Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Nemam ja to u podešavanjima na Flyme-u, taj backup, samo onaj njegov.

Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk
Nema ni kod mene na EUI ali kada si se prijavljivao na google izlazi ti opcija za beckup i to si trebao da dečekiraš.Jedino da se odjaviš pa da probaš opet.

x-600

Čini mi se da nisam cekirao to, jer to inače uvek i isključujem na ranijim telefonima...

Šta treba da gledam u bbs-u? Partial wakelocks?

Kako si podesio da ti custom potpis preko tt bude tako providan ? Cenim da ne koristiš stvarno 3310 :)
Može li meni potpis da bude u tom fontu ?

poslato sa Kineza

Poslednja izmena:
Ja ne vidim nikakvu razliku između njegovog i bilo kojeg drugog generičkog potpisa (recimo potpis nightshadowa iznad tebe).

Da na browseru se ne vidi ali preko tt se razlikuju.. :) mora da se krene sa sent from ,glupog li programa.

Sent from my Kinez

Prvi sam gledao preko tt-a, pa reko da nije na webu, pa ništa ni tamo :)

Evo sad i ti imaš običan potpis, nije ništa dodatno tweakovano, to je klasičan tt potpis koji tt sam umanji, jer prepoznaje da je potpis.

Edit: Aha, nisi imao sent From...da, jeste glupo :)

Baci oko na Alarms i vidi Cpu States.
Vidi koliko "budjenja" pravi prva app na listi u Alarms i da li ti telefon ide i u Deep sleep.

Sent from my RN3 Pro

uploadfromtaptalk1471616834139.jpg

Ovi su postali ozbiljna spam sekta (jos malo pa ce iskakati iz frizidera k'o A.V) nebuloza od naziva aplikacije a marketing im je ocajan a napadan.

Sent from my D6503

Poslednja izmena:
Kako da bekapujem Unified Remote (dodao dugmiće u Quick Action itd...)?

Koristio sam do sada "narodnu" verziju, ali je sada na popustu za 1$ pa bih da kupim, ail da posle ne moram sve opet da podešavam.

Evo bekapovao sam Titaniumom, ali kad opet uđem tamo vidim samo restore, a nema samo restore data.

Kad tapneš na Restore trebalo bi da imaš App Only, Data Only i App+Data.

Baci oko na Alarms i vidi Cpu States.
Vidi koliko "budjenja" pravi prva app na listi u Alarms i da li ti telefon ide i u Deep sleep.

Sent from my RN3 Pro
5988a48b71c0f4ec3ddff3d7d6c42c11.jpg

3811abaf48b80fe6951ea29bff9499ce.jpg

Edit: ma samo sam u Tapatalk-u napisao sent from my Nokia 3310 using Tapatalk...

Poslednja izmena:
Divlja ti dosta ovaj prvi proces...jel ti aktivan mozda GPS? Neko moje iskistvo je da on divlja kada GPS ima problem da nadje satelit i kada je los signal, pa modem kostantno komunicira sa baznim stanicom...Kada tapnes na tu prvu ikonicu dobices sve servise koje pokriva ta app... Videces da ih ima mnogo.Iskreno, moj drugar je dane gubio ne bi li otkrio do cega je i na kraju odustao...nije nasao resenje.Mada telefon ti ide u deep sleep, ne bi trebao da ti trosi bat. u stnd by-u...

Situacija kod mene

6edbe12eb3a1a7b9eabc511e2b3b5bda.jpg

Sent from my RN3 Pro

Poslednja izmena:
967ac0ddd6880c0ea806cb98b2452a3e.jpg

Isključen mi je GPS.

Pogledaj prvi alarm... Vezan je za lokaciju... Kao da neka app pokusava da se "locira"... Jel imas mozda neku app aktivnu za lociranje telefona?

Sent from my RN3 Pro

Pa nemam pojma, uglavnom isključim u svim app to za lokacije. Imam aktivirano ono u androidu find my phone ali to msm da nema veze. Ne znam koja ni to app mogla biti...

Isključi sve vezano za lokaciju a ne samo gps već i drugu opciju wifi i sl.

x-600

Ma sve isključeno.

83f1e786e8bfde977dfbe621f27a8806.jpg

Vidi koja app ima sve dozvole da pristupa lokaciji...Rekao bih da te zeza neka od tih "caskalica"... Jer su ti one najaktivnije...fb, viber i ostale...

Sent from my RN3 Pro

Namestio sam da me za svaku app pita za lokaciju pa cu da vidim.

Restartuj mob da se ponisti statistika i prati...Sada znas kako i sta :)

Sent from my RN3 Pro

Pogledajte prilog 207440

Ovi su postali ozbiljna spam sekta (jos malo pa ce iskakati iz frizidera k'o A.V) nebuloza od naziva aplikacije a marketing im je ocajan a napadan.

Sent from my D6503
Ja do sad nisam imao pojma, na G2 sam koristio neki xposed modul za blokiranje reklama, i nisam ih nikada viđao.
Međutim, od pre par dana kad sam uzeo 5X(nisam rutovao još uvek), UBIŠE me sa reklamama za lalafo.
Znači neverovatno, iskače iz svakog ćoška.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Root + adaway = :)

Sent from my RN3 Pro

Jesu li barem ikakva buduća konkurencija KupujemProdajem?

Vrh Dno