Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Koju aplikaciju koristite za gledanje filmova i serija na androidu? ShowBox odavno ne radi kako treba a popcorn time je ocaj.

Sent from my SM-J500H using Tapatalk

Imam problem sa PlayStore-om, ne znam dal se sam apdejtovao ili do čega je, uglavnom kada ga pokrenem ovo mi izbaci...

Mene je isti problem dosta zezao. Pomoglo je
1) U Settings, pa u apps, pa Play Store, pa clear data, clear cache, a zatim
2) Odjavljivanje sa Google mail adrese, pa ponovno prijavljivanje na istu adresu

ova terrariumtv mi zakuje telefon kada izaberem opciju da downloadujem nesto, danas mi pojavi neku reklamu i trika nije imalo da ista uradim osim
drzanja power dugmeta i force reboot >>>> ? da li je jos neko imao slicno iskustvo

ova terrariumtv mi zakuje telefon kada izaberem opciju da downloadujem nesto, danas mi pojavi neku reklamu i trika nije imalo da ista uradim osim
drzanja power dugmeta i force reboot >>>> ? da li je jos neko imao slicno iskustvo
Ja sam danas instalirao, meni radi ali cesto telefon ozbiljno zabaguje.

Meni radi bez problema, kako na fonu tako i na tabletu...

Sent from my SM-T365 using Tapatalk

Hvala puno. Sto se tice app mobdro,ako neko zna koliko otprilike skida interneta za sat vremena sadrzaja?

Gledao ja LS skoro preko mobilnog neta, oko 500-600 MB mi skinuo za 90 minuta, na 3g.

Sent from my m2 note using Tapatalk

Lako je tebi. Od tebe se i megabajti plaše, pa ne smeju da se troše :)

Treba mi neka lagana aplikacija za edit slika. Ništa fensi, uglavnom da na slici podvučem nešto, zaokružim i slično radi lakšeg objašnjenja sagovorniku i pošaljem tu sliku.

QuickPic ima editor ali nema opcije "pisanja" po slici, samo crop. Baš šteta.

Skitch ili možda bolje Sonyjev Sketch, jer se još uvek razvija :)

Jel se desvalo nekome da nestanu slike koje dobio preko vibera? Drugaru nestanju slike koje je dobio preko vibera, razliciti kontakti, nekad nestane jedna, nekad dve, nekad nijedna... Jel ima neko ideju sta bi mogao da bude problem?

Može li da ih ponovo sačuva iz konverzacije?

Nestaju slike svakako, rekao bih da time stede prostor na serverima, posle nekih 20-ak dana se to desi.

Pa nisi ih sacuvao, sve vreme su samo na serveru.

Ukljuceno mu je auto download media over wifi/mobile, jel postoji neki poseban nacin za cuvanje slika? Sad gledam kod mene i nema takve opcije.

Vrh Dno