Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Hide my root mi ne radi. Javlja mi grešku: Cannot find the SU binary
Super SU ima, rutovan je sigurno. Note 4 je u pitanju, Marshmallow.

Jel može ovo nekako da se reši?

Aplikacija za banku ne radi na rutovanim telefonima, Xposed ima bag sa bootloop-om na Samsungu (probao), pa mi je Hide my root jedina opcija (koja eto opet zeza).
Zar nema posebna verzija xposed za Samsung?

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Hide my root mi ne radi. Javlja mi grešku: Cannot find the SU binary
Super SU ima, rutovan je sigurno. Note 4 je u pitanju, Marshmallow.

Jel može ovo nekako da se reši?

Aplikacija za banku ne radi na rutovanim telefonima, Xposed ima bag sa bootloop-om na Samsungu (probao), pa mi je Hide my root jedina opcija (koja eto opet zeza).

Pa ima jos aplikacija slicnih toj, npr. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.formyhm.hideroot&hl=en

Koliko ja znam, nema.
Odavde sam pratio uputstva: forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3034811
Probao .apk da instaliram i nije radio (davao Xposed uputstvo da se flešuje iz recovery-a). Flešovao i .zip verziju iz TWRP-a i upao u bootloop (što i piše na toj temi da je problem sa Samsung-om).

E sad, ili da rešim Xposed problem ili ovaj Cannot find the SU binary...

Koliko ja znam, nema.
Odavde sam pratio uputstva: forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3034811
Probao .apk da instaliram i nije radio (davao Xposed uputstvo da se flešuje iz recovery-a). Flešovao i .zip verziju iz TWRP-a i upao u bootloop (što i piše na toj temi da je problem sa Samsung-om).

E sad, ili da rešim Xposed problem ili ovaj Cannot find the SU binary...
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3180960

To je za Samsung

Ova official nije za Samsung
cc44f67305380e3e75a89789205cc851.jpg

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Кажу да ће ускоро и за нас на ps да изађе..

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Poslednja izmena:
uploadfromtaptalk1468747883670.png

Valjda ces shvatiti

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

obrada slika, filter prisma ili sta je vec za android,ubih se trazeci ali sve neki fake programi

Прочитах негде не сећам се.. У наредних пар дана.. Кад стабилизују мало сервере..

Видео сам да је за ios изашао неки апдејт..

ipak cemo sacekati neku free verziju prisme

Прочитах негде не сећам се.. У наредних пар дана.. Кад стабилизују мало сервере..

Видео сам да је за ios изашао неки апдејт..

dakle rekla-kazala...

Sta preporucujete od app sa najboljim photo effects? Nesto fazon prisme

Sent from my HTC One A9 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Za mene najbolje nije sto je i tebi najbolje. Jesi mislio najvise?

Recimo nesto sto je poput prisme. Takav tip filtera

Sent from my HTC One A9 using Tapatalk

Jel' znate neku aplikaciju nalik Antutu Battery benchmarka? Antutu bih zbog svoje vec poznate (ne)pouzdanosti preskocio. :)
Hteo bih da testiram kontinuiranim benchmarkom staru, a nakon promene i novu bateriju, jer se moj usage pattern poprilicno razlikuje.

Hvala :)

kako se na guglovoj tastaturi namešta da iza zareza napravi razmak?

Jel' znate neku aplikaciju nalik Antutu Battery benchmarka? Antutu bih zbog svoje vec poznate (ne)pouzdanosti preskocio. :)
Hteo bih da testiram kontinuiranim benchmarkom staru, a nakon promene i novu bateriju, jer se moj usage pattern poprilicno razlikuje.

Hvala :)

Geekbench, udješ "desno" kad ga instaliraš i otvoriš, ima battery test.

Poslednja izmena:
Posle zareza razmak? Meni to oduvek/odavno radi automatski (barem se ne sećam da je drugačije radilo). Kada instaliram GK samo ugasim onu opciju dupli razmak - tačka, a to nema veze sa zarezom tako da računam da je automatska opcija. Tako mi je na svakom uređaju.

Kod mene radi, sad sam probao, ali samo dok koristim klizanje. Ako kuckam slovo po slovo, onda ne radi.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Tako je i kod mene. Probao sam još ranije ali sam prvo svajpovao, pa tek posle zareza slovo po slovo. Tako radi auto razmak. Sad probam samo kuckanje i vidim da ne radi. ***, mada što kucate kad je svajp odličan?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno