Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Sigurno su je s tom namerom i kupili. Obožavam kad ste vidoviti.Cooool.. Tapatalk pojeo 80% poruke .mrzi me ponovo da kucam

Poslednja izmena:
^Hvala za info. Uspeo sam da dodam 2GB. Sa 17GB odmah je lakše; do sada sam imao 93% popunjesti mailovima :)

Od kako je Microsoft kupio SwiftKey prešao sam na google tastaturu i mogu vam reći da je za klasu lošija :(
Tek sada vidim koliko znači predikcija sa swiftkey-a - bukvalno svaka peta reč je greška na latinici sada ...
Osim toga zeza i ovo :

AQonEvXM.png

Iz nekog razloga ne mogu da dodam account kako bi se uključila sinhronizacija...
Bukvalno osim što je fluidnija malo od SwiftKey-a, sve ostalo je lošije na GK !
Uključi Google keyboard sync, onda ces moći. Imas na xda portovanu xperia tastaturu pa probaj, samo ne znam da li moze da se instalira normalno ili ne. Ni meni se ne sviđa Google tastatura, koristim xperia za sad, dosta je brza. Takođe, na xda imate i blackberry portovanu, ali kod mene nece da radi, ne znam zasto, ali kazu da je dosta dobra...

Ja bih, ali ne može ...
Nije mi dostupana opcija switch accounts, a ni u sync settings nema nigde tastature.

ps. Hvala za info - još 2GB :)

eb327b27c947fe4a831648d7863827d9.jpg

Poslednja izmena:
Jel moze preporuka za lagan Call i sms blocker. Treba mi za drugaricu za stariji Alkatel mislim da je Android 4.0.4 ili 4.1.x?

Ja imam 119GBa na Google drive, sad sam odradio security check zbog dodatnih 2GBa, kad videh ukupno 119,pojma nemam kako sam nakrpio toliko

Tih 100GB si dobio kao promociju uz neki telefon ili tablet. 100GB imaju trajanje od 2 godine, dok je ovih 19GB trajno.

Od kako je Microsoft kupio SwiftKey prešao sam na google tastaturu i mogu vam reći da je za klasu lošija :(
Tek sada vidim koliko znači predikcija sa swiftkey-a - bukvalno svaka peta reč je greška na latinici sada ...
Osim toga zeza i ovo :

AQonEvXM.png

Iz nekog razloga ne mogu da dodam account kako bi se uključila sinhronizacija...
Bukvalno osim što je fluidnija malo od SwiftKey-a, sve ostalo je lošije na GK !
Šteta što Google tastatura nema predikciju za našu latinicu... Jel se zna nešto o tome ili će samo da bane jednog dana?

Ne može odavde da se instalira za Nexus 5, moraću da je nađem negde posebno.

Edit:

Našao sam...

Odlična je, sad kad zakeram , nema cloud sinhronizacije i sitnice koja me mnogo nervira, ne može da se isključi popup on key press.

Ali odlična je...

Poslednja izmena:
Šteta što Google tastatura nema predikciju za našu latinicu... Jel se zna nešto o tome ili će samo da bane jednog dana?
Znam isto koliko i ti :)
Svi na play store-u da stavimo jednu zvezdicu i komentar u vezi predikcije za srpski latinicu, pa ako ubace ubace ...
Mada teško jer je i latinica stigla mnogo kasnije.

^Hvala za info. Uspeo sam da dodam 2GB. Sa 17GB odmah je lakše; do sada sam imao 93% popunjesti mailovima :)
93% to otišlo na mailove?
Ja sam sebi napravio filter preko Apps Scripts kojim mogu da dodam manje bitnim mailovima određen label, pa Apps Script obriše mail posle 2 meseca. Ne znam da li slična opcija postoji i na Gmailu.

Izgleda da ću se i ja vratiti dok je ms baš ne usere ...
Ovakve izjave su dobre za propagandu...neko se lozi pa mozda i poveruje. MS ima dosta kvalitetnih app za Android, i ne vidim sta je tu lose. Rece neko, mora da si vidovit, u tom slucaju se izvinjavam.

Poslednja izmena:
To je čist hipsteraj. Nekada je bilo kul mrzeti Microsoft (opravdano), ali danas uopšte je vidim razlog što bi njega mrzeli više nego ostale (pogotovo developeri).

Безвезе, остајем на swiftkey јер је одлична.. Не верујем да ће било шта сјебати..

Ume swiftkey da razmazi, bar je mene razmazio. Kad sam se pre par meseci prebacio na google tastaturu uzas, stalno greske u kucanju. Medjutim posle nekog vremena se naviknes i zaboravis na predikciju.

Bez predikcije na touch telefonima, moje poruke bi se svele na "OK" i slicne lakonizme. Najvise me nervira sto ne moze da se kuca u voznji.

Da ste koristili windows phone, shvatili bi zasto ljudi ne vole ms. Uostalom, sta god da je kupio ms, to je upropasteno, najocigledniji primer je Nokia.
E sad, moracu i ja da se vratim na swiftkey, navikao sam, i jedna je od najboljih, odnosno najbolja, ali u potpunosti razumem ljude koji negoduju što ih je kupio ms...

Da ste koristili windows phone, shvatili bi zasto ljudi ne vole ms.
Koristio sam nekoliko meseci L640; ima Windows dosta nedostataka, Android je mnogo kompletniji, ali je nefer kazati da je Android bolji u apsolutno svemu. Ne mogu da kažem da ne volim Ms niti da volim Google (niti obrnuto); otvoren sam za sve i koristiću ono što mislim da mi najviše odgovara.

Da ste pazili na casovima, deco, imali biste 100GB promocije OneDrive-a, a ne ovu socijalu :p

Meni je drive najbolji pošto ga koristim za google photos. Za storage koristim mail.ru. 100gb

Ima li neka aplikacija za pretragu apk? Npr apkgalaxy.com je bila super do skoro

Poslednja izmena:
Ja sada koristim samo drive zbog integracije sa photos apk. Jos samo da se nakanim i prebacim 7gb sa dropboxa na drive.

Box je davao sa lg telefonima 50gb bez vremenskog limita.. Imam i to ali ne koristim

Davao je box i uz sony telefone jedno vreme, isto 50Gb bez vremenskog ogranicenja ali takodje ne koristim iako sam se registrovao :d
Super je sve to ali sa ovakvim upload brzinama u Srbiji trenutno me ni ne interesuje cloud (imam 10/1 net jer sam bez ugovora)

Poslednja izmena:
Vrh Dno