Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Јел има нека апликација за слање једне поруке на,пример,43 контакта?
Користим чомп на Z2 и он смс пребаци у ммс.
Дакле хоћу једну поруку да пошаљем на доста контакта али да иде у смс формату. Јел то може некако?

Па мени то Textra одради без проблема.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Јел има нека апликација за слање једне поруке на,пример,43 контакта?
Користим чомп на Z2 и он смс пребаци у ммс.

Odčekiraj u podešavanjima "use MMS settings for group chats" ili vidi neko slično podešavanje.
Sigurno može negde da se isključi to.

Pozdrav, vec preko mesec dana imam veliki problem koji ne uspevam resiti sa Google play aplikacijom.

Naime kad god probam da je ukljucim ona krasuje, odnosno ili kliknem i onda blokira mobilni, ili udje ali samo pobeli ekran i opet blokira.

Koristim Huawei Ascend G700 ako je od neke pomoci, 2 godine star.

Ne znam stvarno sta je problem, potreban mi je google play ali ne znam sta da radim, posto ne vidim opciju, recite mi da li mozda mogu obrisati aplikaciju pa ponovo instalirati? I ako da kako da je opet instaliram?

Stvarno ne znam sta je u pitanju, unapred hvala na pomoci...

Imam vise pitanja - pa ko je voljan molim da mi odgovori i unapred se zahvaljujem :)

* Google Play Music mi non stop u toku dana izbacuje F.C. poruke, odradio sam clear cache/data ali ne pomaze, smem li preko TB da uklonim Play Music? - iskreno i ne koristim Play Music, da ima podrsku za podcast za nas region pa bar za to da koristim ali nema...

* Da li je neko presao sa One Note na Google Keep , kako se pokazao ima li sve dobre opcije poput onih na One Note? slicno je pitanje i za Docs, kako radi u odnosu na Office?

Keep je odlicna aplikacija. Ne samo podsetnik po vremenu vec i podsetnik po lokaciji.

Mts centar добио апдејт.. Свиђа ми се дизајн и сад чим се уђе у апликацију показује одмах стање рачуна..

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Ja sam sve iz onenote sacuvao u pdf format, pa onda sve to prebacio na Google drive, inace ovako keep nije ni predvidjen da bude zamena za onenote, ali je za mene mnogo praktičniji.
Ove druge google aplikacije(Office) sam koristio pre vise od dva meseca, i cini mi se da su mnogo skidale mb, iako nista nisam radio s njima, ne znam kakva je sad situacija...

Послато са E2303 уз помоћ Тапатока

Možeš naravno da ukloniš play Music.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Prokletinju sam preko TB obrisao ali se prilikom restarta opet pojavila Play music ikonica u draweru :-( Books i Onaj Movies and TV sam obrisao A play music je valjda potreban zbog muzike tj zato sto na nasem Play Storeu ima i muzika za dl i stream, kapiram da je zbog toga..

Sada je obrisi (uninstall) i nestace ti ikonica

Sent from my Nexus 5X

Chrome beta više nema merge tabs and apps opciju...

Ja sam je voleo :(

Pa to je lako , ali znači da će da izbace tu opciju i iz te verzije uskoro...

Treba mi preporuka za navigaciju, da je pouzdana sa tacnim mapama i da radi normalno da me ne proseta kroz gradove bez potrebe.

Ruta je Cg-Bosna-Hrvatska-Slovenija-Italija.

Here! I skini offline mape. Nema greske.

Here је тотално супер са offline мапама, вееееелики плус јер је тотално Free и све у 2 клика на play store завршаваш.. Добар дизајн, доста мапа, сасвим довољно, функционална тотално апликација..

Totalno pobrkana kad treba da racuna rutu kroz vise drzava, kad treba da da alternativne pravce....

Ima li neka aplikacija koja prati live kamere metropola? Treba mi za Pariz konkretno, nesto kao "Kamere srbije"

bio sam na nekom putu, fotkao, i sad treba da podijelim 100-njak fotki sa 20ak osoba. Bih da to uradim tako da mogu i da komentarišu po mogućnosti, ali da ne mora da to bude FB ili da se registruju da bi komentarisali. Ima li neko ideju koja app ili servis bi bili najbolji za to? Ili da odradim sa google photos, shared album, pa za komentare - valjda vecina ima gmail nalog...
Google Photos su nešto zeznuli pa ako nisi ukogovan pokazuje fotografije u nekoj krš rezolucij, a i interfejs je ograničen. Meni OneDrive ima mnogo bolji UX/UI za galerije, i ne moraš da budeš ulogovan. Kako organizovati komentarisanje nemam pojma.

Opcija je možda i private group na FB.

Ljudi jel to FB ubacio u Messenger novo default zvono i kakav je to sound picker u njemu, vidim ima nekih internih melodija koje su samo dostupne za Messenger - njih nemam npr kad idem da menjam zvuk za sms ..

Kad sam hteo da kupim Fenix, tog dana su ga povukli sa Play Store. Sad kad sam pazario Talon, vratili su Fenix.
Napravili su neki dogovor, ali ni Twitter a ni oni ne preciziraju konkretno šta.

50 људи? Ау.. Па како то ради? Ја имам групицу другара нас 6.. Одлично нам је радио групни позив.. Али 50.. Аууу
А за шта су ти бар кодови у месинџеру?
И где се налазе?

Poslednja izmena:
Vrh Dno