Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ocekivano je da Chrome bude glavni RAMozder, a on ispade jos dobar naspram Windows verzije... Po meni Firefox - open, add-ons, sync sa desktopom i svidja mi se sto imaju da otvaras linkove iz drugih aplikacija u pozadini.

Odbija me samo taj scroll na Firefox-u.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Hm. To izgleda moze na Nightly samo? Mada ni taj scroll nije strasan, sve drugo je ok.

Jel moguće nekako da bekapujem plejliste za muziku? Koristim Sony Walkman inače, pa ako je nekako moguće.

Послато са D6603 уз помоћ Тапатока

Postoji li aplikacija koja preko USB kabla pretvara Android telefon u web kameru? Odnosno, postoji li neka aplikacija na androidu koja radi podjednako dobro kao i standardna web kamera?

Ja sam davnih dana na S2 koristio Ip Webcam, radila je posao iako je čak i za tadašnje standarde bila ružna.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Jel radi nekom opcija za snimanje u google play games?

Ja ispunjavam sve uslove, ali ni na jednom uredjaju ne vidim tu opciju. Dal je ogranicena na samo odredjene zemlje?

Nemam ga ni ja na jednom nalogu, ali evo imam ga na drugom (na kome imam zasebno rubriku "entertainment" na PlayStore-u, za koji sam se pitao cemu sluzi) - mislim da je tu rec o google wallet, tamo gde ga nema, nema tih dodatnih usluga. Nisam uspeo da pokrenem snimanje, nemam dovoljno memorije.

Vidim da je OGYoutube dobio update i mogućnost prijave, ali uz instalaciju neke 3 apk. Instalirao sam, i uspeo da se logujem, super radi, pa me samo interesuje da li je neko primetio neželjene posledice u vidu pražnjenja baterije i slicno?

Ova tri servisa su pokrenuta. Koliko su bezbedni, posto vidim da piše da je konekcija promenjena i keyguard unlocked?

a95e064399b1fa2dc3649bc47f8ab149.jpg

Poslednja izmena:
To znači da te aplikacije imaju autostart kad se desi to što piše sitnim slovima ispod.

Hmm, u prevodu u praksi na narodski razumljivo [emoji4] to znači? Bezbedno, ili otvaranje "vrata" za čaprkanje po telefonu?

To je kao da pitaš ako sutra pada kiša da li da pijem kafu sa ili bez šećera :)
Jedno nema nikakve veze sa drugim, i iz greenify ne možeš da vidiš da li je neka app "hakerska". Greenify nije security app, greenify služi da ubije pozadinske procese, na toj listi ti daje predloge šta možeš da ubaciš u hibernaciju jer će se ti procesi koje izlista autostartovati u nekim slučajevima. Ako je proces gladan resursa može da dovede do usporavanja rada telefona. Pogledaj šta piše u vrhu liste, may slow down the device when...

Jel može preko neke aplikacije da se vidi jačina wifi signala?

Hteo bih da testiram jačinu nekih antena na ruteru koji ima dve izmenljive antene. A i da vidim da li je jačina antene stvarno onoliko db koliko reklamiraju.
Kako to može da se odradi?

To je kao da pitaš ako sutra pada kiša da li da pijem kafu sa ili bez šećera :)
Jedno nema nikakve veze sa drugim, i iz greenify ne možeš da vidiš da li je neka app "hakerska". Greenify nije security app, greenify služi da ubije pozadinske procese, na toj listi ti daje predloge šta možeš da ubaciš u hibernaciju jer će se ti procesi koje izlista autostartovati u nekim slučajevima. Ako je proces gladan resursa može da dovede do usporavanja rada telefona. Pogledaj šta piše u vrhu liste, may slow down the device when...
Nismo se razumeli, tj nisam dobro postavio pitanje. Jasno je meni i znam čemu greenify služi, iz njega sam samo uradio SS jer su ta tri procesa vidljiva i na istom su mestu.
Mene u stvari interesuje da li se instalacijom tih modifikovanih procesa bez kojih log in na OGYoutube ne bi radio, otvaraju vrata za potencijalno hakerisanje? Pitam sve iz razloga jer telefon koristim i za posao, pa imam i bankovne aplikacije, pa bas ne bih voleo da mi neko remote prcka po telefonu [emoji4] . Hvala tebi u svakom slučaju na iscrpnom odgovoru.

Poslednja izmena:
Hvala QuickShortcutMaker odlican za to :)

Nešto protiv reklama za nerutovani fon?

Sent from my MX5 using Tapatalk

Primetio sam da mi yaata sms ne izbacuje više ime za prepušten poziv ako ga imam u imeniku?

Sent from my E5823 using Tapatalk

ne izbacuje, ja sada probao :(
to je razlog što sam je držao, no sad ga nema više...

Isprobao sam malo MS Translator za Android. Ubacivao sam da prevede neke postove sa foruma. Prevodi sa Srpskog na Engleski su bili uglavnom bolji u odnosu na Google rešenje. Takođe i automatska detekcija jezika. Google nije uvek prepoznavao Srpski ukoliko se u nekoj od rečenica nalazi i neki link.

Kada puštam neki snimak preko zvanične Twitter aplikacije ne mogu nikako da upalim zvuk. Ima li ko ovaj problem?

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno