SickMF
Čuven
- Učlanjen(a)
- 14.01.2004
- Poena
- 745
Čuj možda... radi k'o doxa, danke.
Sent from my B1-730HD using Tapatalk
Čuj možda... radi k'o doxa, danke.
Pocket?
Odlicna aplikacija, hvala
Imam problem sa PlayStore-om, ne znam dal se sam apdejtovao ili do čega je, uglavnom kada ga pokrenem ovo mi izbaci...
Hvala puno. Sto se tice app mobdro,ako neko zna koliko otprilike skida interneta za sat vremena sadrzaja?
Zavisi verovatno od kvaliteta strima, ne znam da li je live stream uvek istog kvaliteta.Hvala puno. Sto se tice app mobdro,ako neko zna koliko otprilike skida interneta za sat vremena sadrzaja?
Sent from my SM-J500H using Tapatalk
Gledao bi preko mobilnog neta, aHvala puno. Sto se tice app mobdro,ako neko zna koliko otprilike skida interneta za sat vremena sadrzaja?
Ma ne, samo u slucaju velike nuzde kada igra omiljeni klub a ti si na dosadnom veselju [emoji16]Gledao bi preko mobilnog neta, a? Zaboravi, Arena 1 za minut, 5,7 MB! Mereno na WiFi.
Ja sam danas instalirao, meni radi ali cesto telefon ozbiljno zabaguje.ova terrariumtv mi zakuje telefon kada izaberem opciju da downloadujem nesto, danas mi pojavi neku reklamu i trika nije imalo da ista uradim osim
drzanja power dugmeta i force reboot >>>> ? da li je jos neko imao slicno iskustvo
Gledao ja LS skoro preko mobilnog neta, oko 500-600 MB mi skinuo za 90 minuta, na 3g.Hvala puno. Sto se tice app mobdro,ako neko zna koliko otprilike skida interneta za sat vremena sadrzaja?
Ma, mreza je bila uzasna, bilo bi vise. [emoji23]Lako je tebi. Od tebe se i megabajti plaše, pa ne smeju da se troše![]()
desava se i meni da bude samo crn okvir iz vajbera, ali su uvijek u vajber folderu, pristupam im iz galerije normalno.Ne može, kad tapne bude samo onaj crni okvir. Baš čudna situacija.
Pa nisi ih sacuvao, sve vreme su samo na serveru.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari