Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Samo reinstaliraj app.

Probao nekoliko puta, takodje i stariju verziju probao i nece. Preko kompa se normalno loguje kao i preko browsera na fonu.
Probao i da isključim Adblock, ali ista situacija.

Edit: Evo uspeo posle ne znam kog pokušaja da resetujem šifru, mada nije bilo do nje.

Poslednja izmena:
Meni je proradio posle reinstala, bem li ga...

Jeli primetio neko problem sa gmail sinhronizacijom danas?
Radi probe, pošaljem sebi mail i onda baš prođe dosta vremena pre nego gmail pošalje notifikaciju da je mail stigao. Sa druge strane, ako podesim da stiže i preko Outlook aplikacije, dobijem notifikacoju istog momenta kada mail stigne.
Ako u telefonu isključim pa uključim sinhronizaciju, gmail odmah pošalje notifikaciju...

Meni stigne nakon nekih 5-10 sekundi sto je ok.

Večeras prođe i po 20-30 sekundi dok se pojavi u browser-u novi mail. Baš nešto sporije.

Kako na Viberu da uradim pretragu, ako uopšte može?
Tražio bih u okviru jednog chat-a.

Otkad je ovaj novi izgled Play Store-a, sa ubacenim "entertainment"?

Kome je dojadio Weather Timeline, evo preporuke za YoWindow. Stvarno lepa i dobra app, a za ovih par dana rekao bih i dosta tacna.

Ima li neka aplikacija koja ume da povuče slike sa vibera ili fejsa i postavi ih za kontakte?

Zbog cega mi se "istek ekrana" stalno vraca na 15 sekundi, iako ja stalno namestam na dva minuta ili minut? Da nije to do neke aplikacije, lockera npr? Uopste mi nije jasno

Garant je do neke app.Tesko da je do samog softvera telefona problem.

Sad sam cackao nesto, jeste do lockera. Hi locker koristim

Imam čudan problem sa Timely alarmom. Na G2 uvek zvoni ranije. Sad je namešten bio da zvoni u 15:00 a zvonio je u 14:30.

Radio sam Clear cash i data, force stop, reinstalaciju I posle svega ga opet palio u 15:00 a on kreće da zvoni istog trenutka kada ga uključim iako ima mesto manje od pola sata do zvona.
U sistemu lepo piše tačno vreme, nije pomereno.

^ Proveri da ti možda nije uključen Smart Rise u podešavanjima za alarm u Timely.

100% je taj Smart Rise u pitanju. Mene je par puta tako ujutru zeznuo.

Nije uključen, ali sam rešio problem. Izbrisao sam taj alarm (ne aplikaciju, nego alarm u 15:00) i napravio novi. Testirao i radi kako treba.

A neverovatno mi je da se alarm u 15:00 održao i posle čišćenja Cash i data i force stop i posle reinstalacije aplikacije.

Jel postoji neki muzicki plejer koji ima opciju sinhonizacije muzike između 2 uređaja?

Је л има неко проблема са Inbox апликацијом да му не стижу обавештења? Све сам пробао, не вреди, порука стигне, али нема обавештења. Остала обавештења уредно раде. Навикао сам на Inbox због временских и локацијских подсетника.

Ne znam za inbox, ali ja imam problema sa sofascore aplikacijom. Sve sam pokusao, ali obavestenja evo sad stigla posle sat vremena, nekad kasne 5 minuta, nekad vise nekad stizu odmah, ne znam vise sta je u pitanju...

Kod mene sofascore šalje u sekundi obaveštenja.
Možda te zeza WiFi ili neka aplikacija pravi problem ...

Poslednja izmena:
Је л има неко проблема са Inbox апликацијом да му не стижу обавештења? Све сам пробао, не вреди, порука стигне, али нема обавештења. Остала обавештења уредно раде. Навикао сам на Inbox због временских и локацијских подсетника.

Da, kod mene obaveštenje nekad stigne nekad ne.

Da li postoji mogucnost da se u Nova launcheru free prikaze broj na ikonici za poruke? Hteo bih da kada imam neprocitanu poruku to vidim na ikoni, a ne samo u status baru, jer mi se vise puta desilo da obrisem sva obavestenje iz status bara i ne vidim da sam dobio poruku, nego provalim tek kasnije kada slucajno udjem u poruke.

Mislim da nema tako specificna "per-app" podesavanja, vec samo opsta.

Nazad
Vrh Dno