Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Postoji li aplikacija koja pokazuje koliko dugo je zvonio propušteni poziv?

Poslednja izmena:
Miui dialer ima tu opciju samo ne znam da li postoji kao zasebna aplikacija

To imam i ja na flyme-u, tako da verujem da to samo kod kineza ima.

Ko moze da objasni logiku zasto app Red voznje Zeleznice Srbije nije dostupna u Srbiji?! Srecom sam je ranije skidao na nekom drugom nalogu, pa je povukoh, ali dok sam je nasao u stotinama aplikacija, potrajalo je. Pokusam da je vezem i za ovaj nalog - unavailable in your country. :smash:

Kod mene na USA Play Store-u mogu da instaliram :D

Preporuka za dual sim dialer? Ako je moguce da se uklapa sa chomp sms ili textrom, znaci neki materialistic look.

edit:
probao sam Truedialer i Dialer (Contacts) +, iako lepo izgledaju i brzo rade, potreban je fabricki dialer da bi se obavljali pozivi.... znaci useless su... Treba mi neki koji radi bez stock dialera.

Poslednja izmena:
Zašto MiXplorer ne postoji na Playu? Pretpostavljam da bez toga nema automatskog apdejtovanja...

Zato što je to iz MIUI ROM-a explorer.

Ovo sam već bio pitao, ali ne mogu sad da iskopam. Šta preporučujete za twitter?

Probao sam pre neki dan par besplatnih resenja. Najvise mi se Twidere svideo :)

Šta fali falcon pro aplikaciji, sem možda cene? :)
Ja je koristim duže vreme i nemam nikakvih zamerki .

Je l' i dalje nema Twitter aplikacija sa push notifikacijama, a da nije zvanična?

Nema i verovatno ih neće ni biti.
Fenix dev reče da će tako biti do daljnjeg.

Koliko se sećam, aplikacije koje su imale push mogle su da ga zadrže, nove koje se razvijaju ne mogu. Mada talon ima neke svoje "instant" notifikacije. Mada ja sam twitter skoro prestao da koristim, većina stvari koje pratim vezane su za android, a g+ mi je za to mnogo praktičniji i bolji.

Poslednja izmena:
77a522c84d10b90eb2dad9051106306f.jpg
555597fc1f73199ecef0b78fa6961b62.jpg

Evo imam adaway ali sam naleteo na reklamu, jes da sam na mobile data ali proxy i port nisu podeseni,gde gresim?

Vrh Dno