Pa bezveze si i pisao, ja sam upravo i objasnio na kom principu funkcionise, i zasto 760mA nije malo.Da si procitao njegov prvi post video bi o cemu se radi. Jedan radi a drugi ne.
U ovom slucaju 760ma JESTE ok za njegov telefon jer je tako dizajniran. 90% danas telefona(niza pa i srednja klasa) dolazi sa punjacima od 1a ili manje i toliko je telefonima obicno i maksimum(minus nekih 10%). Taj njegov LG ima fabricki 0.875a, i ti na taj telefon mozes da nakacis i punjac od 2a/2.1a/2.4a/quick charge itd ali dzabe kad on nece da puni vise od toga 800ma.
To ne izmisljam ja niti pametujem, da si izguglao makar na 2 minuta ne bi me terao da pisem ovoliko...
Ne znam koji telefon ima čovek.
To da 90% telefona dolazi sa punjačima od 1A je važilo pre 5 godina, danas ne.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
a da probas prvo samo kabl da zamijenis? X puta je to problemPostoji li app koja nekako meri brzinu kojom punjač puni bateriju?
Kupio sam telefon LG Spirit pre oko 6 meseci i sad mi se čini da se baterija mnogo sporije puni nego do pre ~2 nedelje. Sa drugim punjačem (od tableta) puni se neuporedivo brže, tj. normalno brzo.
Ne znam koliko dugo važi garancija za punjač, ali bih prvo da ustanovim nekako da li je uopšte problem do njega.
jos bolje je kad ih ima nekoliko <3Obozavam ove skrinsotove od 30MP koji zauzmu pola strane, pa onda citiranje par puta bez izbacivanja slike...
UC Browser,ima i adblockerPreporuka za neki lagan i brz browser?
Sent from my HUAWEI MT7-L09 using Tapatalk
Puffin oduvao sve!?! Samo što troši dosta rama... A i meni se cini, davno kada sam probao, da mu je interfejs bezveze...Video sam ovaj članak ali se nisam dubio, vidi, možda nađeš nešto dobro :
http://www.androidauthority.com/fastest-android-browser-337802/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari