Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ima li neka apk za Backup i Copy snimljenih WiFi mreža iz telefona u telefon. Ni jedan tel nije rutovan.

vajber 6.1 dobio podrsku za gifove, a valjda i pravi backup i restore poruka

Jesam logovan sa istim nalogom, i uključen je Backup i čekirano automatsko vraćanje, ali ništa se ne dešava. Ne vidim opciju za manuelni Backup i restore sa Google naloga, postoji li uopšte?

Скините UC браузер и омогућите у опцијама ФБ нотификације, по мени је најбоља замена за ФБ апликацију.

Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока

Скините UC браузер и омогућите у опцијама ФБ нотификације, по мени је најбоља замена за ФБ апликацију.

Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока
Немаш поруке тако..

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Jesam logovan sa istim nalogom, i uključen je Backup i čekirano automatsko vraćanje, ali ništa se ne dešava. Ne vidim opciju za manuelni Backup i restore sa Google naloga, postoji li uopšte?
Uključen ti backup, a zalis se pre neki dan za bateriju... Ne ide. A čak sam napisao i rešenje ;)

Sent from my m2 note

Da li je moguće da oni ne mogu da reše taj problem?

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Ja evo ne verujem, ima dva meseca kako mi se pojavilo to prvi put

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Uključen ti backup, a zalis se pre neki dan za bateriju... Ne ide. A čak sam napisao i rešenje ;)

Sent from my m2 note
Nesporazum [emoji4], ponovio sam mamu sa novim telefonom, pa hoću da joj prebacim što više stvari sa starog na novi. Kod mene na S6 gde je gutao bateriju je ugasen Backup, ali i kod nje cu ga ugasiti nakon prebacivanja, tj već sam ugasio jer sam prebacio sve što sam hteo osim snimljenih Wifi mreža, neka ih ručno ubaci [emoji4] .

Ja sam ubacio i Puffin, koji zaista razvaljuje koliko je brz, ali mu je UX nekako los, vise mi deluje kao dobro resenje za tablet, nego za telefon. Ali kad mi treba instant informacija, nemam dilemu koji browser da koristim.

Evo par zanimljivih dobrih aplikacija

Preporuka:

Kome treba zanimljiv clock widget
https://play.google.com/store/apps/details?id=org.beatonma.io16

Obrada fotki
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.btows.photo

Ovo je must have. Obrise se neka fotka ili nesto program vrati fotku
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.wondershare.drfone

Ko voli zooper widget evo i dobar pack, gomila dobrih widget-a
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bedefined.unitywidgetsthree

Fensi aplikacija, dobro odradjena, ko voli da cita zanimljive i svakakve price iz sveta
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.greatbigstory.greatbigstory

Za ljude koji vole filmove
https://play.google.com/store/apps/details?id=joebruckner.lastpick.release

Tu temu niko ne posecuje, tako da...

Kako si zaključio da niko ne posećuje? Tamo samo nema diskusije, pa će i duže biti vidljive tvoje preporuke. :)

Zato što je bilo gomila preporuka i dolazili su ovde da pitaju ljudi za aplikacije sličnog tipa. Samo zbog toga :)

Mada najlakše je odraditi copy paste :)

Sent from my m2 note

Dok je ovde takoreci nevidljiv, jer ce do kraja dana biti progutan - ona tema je dosta dobra bas zato sto nema diskusije. Ne citaju SVI onu temu, narocito ne novajlije, ali je svakako korisna.

Radi li vama Spotify, nisam jedno vreme ulazio, sad i kad idem preko UK izbacuje poruku da se logujem iz druge zemlje?!?

Probao sam onu aplikaciju za filmove što je postavio Djilkosh_Ns ali mi se ne sviđa jer u principu nasumice izbacuje filmove a jedino štelovanje koje može da se uradi je prema žanru. Da li postoji aplikacija u kojoj postoje podešavanja da možete na primer videti listu svih novih filmove određenog žanra snimljene ove godine ili recimo neke druge određene godine, gde postoji sortiranje prema oceni sa IMDB-a (ili nekog drugog sajta), naravno bilo bi lepo da ima što više mogućnosti raznih pretraga prema afinitetu korisnika. Meni lično najviše bi trebalo da imam mogućnost da vidim listu novih filmova jer sam veliki filmofil koji u poslednje vreme zbog obaveza ne stiže da isprati sve filmove, tako da bi mi recimo značilo da imam aplikaciju koja mi recimo izbaci sve nove filmove snimljene prema žanrovima ove godine, uz mogućnost sortiranja prema oceni recimo. Takođe bilo bi lepo da odmah mogu videti ko glumi i sadržaj filma ili barem link ka IMDB-u na primer. Samo da ne bude zabune, ne mislim da gledam filmove preko te aplikacije nego samo da vidim spisak filmova.

Nisam uopšte ni razmišljao o takvoj vrsti aplikacije ali mi je Djilkos_Ns dao lepu ideju. :)

Preporuka za neki download manager koji može da skida direktno na sd karticu(android lp 5.0)? Probao sam neke koji imaju tu mogućnost, međutim čim krene preuzimanje javlja grešku, dok na internoj memoriji skida bez problema...

Послато са E2303 уз помоћ Тапатока

Probao sam onu aplikaciju za filmove što je postavio Djilkosh_Ns ali mi se ne sviđa jer u principu nasumice izbacuje filmove a jedino štelovanje koje može da se uradi je prema žanru. Da li postoji aplikacija u kojoj postoje podešavanja da možete na primer videti listu svih novih filmove određenog žanra snimljene ove godine ili recimo neke druge određene godine, gde postoji sortiranje prema oceni sa IMDB-a (ili nekog drugog sajta), naravno bilo bi lepo da ima što više mogućnosti raznih pretraga prema afinitetu korisnika. Meni lično najviše bi trebalo da imam mogućnost da vidim listu novih filmova jer sam veliki filmofil koji u poslednje vreme zbog obaveza ne stiže da isprati sve filmove, tako da bi mi recimo značilo da imam aplikaciju koja mi recimo izbaci sve nove filmove snimljene prema žanrovima ove godine, uz mogućnost sortiranja prema oceni recimo. Takođe bilo bi lepo da odmah mogu videti ko glumi i sadržaj filma ili barem link ka IMDB-u na primer. Samo da ne bude zabune, ne mislim da gledam filmove preko te aplikacije nego samo da vidim spisak filmova.

Nisam uopšte ni razmišljao o takvoj vrsti aplikacije ali mi je Djilkos_Ns dao lepu ideju. :)

A ovo ti je vise ono, random izbacivanje dobrih filmova :)

Inace to sto ti hoces mozes preko imdb aplikacije, za nove filmove.

@Djilkosh_Ns

Hvala ti na brzom odgovoru, postoje na IMDB-u razne kategorije za pregled ali čini mi se ništa od ovog što bih ja želeo. Moraću da sačekam da neko napravi neku aplikaciju za takvu namenu...:D

Mozda ne moze free, ali mislim da bi placena to mogla :)

Pricam napamet, posto nisam nikad vijao pro, da mi treba za nesto.

Nazad
Vrh Dno