Јел има нека апликација за слање једне поруке на,пример,43 контакта?
Користим чомп на Z2 и он смс пребаци у ммс.
Probaj da pobrišeš keš, možda će onda uspeti.
Prokletinju sam preko TB obrisao ali se prilikom restarta opet pojavila Play music ikonica u draweru :-( Books i Onaj Movies and TV sam obrisao A play music je valjda potreban zbog muzike tj zato sto na nasem Play Storeu ima i muzika za dl i stream, kapiram da je zbog toga..Možeš naravno da ukloniš play Music.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
IGO NextGen sa HERE & TomTom mapama ili Sygic (koristi TomTom mape)...Treba mi preporuka za navigaciju, da je pouzdana sa tacnim mapama i da radi normalno da me ne proseta kroz gradove bez potrebe.
Ruta je Cg-Bosna-Hrvatska-Slovenija-Italija.
Here! I skini offline mape. Nema greske.
Google Photos su nešto zeznuli pa ako nisi ukogovan pokazuje fotografije u nekoj krš rezolucij, a i interfejs je ograničen. Meni OneDrive ima mnogo bolji UX/UI za galerije, i ne moraš da budeš ulogovan. Kako organizovati komentarisanje nemam pojma.bio sam na nekom putu, fotkao, i sad treba da podijelim 100-njak fotki sa 20ak osoba. Bih da to uradim tako da mogu i da komentarišu po mogućnosti, ali da ne mora da to bude FB ili da se registruju da bi komentarisali. Ima li neko ideju koja app ili servis bi bili najbolji za to? Ili da odradim sa google photos, shared album, pa za komentare - valjda vecina ima gmail nalog...
Ljudi jel to FB ubacio u Messenger novo default zvono i kakav je to sound picker u njemu, vidim ima nekih internih melodija koje su samo dostupne za Messenger - njih nemam npr kad idem da menjam zvuk za sms ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari