http://www.phonearena.com/news/Revi...GB-of-free-extra-Google-Drive-storage_id78122
Ne znam da li moze ponovo da se uzme posto sam ih uzeo prosle god ?![]()
Uključi Google keyboard sync, onda ces moći. Imas na xda portovanu xperia tastaturu pa probaj, samo ne znam da li moze da se instalira normalno ili ne. Ni meni se ne sviđa Google tastatura, koristim xperia za sad, dosta je brza. Takođe, na xda imate i blackberry portovanu, ali kod mene nece da radi, ne znam zasto, ali kazu da je dosta dobra...Od kako je Microsoft kupio SwiftKey prešao sam na google tastaturu i mogu vam reći da je za klasu lošija
Tek sada vidim koliko znači predikcija sa swiftkey-a - bukvalno svaka peta reč je greška na latinici sada ...
Osim toga zeza i ovo :
![]()
Iz nekog razloga ne mogu da dodam account kako bi se uključila sinhronizacija...
Bukvalno osim što je fluidnija malo od SwiftKey-a, sve ostalo je lošije na GK !
Šteta što Google tastatura nema predikciju za našu latinicu... Jel se zna nešto o tome ili će samo da bane jednog dana?Od kako je Microsoft kupio SwiftKey prešao sam na google tastaturu i mogu vam reći da je za klasu lošija
Tek sada vidim koliko znači predikcija sa swiftkey-a - bukvalno svaka peta reč je greška na latinici sada ...
Osim toga zeza i ovo :
![]()
Iz nekog razloga ne mogu da dodam account kako bi se uključila sinhronizacija...
Bukvalno osim što je fluidnija malo od SwiftKey-a, sve ostalo je lošije na GK !
Jel moze preporuka za lagan Call i sms blocker. Treba mi za drugaricu za stariji Alkatel mislim da je Android 4.0.4 ili 4.1.x?
Šteta što Google tastatura nema predikciju za našu latinicu... Jel se zna nešto o tome ili će samo da bane jednog dana?
Znam isto koliko i tiŠteta što Google tastatura nema predikciju za našu latinicu... Jel se zna nešto o tome ili će samo da bane jednog dana?
93% to otišlo na mailove?^Hvala za info. Uspeo sam da dodam 2GB. Sa 17GB odmah je lakše; do sada sam imao 93% popunjesti mailovima![]()
Ovakve izjave su dobre za propagandu...neko se lozi pa mozda i poveruje. MS ima dosta kvalitetnih app za Android, i ne vidim sta je tu lose. Rece neko, mora da si vidovit, u tom slucaju se izvinjavam.Izgleda da ću se i ja vratiti dok je ms baš ne usere ...
Svašta, baš si zeznuo Microsoft svojim prelaskom na lošiju tastaturu :lupko:Od kako je Microsoft kupio SwiftKey prešao sam na google tastaturu i mogu vam reći da je za klasu lošija![]()
Hvala za ovo Loznice... [emoji4]http://www.phonearena.com/news/Revi...GB-of-free-extra-Google-Drive-storage_id78122
Koristio sam nekoliko meseci L640; ima Windows dosta nedostataka, Android je mnogo kompletniji, ali je nefer kazati da je Android bolji u apsolutno svemu. Ne mogu da kažem da ne volim Ms niti da volim Google (niti obrnuto); otvoren sam za sve i koristiću ono što mislim da mi najviše odgovara.Da ste koristili windows phone, shvatili bi zasto ljudi ne vole ms.
Hvala.http://www.phonearena.com/news/Revi...GB-of-free-extra-Google-Drive-storage_id78122
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari