Probao sam onu aplikaciju za filmove što je postavio Djilkosh_Ns ali mi se ne sviđa jer u principu nasumice izbacuje filmove a jedino štelovanje koje može da se uradi je prema žanru. Da li postoji aplikacija u kojoj postoje podešavanja da možete na primer videti listu svih novih filmove određenog žanra snimljene ove godine ili recimo neke druge određene godine, gde postoji sortiranje prema oceni sa IMDB-a (ili nekog drugog sajta), naravno bilo bi lepo da ima što više mogućnosti raznih pretraga prema afinitetu korisnika. Meni lično najviše bi trebalo da imam mogućnost da vidim listu novih filmova jer sam veliki filmofil koji u poslednje vreme zbog obaveza ne stiže da isprati sve filmove, tako da bi mi recimo značilo da imam aplikaciju koja mi recimo izbaci sve nove filmove snimljene prema žanrovima ove godine, uz mogućnost sortiranja prema oceni recimo. Takođe bilo bi lepo da odmah mogu videti ko glumi i sadržaj filma ili barem link ka IMDB-u na primer. Samo da ne bude zabune, ne mislim da gledam filmove preko te aplikacije nego samo da vidim spisak filmova.
Nisam uopšte ni razmišljao o takvoj vrsti aplikacije ali mi je Djilkos_Ns dao lepu ideju.