Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Greškom sam uninstall google news and weather, mislim da je bila verzija 1.2. Koristio sam widget za vreme jer je veliki font na crnoj podlozi i lako se vidi na mom ekranu od 3 inch, ali nova verzija ima drugaciji widget sa malim fontom, koji je potpuno neupotrebljiv na mom ekranu, neki predlog gde skinuti staru veriju ili neki drugi dobar widget 4x1?

Pogledaj na apk mirror, tu bi trebalo da ima...

Poslednja izmena:
Ima li ko da preporuci neku aplikaciju za rodjendane. Npr unes osobu i njen rodjendan, pa te obavesti dan ranije ili na taj dan. Ima sam na WP jednu dobru, medjutim na play store nikako da nadjem da valja.

Imaš valjda u kalendaru tu opciju, samo stavi da ti se ponavlja na godišnjem nivou.

Ima li ko da preporuci neku aplikaciju za rodjendane. Npr unes osobu i njen rodjendan, pa te obavesti dan ranije ili na taj dan. Ima sam na WP jednu dobru, medjutim na play store nikako da nadjem da valja.
Mislim da je Birthdays ok za tako nešto, i sam ti pokupi rodjendane iz contacta i fb-a...
Imas opciju free, narodske ili da kupiš...

Unified remote free mi skroz ublesavio telefon,na kraju prestao da radi.
postoji li neka bolja zamena ili pro za free.:d

Treba mi nesto ovako:

Imam QR code za čitanje, ali treba da mi bude prenesen na ekran telefona, znači kao kad se slika tekst, pa ga on izravna onako da bude na papiru. Treba mi zbog skeniranja da imam na telefonu, da ne moram stalno papir sa sobom da nosim.

Jel mogu to neki ovi QR programi, da se ne zamajavam za džabe i instaliram gomilu njih, ako je slučajno neko probao?

Treba mi nesto ovako:

Imam QR code za čitanje, ali treba da mi bude prenesen na ekran telefona, znači kao kad se slika tekst, pa ga on izravna onako da bude na papiru. Treba mi zbog skeniranja da imam na telefonu, da ne moram stalno papir sa sobom da nosim.

Jel mogu to neki ovi QR programi, da se ne zamajavam za džabe i instaliram gomilu njih, ako je slučajno neko probao?

Ne kapiram, treba ti sacuvan QR kod? Ili zelis da kreiras svoj QR kod?

Treba mi nesto ovako:

Treba ti za kladionicu? :D Probaj office lens.

Da, treba mi da uslikam QR kod, ali da ne bude iskrivljen, nego ravan kao na papiru, jer neće lepo da očita ako je imalo ukrivo.

Verovatno svaki QR skener ima history (ovaj koji ja koristim ima), pa mozes da pozoves QR samo klikom na share, bez potrebe da ga dalje saljes preko poruke, BT, WA ili cega vec. Eksportujes (tj. bekapujes) history u slucaju da obrises kes aplikacije.

Počele odjednom da mi se pojavljuju reklame u Sofa score app. Ima li jos neko takvih problema?

Edit: imam instaliran AdAway.

Poslednja izmena:
Okej. Hvala ljudi [emoji4]

nova launcher? gde to ima za 0.99 ako je nova l. ?
Па на гуглу, кликнеш да платиш и на задњем кораку ће бити 0.99 ако не и одмах кад одеш да купиш...

Па на гуглу, кликнеш да платиш и на задњем кораку ће бити 0.99 ако не и одмах кад одеш да купиш...

Sada kada pogledam na gplay stoji 4.99US, nisam pokušao da kupim, bojao sam se da mi ne skine pare sa kartice, mada sam je otkačio prošli put, jer sam tako nešto greškom kupio, ali su mi vratili pare.
Nije mi jasno zašto ovde piše 4.99 ukoliko košta 0.99?

Nova Launcher košta $4.99. Međutim, relativno često spuste i na $0.99 na neko vreme.

Nova Launcher košta $4.99. Međutim, relativno često spuste i na $0.99 na neko vreme.
Hvala, neisukusan sam sa tim online kupovinama, popustima... samo jednom sam do sada nešto kupio preko gplay :p

Root explorer napokon dobio normalan dizajn, nije vise holoyolo

Nazad
Vrh Dno