Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Priest imas PM.

Meni je ova bolja, iako nema neke velike automatizacije, jer ne zasluzuje ni svaki kontakt u imeniku da ima sliku :D

Sad samo reci cime si skidao fotke sa Vibera posto i mene to interesuje.

Vecinu sam prvo sredio sa Facebooka, sa Sync.Me, bez obzira sto na početku odbijas mu da preuzme sve tvoje kontacte za njihovu mrežu, rady sync dosta dobro sa Facebook.
Ono što je ostalo izvukao sam sa Vibera uz pomoc tog Social photo contact sync, koji vise ne radi automatski nego moras u Viber da otvaras kontakt po kontakt koji ti treba, jer onda se skida negde cela slika i posle u "Social photo contact sync" ces pronaći te slike i povezati za svaki kontakt posebno.

Znaci taj Social photo contact sync radi to, ja FB nemam niti mi je ikada trebao, samo mi teeba da poskidam neke fotke sa Vibera.

Momci,
Postoji aplikacija Viber Contact Photo Sync. Odlično obavlja posao i nema je na Play Store.

Mora da se potraži ručno.

Da li neko zna sta je sa Google Play Family Library? Najavljivali za 02.07. ali nesto ne vidim opciju...

Navodno puštaju postepeno. Izgleda da su prvo pustili onima sa Play Music Family Sharing-om.

^
Stvarno? Nisam znao, aj sad cu da proverim.
EDIT:
Druze, malo zekih a? U viber folderu imaju samo fotke koje su slate preko istog(sto znam i sam) ali nema slika kontakata sto sam trazio.

Poslednja izmena:
^ Ne "zeki". Tu su slike kontakata. Putanja je:
Viber-> Media-> User Photos

Ljudi, pitanje za ove koji koriste Unified Remote!
Ne znam vise zbog cega mi se ovo desava pa rekoh da nije mozda zbog ove aplikacije jer je koristim kao daljinac za PC.
Jel se desava nekome da mu se komp sam od sebe uključi?
Vec par puta sve regularno ugasim komp, ili ga cujem u pola noci da se sam startuje ili ga ujutru zateknem uključenog.
Ko da imam duhove ***.

Izvinjavam se jeste, ES file explorer mi je bio podesen na SD karticu a tamo nema user photos, kad sam prebacio na memoriju telefona nasao sam iz prve.
Hvala @corvus

Ljudi, pitanje za ove koji koriste Unified Remote!
Ne znam vise zbog cega mi se ovo desava pa rekoh da nije mozda zbog ove aplikacije jer je koristim kao daljinac za PC.
Jel se desava nekome da mu se komp sam od sebe uključi?
Vec par puta sve regularno ugasim komp, ili ga cujem u pola noci da se sam startuje ili ga ujutru zateknem uključenog.
Ko da imam duhove ***.
Ni na koji način ne možeš daljinski da uključiš komp. Tako da do te app nije sigurno.
Ne postoji čak ni program koji bi instalirao na kompjuteru i koji bi ga uključivao u određeno vreme (postoji samo da se iskljuci). Kompjuter mora fizički da se uključi, tako da su po meni duhovi jedino objašnjenje [emoji23]

Poslednja izmena:
Možeš da ga ukljucis preko te aplikacije ali nisam imao još slučaja da se sam ukljucivao. Vidi po opcijama dal možda postoji negde pa da iskljucis, mada se ne sećam da sam to negde video. A sam od sebe može ako je u bios-u podešeno tako.

Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk

Ja ga koristim bas dugo ali mi se to nikad nije desavalo.Koristim placenu verziju ako nesto znaci.

Sent from my Nexus 5X

Ni na koji način ne možeš daljinski da uključiš komp. Tako da do te app nije sigurno.
Ne postoji čak ni program koji bi instalirao na kompjuteru i koji bi ga uključivao u određeno vreme (postoji samo da se iskljuci). Kompjuter mora fizički da se uključi, tako da su po meni duhovi jedino objašnjenje [emoji23]

Lol...
Za wake on lan nikad nisi čuo je li tako...
Unified Remote ima mogućnost paljenja računara preko wake on lan, tako da je lako moguće da je upravo on u pitanju.

Covek nije koristio nikad wol, tako da je nemoguće bez ikakvih podešavanja da mu to radi samo od sebe.
Proveri u Windows update settings da li je podešeno možda automatsko ažuriranje u određeno vreme (kod tebe očigledno neki AM sat).

Unified remote ne može da bude razlog ako nije nikada korišćen tj podešen za tako nešto.

Mislio sam da sam pronašao način da izbegnem da čitam crne vesti sa naših portala i čitam samo ono sto me zanima, tako što sam npr uzeo rss feedove sa b92 sekcija koje me zanimaju i stavio u feedly. Međutim oni za svaku vest izbace 1-2 rečenice. Jel postoji neki drugi način za to?

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Ova blic aplikacija se raspada, zastareo dizajn + u zadnje vreme puca .

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Dizajn je katastrofa, nije mi se desilo da pukne jos ali je slabo koristim poslednjih meseci, ne znam ni zasto je imam instaliranu, nisam je pokrenuo sigurno 10 dana

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Jel koristi neko recently aplikaciju? Nešto mi ne funkcioniše ona opcija za maksimalan broj. Jel ima neko tih problema?

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Ja koristim, ali drzim na running only

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno