indijski PS ne treba VPN, već da ti adresa bude nameštena na neku indijsku, a za uopšte, opera VPN ide preko Kineza, pa bih je zbog toga zaobišao ne znam za super VPN.

Kad je VPN u pitanju, moja preporuka bi bila uloviti lifetime pretplate na neki VPN servis za 20-30e (Cyber Monday dolazi), i završili ste :)

Vrh Dno