Dark Warrior
Slavan
- Učlanjen(a)
- 15.12.2012
- Poena
- 210
Skida fotke sa Vibera?Momci,
Postoji aplikacija Viber Contact Photo Sync. Odlično obavlja posao i nema je na Play Store.
Mora da se potraži ručno.
Imaš sve slike kontakata u Viber folderu. Ja sam tako ručno stavio fotke za one koji zaslužuju da je imaju.Sad samo reci cime si skidao fotke sa Vibera posto i mene to interesuje.
Ni na koji način ne možeš daljinski da uključiš komp. Tako da do te app nije sigurno.Ljudi, pitanje za ove koji koriste Unified Remote!
Ne znam vise zbog cega mi se ovo desava pa rekoh da nije mozda zbog ove aplikacije jer je koristim kao daljinac za PC.
Jel se desava nekome da mu se komp sam od sebe uključi?
Vec par puta sve regularno ugasim komp, ili ga cujem u pola noci da se sam startuje ili ga ujutru zateknem uključenog.
Ko da imam duhove ***.
Ni na koji način ne možeš daljinski da uključiš komp. Tako da do te app nije sigurno.
Ne postoji čak ni program koji bi instalirao na kompjuteru i koji bi ga uključivao u određeno vreme (postoji samo da se iskljuci). Kompjuter mora fizički da se uključi, tako da su po meni duhovi jedino objašnjenje [emoji23]
Bio si izričit, ne vredi sada da se "vadiš".Covek nije koristio nikad wol, tako da je nemoguće bez ikakvih podešavanja da mu to radi samo od sebe.
Ni na koji način ne možeš daljinski da uključiš komp. Tako da do te app nije sigurno. [emoji23]
Zato mobilni sajt radi sasvim OK.Ova blic aplikacija se raspada, zastareo dizajn + u zadnje vreme puca
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari