Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ne uspevam uopšte da nađem plaćenu verziju IMDB aplikacije, može pomoć? :) Inače rado ću platiti ako mi bude radila posao.

Izgleda da nema, ali verovatno onda ima da se plaća pretplata.

Sad videh na sajtu, 20 dolara mesečno. 150 godišnje :)

Sent from my m2 note

Au pa oni nisu normalni... A cek, kakvo je stanje sto se tice app za discogs?

Igrica farming simulator 14 je besplatna, pa ko voli...

Послато са E2303 уз помоћ Тапатока

Kakav bre farming simulator, kome je do poljoprivrede, neka ide da bere malinu, barem ce nesto i zaraditi.

Drugari,

kako da rešim ovaj "problem"? Moj poslovni broj telefona zove i ko treba i ko ne treba. Hteo bih poslepodne da uključim opciju da prihvatam samo brojeve iz imenika ili iz neke grupe a ostale nepoznate brojeve da ignorišem.

Koja aplikacija je najbolja za takve stvari?

To sto se placa je IMDB pro, bas pise da je to za ljude koji se profesionalno bave tim poslom, recimo mozes da okacis svoj CV, mozes da vidis ko je kome agent ili menadzer, brojeve telefona... Ne verujem da je to to sto njemu treba kada je mislio na placenu verziju aplikacije...

Drugari,

kako da rešim ovaj "problem"? Moj poslovni broj telefona zove i ko treba i ko ne treba. Hteo bih poslepodne da uključim opciju da prihvatam samo brojeve iz imenika ili iz neke grupe a ostale nepoznate brojeve da ignorišem.

Koja aplikacija je najbolja za takve stvari?
Mr. Number se kod mene dobro pokazao.
Ima ih još kvalitetnih, isprobaj pa vidi šta ti najviše paše.

http://www.androidheadlines.com/2016/03/featured-top-10-best-android-apps-block-calls.html

http://techarena.org/best-call-blocker-for-android

Zvaisi šta hoće, ja kada ne želim da budem dostupan u odredjeno vreme dana za odredjene brojeve tada ih blokiram.
Ako hoće samo da isključi notifikacije onda mogu da posluže interuptions.
S tim da svaki pristojan call blocker ima brdo opcija i podešavanja za svaku situaciju i potrebu, a interruptions samo osnovna.

Naravno, ali stekao sam utisak da samo ne zeli da mu zvoni, pa posto vec postoji u sistemu, uvek je bolje ne budziti telefon dodatnim aplikacijama, ako vec ne mora. Meni je to osnovno dovoljno "za svaki slucaj", tj. da me neki ****** ne probudi usred noci ili rano ujutru.

Radi

Sent from my Oneplus One using Tapatalk
Koji je onda problem sto kod mene nece da radi Spotify? Imaš li neki predlog sta da probam?

8b99bbc9ec5677702d80dbd8444de486.jpg

Ovo je pokušaj prijave preko UK.

Poslednja izmena:
Loguj se preko tunnelbear-a...

Sent from my SM-T365 using Tapatalk

Који вам се интернет претраживач показао као најбољи за батерију?

Preko njega se i logujem i to preko UK. Kad sam prvi put ubacio aplikaciju, radila je normalno, logujem se preko UK, malo slušam, i ugasim TB, i onda radi. Jedno vreme nisam ulazio i pokušam da udjem opet preko UK i dobijam ovu poruku.
Da nije zato što sam instalirao i na komp, pa da se tu nešto buni, posto na komp ne koristim TB ili slično? Mada na kompu je izlogovan.

Na koju zemlju ti je acc podešen na kompu?

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Pa trebalo bi da je tako, ali proveri za svaki slučaj. Ako ne, napravi novi acc...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Nisam dirao nista, default je. Mislio sam da se podaci sinhronizuju, tako da ne treba ništa da se dodatno steluje. Sad nisam kuci, pogledacu kad dodjem.
Pa na kompu se uloguj preko UK i trebalo bi da radi.

Sent from my SM-T365 using Tapatalk

Malo sam probao Google voice typing, i zadovoljan sam kako radi, ali nisam nigde video opciju za znakove interpunkcije. Da li uopšte postoji nacin da se izgovara zarez, tačka, znak pitanja, a da se pojavi znak, a ne reč [emoji4]?

Postoji li neka dobra aplikacija tog tipa, a da ima te mogućnosti?

na engleskom prepoznaje i interpunkciju (probao)

Preporuka za Stellio music player,Odličan dizajn,mnoštvo opcija,najdetaljniji ekvilajzer koji sam ikad video na aplikaciji za android.
E sad samo da mi je podesiti da ga po defaultu pušta kada pritisnem dugme na slušalicama.Sve sam probao i ništa ne pali.Ne mogu da isključim fabrički plejer pošto nemam root a Stellio nema u svojim podešavanjima opciju da se pušta po defaultu preko sluški.Sa Rocket plejerom koji sam do sad koristio nisam imao ovaj problem dok ma primer sa Shuttle jesam.
Ima li neko predlog kako da ovo resim?

uploadfromtaptalk1465635952964.jpg

Kod mene normalno radi Spotify, premium account.

Sent from my m2 note

Sa premium nalogom, nema potrebe da koristi bilo sta osim poslednje zvanicne.
Unlimited travel, skip, biranje pesama...

Vrh Dno