Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Pa ima tih snapchat elemenata, npr. moze se obrisati poruka koju ste poslali, a da je druga strana jos nije procitala. To moze biti i slika, ne samo poruka.

moze da se pobrise i kad je procitala druga strana. A ima i ova zasebna aplikacija za Vajber, Wink, pa moze da se podesi da fotka sama nestane poslije X sekundi

Al kako je nestala i sa telefona, i to vise puta od razlicitih osoba?
Može da se briše slika, pošiljalac ima opciju da izbriše za sve uređaje. Probaj nekom da pošalješ sliku, zadrži prstom da bi dobio opcije kada se pošalje slika i videćeš.
A slike u tajnom čatu kako sam video ne idu u galeriju, mogu da se vide samo kada se otvori tajni čat.

Može da se briše slika, pošiljalac ima opciju da izbriše za sve uređaje. Probaj nekom da pošalješ sliku, zadrži prstom da bi dobio opcije kada se pošalje slika i videćeš.
A slike u tajnom čatu kako sam video ne idu u galeriju, mogu da se vide samo kada se otvori tajni čat.

A krijes se, krijes :D Mislim da idu u stock galeriju, samo su u QuickPic po defaultu sakrivene.

Koji app store preporucujete za kupovinu android aplikacija? Posto iz Srbije ne mogu vise da kupujem na google play

Sent from my HTC One A9 using Tapatalk

Za kupovinu ti ostaje Amazon App Store, ali dosta kasne sa ažuriranjem (tj. developer kasne da i tamo objave na vreme), tako da bi ti moja iskrena preporuka bila da rešiš problem sa GP, jer je Srbija zvanično podržana.

Pa u Google Photos se bekapuju samo folderi koje prethodno potvrdis.

Da li postoji ne aplikacija nalik popcorn time ,posto je popcorn poceo opasno da baguje,al steta jer je uzitak glrdanje serija preko. Njega.??naravno da ima sve najnovije serije i prevode??

Послато са L-EMENT501 уз помоћ Тапатока

Dobar je, mada ume da pukne na sred filma. Meni i pored AdAway izbacuje reklame.

Jel koristi neko Automatic call recorder? Do skoro je normalno radio ali u zadnje vreme se redovno dešava da je na snimku samo moj glas a ne i glas sagovornika

sent from SM-G900F

Od zadnja četiri poziva koja sam preslusao dva su ok a dva snimio samo mene, nisam na Pro verziji
Jesi menjao možda format?

sent from SM-G900F

Ljudi kako da ugasim ove nakazne twitter highlights notifikacije, uzasno smara..

e038ae809e2bafdf2a6fa2bee7c4ab85.jpg

I mene smarao jedno 10x u poslednjih 2-3 dana :D

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

^^ Za nerutovane je to otprilike jedini način za background play youtubea i uštedu data prometa i baterije.
Drugi način je Ogyoutube, freezuje se "fabrički" youtube app pre instalacije Ogyoutube (ali takodje kao i gornja metoda ne radi kod svih nerutovanih).
Firetube radi i dalje

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Ne znam sta da radim sa baterijom. Punim je preko noci. Skidam Sa punjaca oko 7 ujutru, i ne izdrži do 8-9 uveče. Nekada i kraće.

Screenshot_20161116-155526.pngScreenshot_20161116-155529.pngScreenshot_20161116-155534.pngScreenshot_20161116-160901.pngScreenshot_20161116-160907.png

Gesendet von meinem Nexus 5X mit Tapatalk

Nazad
Vrh Dno