Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

bio sam na nekom putu, fotkao, i sad treba da podijelim 100-njak fotki sa 20ak osoba. Bih da to uradim tako da mogu i da komentarišu po mogućnosti, ali da ne mora da to bude FB ili da se registruju da bi komentarisali. Ima li neko ideju koja app ili servis bi bili najbolji za to? Ili da odradim sa google photos, shared album, pa za komentare - valjda vecina ima gmail nalog...

Vidim da je OGYoutube dobio update i mogućnost prijave, ali uz instalaciju neke 3 apk. Instalirao sam, i uspeo da se logujem, super radi, pa me samo interesuje da li je neko primetio neželjene posledice u vidu pražnjenja baterije i slicno?

Ova tri servisa su pokrenuta. Koliko su bezbedni, posto vidim da piše da je konekcija promenjena i keyguard unlocked?

a95e064399b1fa2dc3649bc47f8ab149.jpg
Ja sam probao OGYT sa tim stvarčicama instaliranim i imao sam veće pražnjenje baterije,dok ne koristim telefon preko noći,od 2-3 %.

bio sam na nekom putu, fotkao, i sad treba da podijelim 100-njak fotki sa 20ak osoba. Bih da to uradim tako da mogu i da komentarišu po mogućnosti, ali da ne mora da to bude FB ili da se registruju da bi komentarisali. Ima li neko ideju koja app ili servis bi bili najbolji za to? Ili da odradim sa google photos, shared album, pa za komentare - valjda vecina ima gmail nalog...

Pa tako ćeš najlakše, za svaki drugi servis moraju da se registruju.

b62712368925b4b974a25d793eb4631a.jpg

Šta je ovo što troši bateriju ovoliko??

Послато са D6603 уз помоћ Тапатока

Neko mozda sa preporukom za neki planer ili slicno,ali da obavezno imam widget sa pregledom obaveza za taj dan :) ako neko ima predlog hvala mu unapred ;)

Sent from my LG G3 using Tapatalk

Ja koristim colornote, prilično je jednostavan app i ima backup, to do i widgete raznih dimenzija.

Google keep?

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
I jeste najbolji, jedino što mu fali je neki bar pin lock ili slično kao sto imaju Dropbox, Mega, itd... Ne instalira mi se zasebna aplikacija samo za to...

Sent from S7

Runtastic heart rate monitor trenutno free pro verzija. Skinite free verziju i u settings unesite promo kod appoftheday.

Послато са E2303 уз помоћ Тапатока

Nesto razgledam aplikacije za Twitter i setim se da dosta hvale Fenix, ali ne mogu da ga nadjem na Play Store. Probao na dva naloga - jedan domaci, jedan USA... Unavailable... Popunjena mesta?

Da,ispucali su tokene,danas bila vest na AndroidAuthority.
Sto ne probas FalconPro?
Ja je koristim duze vreme i zadovoljan sam.

Ne mogu da verujem, jos kad sam video danas da ne mogu da nadjem, guglao sam ih u news i nista nisam nasao. Mora da sam ubo trenutak. Pogledacu FalconPro. I ovaj Talon deluje lepo?

Pozdrav, sta koristite za ciscenje, cuo sam da clean master nista ne cisti, jel se nesto pojavilo u skoro vreme, neka nova aplikacija?

Pozdrav, sta koristite za ciscenje, cuo sam da clean master nista ne cisti, jel se nesto pojavilo u skoro vreme, neka nova aplikacija?
Ако имаш root, SD maid pro је једино паметно и ефикасно решење.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Šta znači ispucali su tokene, na koje tokene se misli?

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Twitter daje određeni broj tokena za third party aplikacije koje je fenix istrošio. Ne znam koliko se tokena dobija.

^ 100.000, što znači isto toliko korisnika aplikacije. Falcon Pro je imao dobru foru sa generisanjem i korišćenjem sopstvenog token-a... :)

Imao, nema više? Nisam znao za to. Baš smara Twitter - nađeš dobru app, platiš je i onda odbrojavaš. Baš me zanima da li će i koliko Fenix imati još podršku od developer-a.

Kada već pominješ te verzije, možda je to rešenje - ispuniš tokene, objaviš verziju 2 [emoji4]

Ljudi jel zna neko zasto se prilikom preuzimanja nekih aplikacija javi kod greske 504 i nece da se skine aplikacija

Nazad
Vrh Dno