Ne uspevam uopšte da nađem plaćenu verziju IMDB aplikacije, može pomoć?Inače rado ću platiti ako mi bude radila posao.
Mr. Number se kod mene dobro pokazao.Drugari,
kako da rešim ovaj "problem"? Moj poslovni broj telefona zove i ko treba i ko ne treba. Hteo bih poslepodne da uključim opciju da prihvatam samo brojeve iz imenika ili iz neke grupe a ostale nepoznate brojeve da ignorišem.
Koja aplikacija je najbolja za takve stvari?
Koji je onda problem sto kod mene nece da radi Spotify? Imaš li neki predlog sta da probam?Radi
Sent from my Oneplus One using Tapatalk
Opera MiniКоји вам се интернет претраживач показао као најбољи за батерију?
Nisam dirao nista, default je. Mislio sam da se podaci sinhronizuju, tako da ne treba ništa da se dodatno steluje. Sad nisam kuci, pogledacu kad dodjem.Na koju zemlju ti je acc podešen na kompu?
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Ne uspevam uopšte da nađem plaćenu verziju IMDB aplikacije, može pomoć?Inače rado ću platiti ako mi bude radila posao.
Probaj Flixster ili Cinematics.
Pa na kompu se uloguj preko UK i trebalo bi da radi.Nisam dirao nista, default je. Mislio sam da se podaci sinhronizuju, tako da ne treba ništa da se dodatno steluje. Sad nisam kuci, pogledacu kad dodjem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari