Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Kakav je to patchovani Facebook?

Facebook lite isto podrzava poruke unutar aplikacije bez messengera...

Sent from my LG-H440n using Tapatalk

Jel se desavalo nekom da mu google play services skida bateriju k'o lud, u battery stats, 39% koristi play services...

Naravno da jeste. :)
Resenje - obrisi data/cache, ili obrisi play services ako imas root, pa instaliraj verziju koja ti treba sa apk-mirror, ili vidi koji tacno wakelockovi prave problem i limituj ih sa amplify, ako imas root.

Pa sta cemu google photos ako iskljuci opciju backup ? To mu je glavna funkcija

LG

Jel to sad pitanje? Imaš dve opcije
1.iskljucis i ne troši nenormalno bateriju ( ukljucis povremeno i odradis backup)
2.ostaviš ukljuceno i kukas ovde

Sent from my D6503 using Tapatalk

Ili 3. instaliras neku drugu aplikaciju za backup slika

@Djilkosh_ns ne mogu da instaliram taj fb.... evo šta izbaci kad probam da instaliram. Skinuo sam i preko kompa isto se dešava....
5844f42141a59b3e542a0d762eeff054.jpg

@Jericho cloud mail ru i dobije i dobar mail klijent i cloud....

Poslednja izmena:
Je l ti uključen google backup?

Sent from my MI 4W using Tapatalk

Kolega sa posla me je zamolio da pitam posto trenutno koristi HTC telefon da li postoji aplikacija koja skida muziku sa YouTube-a a zatim omogucava offline slusanje iste?

Google Backup pravi awake problem. Za sada je jedino rešenje isključiti ga i restartovati telefon. Tražili su mi i poslao sam im System log. Nadam se da će rešiti problem.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Predlozio sam mu bas TubeMate. Hvala na pomoci.

Ljudi hvala vam jos jednom. Sve ovo cu da mu predlozim pa nek vidi sta ce od tog da koristi.

SnapTube....a ima i jedna sa xda foruma Youtube Music,uz pomoć koje slušaš samo audio sa YT...i radi u pozadini ....
e5179586717bc95a018161310aedaf22.jpg

@Djilkosh_ns 4.4.2 verzija samsung s3 neo je tel.....
Probao sam i sa xda foruma varijantu da skinem fb i preko patchera odradim, i neće ne tako isto mi javlja. Ima lli još neko s3 neo da proba radi li ovo?

Pošto ne mogu edit posta..... rešen problem sa fb patcher..... za one koji nisu radili obratite pažnju na verziju fb aplikacije koju patchujete..... alfa verzije su uglavnom za 5.x androide dok su beta za 4.x..... ja sam probao alfa i zato nije htelo.... odradio sam preko patchera beta verziju i radi kao sat.

Cim sam video parsing error znao sam da je to. Mislio sam da je FB 4.4+ , ali izgleda je 5.0+

Vrh Dno