Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ne mora niko da mi kaže za nešto što sam doživeo lično. Čak i na Nexus 6P Xposed usporava telefon, što je i logično, s obizrom na način na koji radi. Pročitaj malo "in-depth" kako radi Xposed pa ćeš skapirati zašto telefon radi sporije kada imaš njega instaliranog.

Isto sam na Nexusu i GPE telefonu primetio.

I ja sam skoro to primetio.. Mislio sam da je do nekog modula, a onda sam se malo informisao kako radi tacno xposed, pa mi je sve postalo jasno.. Sad razmisljam da li mi je neophodan, pa cu mozda pokusati da se odviknem od xposeda..

......sve vreme imam Xposed pa ni ne znam kako radi bez................nikakvog (vidljivog) usporenja kod mene nema ali zato ima milion poboljšanja,ispravki,funkcija i opcija i konačno mogu fon da "namontiram" baš kako sam ja zamislio.Nemam nameru da nekog ubedjujem,svako može da proba i da odluči da li mu treba ili ne,vredi ili ne.................u slučaju da Xposed nije opcija,predlažem Adguard Premium.Nedavno sam ga stavio na neke telefone kojima root nije bio opcija i radi posao perfektno. Ni r od reklame :type:

Poslednja izmena:
Možda zavisi i koliko aktivnih modula imate, meni ne smeta ali imam samo crappalinks i greenify.

Ја нисам приметио, ал свакако много више помаже него што одмаже..
[quote name="The PunisheR" post=4582176]Па на гуглу, кликнеш да платиш и на задњем кораку ће бити 0.99 ако не и одмах кад одеш да купиш...[/QUOTE]<br />
<br />
Sada kada pogledam na gplay stoji 4.99US, nisam pokušao da kupim, bojao sam se da mi ne skine pare sa kartice, mada sam je otkačio prošli put, jer sam tako nešto greškom kupio, ali su mi vratili pare.<br />
Nije mi jasno zašto ovde piše 4.99 ukoliko košta 0.99?

Небитно, и да узмеш можеш да урадиш refund врло лако и ето пара назад...

Poslednja izmena:
I na zadnjem koraku je 4,99$ Cisto provere radi sam probao, a prethodno ostavio manje od 5 dolara na kartici.

Popust za novu je bio pre 12 dana i istekao je a stave popust na 3-4 meseca pa pratite forum.

Колеги на m8 неће фон да откуца q или 1. Пробао на stock таст и на swiftkey. Екран нормално ради на том делу где је q.. Шта ли може да буде?
Решено калибрацијом....

Poslednja izmena:
Već neko vrijeme kada otvorim neki mail na web interfjesu za Gmail on i dalje na telefonu ostaje u notifikaciji tj. kao nepročitan a i LED dioda svijetli za notifikaciju. To se nije prije dešavalo, sinhronizacija se dešavala u nekih možda par sekundi ali sada na telefonu tek kad otvorim Gmail aplikaciju i refreshujem ručno Inbox tek onda markira mail kao pročitan, ili tek nakon par minuta. Malo sam sad googlao o tome i neki kažu da treba obrisati App Data na telefonu, ali na šta se to odnosi pošto kada otvorim za Gmail ima Clear Cahce i ima Clear Data, Cache je čak 1.13 GB (zar može biti toliko, i kako?!) a kad kliknem na Clear Data izbaci warning da će obrisati sve fajlove, settings, accounts, databases... Dakle šta treba obrisati, i da li je neko već imao ovakav problem sa sporom ili nikakvom sinhronizacijom "read" statusa maila i kako ga je riješio?

I ja sam to primetio... Nisam rešavao, samo svajpujem notifikacije, mail je ionako pročitan :D

Slobodno obrisi i cache i data. Nećeš izgubiti ništa. Ja imam isti problem, pa sam sad probao sa brisanjem. Videću da li je pomoglo.

Brisanje data ce sigurno obrisati naloge, morace ponovo da se uloguje i da setuje podesavanja.

5ba1c84122ab788188208c3268f5e5cb.jpg

Ljudi ove notifikacije smaraju zesce, kako da iskljucim ovo? Te live notifikacije, ima neki settings u fb app?

Uzeo sam n5x, a nemam srca da ga rutujem, pa me zanima koja je non root najbolja alternativa za najpriblizniji zvuk viper4androidu ?

Poweramp, full verzija naravno. Drugi nijedan plejer, a ni eq nece dati bolji zvuk.

nece dati bolji zvuk od vipera ?

Pa bolje nece sigurno, ali je dovoljno dobar. Ja sam se setao od plejera do plejera, dok nisam imao viper, poweramp ubedljivo najbolji zvuk daje sa svojim. Svi ostali su mi bili prosecni, u sustini su radili isto sto i sistemski eq. Najbolji bass daje pri cemu ne prigusava ostale zvukove, za razliku od drugih koji odmah priguse.

5ba1c84122ab788188208c3268f5e5cb.jpg

Ljudi ove notifikacije smaraju zesce, kako da iskljucim ovo? Te live notifikacije, ima neki settings u fb app?

Dobar je Ferry Corsten, nemoj tako :D Pa u svakoj aplikaciji/stranici na FB iskljuci one koje inace ne zelis da dobijas - ovo je notifikacija koja bi ti i inace stigla na desktop FB, nema razlike - osim sto na destkopu ne smara.

Od kako sam flešovao poslednji update sistema (OnePlus 2, 5.1.1) imam problema sa instalacijom ili restoreom pojedinih programa. AdAway prijavljuje da nema dovoljno memorije, Authenticator sličnu grešku. /system mi je read only, a mogu mu menjati fajlove kada ga otključam preko file explorera (ubacio sam stari hosts file, pa se sada tako klackam).

Zanima me da li /system treba da bude read-only, jer prostora definitivno imam, tako da ona greška sa prostorom ne pije vodu.

9b68b1ae0f9633cb1c3e4e78e5a34316.jpg

Brisanje data ce sigurno obrisati naloge, morace ponovo da se uloguje i da setuje podesavanja.

To jeste, ali nije neki problem ponovo se ulogovati. No, uglavnom ni to brisanje data ne rešava problem. I dalje mi na telefonu stoji notifikacija za mail, bez obzira što ga na kompu otvorim. Ne znam zašto se to dešava. Da li je do gmail-a, androida, telefona. Ranije se maltene realtime sklonila notifikacija sa telefona.

od zadnjih par apdejta messengera imam cudan problem: koristim Smart Keyboard Pro, kad hocu da pobrisem 1 karakter, dosta cesto brise 2. Pokusao reinstalaciju i messengera i SKP, bete messengera, nista... Vratio se na fb messenger 60.xxxx, sve normalno. Tel je LG G4....
Jel ima jos neko ovaj problem slucajno?

Ja imam problem sa chat head, cesto mi nestaju kada ih zatvorim, a mnogo koce. Definitivno od novog dizajna ima dosta problema, verovatno je i to tvoje posledica toga.

Koju android app preporucujete za lupanje watermarka po slikama?

Vrh Dno